aš į juodąjį sąrašą traukčiau įmonę Inmondus, nes jei iš jų įsigysit nekokybišką daiktą, apie civilizuotą prekės grąžinimą net kalba neina. Dėl visko nukreipia pas direktorių, o direktorius jums mielai išdraskys akis, paaiškins, kokie jūs esate nesusipratėliai, kad dėl jo baldų kokybės nieks niekada nesiskundžia, žodžiu, paaiškins jums, kaip jūs turite gyventi ir kokius sprendimus priimti, o pats ne tik, kad nesilaiko elementarios etikos, bet ir nesilaiko teisės aktų reikalavimų, net ir gavęs raštišką pretenziją dėl nekokybiško daikto. Mano atveju įsigytas nekokybiškas daiktas: miegamojo lova, kurios čiužinys sėkmingai 2 savaites skleidžia aštrų cheminį kvapą, kurio iki šiol nepavyksta išvėdinti, o tuo pačiu ir pradėti naudotis daiktu, nes neįmanoma kambaryje būti, o ka jau šnekėti apie miegą bei sveikatą, nes neaišku kokių medžiagų garų prisikvėpuoji ir kuo save nuodiji. Na bet UAB Inmondus direktorius mielai jums paaiškins kad tai normalu.
QUOTE(SilvaG @ 2010 06 01, 12:25)
aš į juodąjį sąrašą traukčiau įmonę Inmondus, nes jei iš jų įsigysit nekokybišką daiktą, apie civilizuotą prekės grąžinimą net kalba neina. Dėl visko nukreipia pas direktorių, o direktorius jums mielai išdraskys akis, paaiškins, kokie jūs esate nesusipratėliai, kad dėl jo baldų kokybės nieks niekada nesiskundžia, žodžiu, paaiškins jums, kaip jūs turite gyventi ir kokius sprendimus priimti, o pats ne tik, kad nesilaiko elementarios etikos, bet ir nesilaiko teisės aktų reikalavimų, net ir gavęs raštišką pretenziją dėl nekokybiško daikto. Mano atveju įsigytas nekokybiškas daiktas: miegamojo lova, kurios čiužinys sėkmingai 2 savaites skleidžia aštrų cheminį kvapą, kurio iki šiol nepavyksta išvėdinti, o tuo pačiu ir pradėti naudotis daiktu, nes neįmanoma kambaryje būti, o ka jau šnekėti apie miegą bei sveikatą, nes neaišku kokių medžiagų garų prisikvėpuoji ir kuo save nuodiji. Na bet UAB Inmondus direktorius mielai jums paaiškins kad tai normalu.
Tik norėjau pranešti kad UAB Inmondus direktorius vis tik teikėsi spręsti problemą, pasiėmė nekokybišką čiužinį ir grąžino pinigus. Na o man buvo ateičiai pamoka, kad reikia labai gerai viską apžiūrėti įsigyjant bet kokį daiktą.
Ilgai ieskojau kietu baldu i svetaine,pasiula tikrai didele
.Ir visai netiketai atradau LINO BALDAI, ir dabar turiu namuose labai labai grazius baldelius
.Net pavadinau , mano mazoji Italija
,uz lietuviska kaina.Baldelius projektavo tikrai talentinga dizainere Rasa,kuri pasiule labiausiai tinkanti varianta.Siulau juos i baltaji sarasa is didziosios raides

Ieskau virtuves baldziaus smulkiam darbui Kaune
smulkiam, tai turiu omeny -viena spintele, pora, trejeta stalciu kad pagamintu, patartu kaip geriau
Kas gali ka rekomenduot

Kas gali ka rekomenduot

QUOTE(pumpica @ 2010 06 03, 10:57)
Ieskau virtuves baldziaus smulkiam darbui Kaune
smulkiam, tai turiu omeny -viena spintele, pora, trejeta stalciu kad pagamintu, patartu kaip geriau
Kas gali ka rekomenduot

Kas gali ka rekomenduot

pasidomek stai cia http://www.abcbaldai.com/news.php man gamino virtuve ir miegamaji,likau nerialiai patenkinta,o ir kainos labai prieinamos

SVEIKI ,perziurejau cia jusu rekomenduojamus baldu gamintojus ,tai gal kazka panasaus ka noreciau pasidaryti maciau Lino balduose ,bet jie Vilniuje . Valdo baldu pavyzdziai truputi prasciau atrodo . As ieskau svetaines baldu gamybai ( korpusiniams). Gal dar ka galite parekomenduoti kaune ?
QUOTE(Mamytė iš Vilniaus @ 2010 06 09, 19:33)
Gal kas žinot meistrą kuris galėtų pagaminti spintelę, kurios durys būtų ne iš lygios plokštės, bet iš viršaus žiūrint puslankio formos?
Turi būti ne lygios, o išgaubtos
tikiuosi supratote

tikiuosi supratote

tokį išlenkimą galima padaryti tik iš MDF plokštės, skirtos lenkimui, (na, dar galima klijuojant fanerą, bet čia reikia šablono, labai brangu bus), paskui tą MDF plokštę galima dažyti arba faneruoti (padengti natūraliu lukštu). šitai Jums gali padaryti kiekvienoje didesnėje įmonėje, kas turi tokius įrengimus ir apsiima gaminti nestandartą.. o gal ir kokie maži meistriukai pasitaikys auksarankiai

pigiausiai, manau, būtų susirasti jau esamą baldą parduotuvėje, masinė gamyba atpigina kažkiek kaštus..
QUOTE(Lillita @ 2010 06 10, 13:15)
tokį išlenkimą galima padaryti tik iš MDF plokštės, skirtos lenkimui, (na, dar galima klijuojant fanerą, bet čia reikia šablono, labai brangu bus), paskui tą MDF plokštę galima dažyti arba faneruoti (padengti natūraliu lukštu). šitai Jums gali padaryti kiekvienoje didesnėje įmonėje, kas turi tokius įrengimus ir apsiima gaminti nestandartą.. o gal ir kokie maži meistriukai pasitaikys auksarankiai
pigiausiai, manau, būtų susirasti jau esamą baldą parduotuvėje, masinė gamyba atpigina kažkiek kaštus..

Masinė gamyba bet kuriuo atveju netiks.
Gal kas žinote kontaktus įmonės ar meistro, kas galėtų ir norėtų tuo užsiimti?

QUOTE(Mamytė iš Vilniaus @ 2010 06 10, 15:33)
Masinė gamyba bet kuriuo atveju netiks.

O kokio pavirsiaus noretumet?\ar dazyti ar faneruote dengti ar dar kazka?
ir kokiu kainu tikites?
QUOTE(andrius_p @ 2010 06 10, 20:52)
O kokio pavirsiaus noretumet?\ar dazyti ar faneruote dengti ar dar kazka?
ir kokiu kainu tikites?
ir kokiu kainu tikites?
Spalva turėtų būti kažkas balinto beržo.
Kainos kol kas nežinome, bet tikriausiai išvirsim iš koto