Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

QUOTE(elipsė @ 2010 10 28, 15:49)
Manau pas juos užsakinėti, kainos tikrai geros, galima ir pasiderėti  mirksiukas.gif Pasitaikė toks kalbus darbuotojas, viską paaiškina, išdėsto nuo iki, pasiūlo pigesnius variantus, bet ne "kinietiškus" ir t.t., man kolkas jis patiko, juo labiau, kad jau yra išbandžiusių šią įmonę  4u.gif

Na va jau turiu sekciją, nevėlavo, sumontavo, na žodžiu ką pažadėjo tą ir išpildė mirksiukas.gif Labai patiko meistras, nu taip nuoširdžiai dirba, kaip sau darytų ir tuo pačiu paprastas ir protingas thumbup.gif Kolkas aš laaabai patenkinta, galiu drąsiai rekomenduoti 4u.gif
Atsakyti
gal kas galite rekomenduoti gera baldu meistra Panevezyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barca: 11 lapkričio 2010 - 12:58
Sveiki
ir as ieskau geru baldininku kurie pagamintu virtuves baldus - kokybiskai ir uz priimtina kaina. Gal kas galetu ka nors rekomenduoti? Buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2010 11 01, 21:14)
Gal kas susidurete, ar imanoma kad kazkas padarytu i miegamaji kampine spinta uz padoria kaina?
Nieko doro nerandam. Pasirinkimas skurdus labai kampiniu. o mum tokios reikia  ax.gif

O kiek padori kaina turi būti? Dariausi pagal savo norus pas garažinį meistrą, sumokėjau apie 2000 lt. (matmenys 1500x1500, šeši stalčiai, spinta iki lubų).
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2010 11 01, 21:14)
Gal kas susidurete, ar imanoma kad kazkas padarytu i miegamaji kampine spinta uz padoria kaina?
Nieko doro nerandam. Pasirinkimas skurdus labai kampiniu. o mum tokios reikia  ax.gif

gal ir padeciau tik kokia nuoroda ar nuotrauka o gal pati ka papiesk kaip isivaizduoji savo spinta. 10 metu dirbau su baldais dabar turiu laisvo laiko padeciau jei bus imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2010 11 08, 12:37)
gal kam teko pirkti baldus is  "baldai jums" (Jonavoje gamina). Svarstom galimybe pas juos uzsisakyti dviaukste lova is berzo....
O gal kas zino kitu geru gamintoju Vilniuj ar aplink ji?...
P.S. lovos norim is medzio, ne is plokstes..

Aš pati jau porą mėnesių renkuosi tarp minėtųjų "Baldai jums" ir "Balseta", ekspozicijoje kažkaip labai panašiai man atrodo... pastarieji lyg ir čia pat Vilniuje gamina. Kadangi dar neišsirinkau, kokybės komentuoti dar negaliu.. smile.gif
Atsakyti
Gal galetu kas rekomenduot gera baldininka Vilniuje ( kuris dirba su medziu) . Noriu irengt kambari -biblioteka blush2.gif + rasomasis stalas ir spinta.
reikia skubiai..pries 2 menesius uzsisakem pazistamam meistrui , turejo pagamint per 3 savaites,o siandien grazino avansa verysad.gif Senus baldus jau pardavem.. vaikai liko tik su lovom . Jei galetu kas padet buciau labai dekinga .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toratora: 15 lapkričio 2010 - 17:38
Sveiki,,
Gal galite parekomenduoti, kad galetu gaminti vonios baldus Vilniuje.

Is anskto dekoju

Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2010 11 08, 12:37)
gal kam teko pirkti baldus is  "baldai jums" (Jonavoje gamina). Svarstom galimybe pas juos uzsisakyti dviaukste lova is berzo....
O gal kas zino kitu geru gamintoju Vilniuj ar aplink ji?...
P.S. lovos norim is medzio, ne is plokstes..

birstone gamina dviausktes lovas. Prienu turguj buna.
Atsakyti
QUOTE(erika_m_ @ 2010 11 15, 13:09)
Aš pati jau porą mėnesių renkuosi tarp minėtųjų "Baldai jums" ir "Balseta", ekspozicijoje kažkaip labai panašiai man atrodo... pastarieji lyg ir čia pat Vilniuje gamina. Kadangi dar neišsirinkau, kokybės komentuoti dar negaliu.. smile.gif

o man jau teko pabendrauti su Ju pardavejai Vilniuje...
Toks jausmas kad ju tikslas kuo maziau parduoti:(

Papildyta:
QUOTE(deime @ 2010 11 15, 20:29)
birstone gamina dviausktes lovas. Prienu turguj buna.

o kas konkreciai gamina? gal galima butu nuoroda i az.
Atsakyti
irgi ieskome baldziaus ,kas galetu pagaminti virtuvini.
Gal zinote ir galetumete pasiulyti ka is Klaipedos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alesvc @ 2010 10 27, 21:30)
na man virtuvės baldus padarė už 3700 Lt per dvi savaitės...
stikliniai fasadai (pagal spec projekta), tarpai tarp fasadu 2-3 mm,  visa furnitura BLUM... Patenkinti smile.gif

user posted image

p.s.
plius nemokamai sumontavo visa buitine technika:)

Laba diena,

labai grazus jusu baldai. Gal parasytumet kur daretes (man butu idomu Kaune).
Geriau butu i az. Dekoju is anksto
Atsakyti