Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

QUOTE(Osvile @ 2010 03 04, 15:44)
Kaip tik užklausinėjau Alksnio baldus. Už panašią identiškų išmatavimų paprašė 2450 Lt. Bet visur medis, tik gal išskyrus stalčiukų dugną ir pačios komodos nugarėlę g.gif  Čia dar be jokių nuolaidų. Taip pat beicuoja pagal pageidavimą ir patinuoja.

Radau Vilniuje,uz 1600lt bigsmile.gif ,na kita menesy turesiu ir pasakysiu kaip,ar patenkinta,ir kas gamina.Na kaina per pus mazesne,visu siulytoju rolleyes.gif ,taip kad man apsimoka baldus darytis vilniuje ir veztis y Marijampole. blink.gif
Atsakyti
4u.gif o koks skirtumas, tai pazistamas ar pazistamu pazistamas? bigsmile.gif blush2.gif as turiu to meistro pagamintus baldus, vyro sese, keli draugai. Kokybe super! thumbup.gif thumbup.gif Dizainai isskirtiniai! Rekomendavau, rekomenduoju ir rekomenduosiu visiems jo paslaugas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 03 30, 18:15)
Radau Vilniuje,uz 1600lt bigsmile.gif ,na kita menesy turesiu ir pasakysiu kaip,ar patenkinta,ir kas gamina.Na kaina per pus mazesne,visu siulytoju rolleyes.gif ,taip kad man apsimoka baldus darytis vilniuje ir veztis y Marijampole. blink.gif

Geras. Ir taip greitai thumbup.gif
O viduriai iš ko? Nes paprastai tai kainą mažina, vietoj medienos dedama plokštė. Na, panašiai kaip virtuvės baldus gaminant.
Prašau pasisakyti kur, nes gi ir kitiems reikia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 03 30, 19:15)

Atsiprasau gal galiu pakalsuti kox baldelis ir kokiu ismatavimu bus uz tokia kaina? Tiesiog idomu.
Atsakyti
Rekomenduokit koki baldininka vaiku kambario baldams pagaminti, nenoriu labai brangaus. Tema ne visada seku, todel geriau i AZ arba el pasta 4u.gif
Atsakyti
INTERUS - virtuves baldu gamintojai keliauja i juodaji sarasa. Terminu nesilaikymas, neapgalvoti techniniai sprendimai, brokas, bendravimas su klientas tragiskas.
Atsakyti
GUOBOS BALDAI (isikure Vln bet dirba visoj LT) - pakankamai supranta ko nori, ir i terminus isipaiso, gal nera pats pigiausias, bet uz tai kokybiskai padaro.
Atsakyti
o gal kas esate susidure su firma "Daistana" ?
Atsakyti
Šiauliuose toks Gintas gerai baldus darydavo, dabar kiek žinau įkūręs UAB "BG Verso", gamina įvairius nestandartinius baldus. Į kitus miestus irgi veždavo, reiktų skambintis ir tartis.
Atsakyti
Ieskau baldziaus (Vilniuje), kuris perdarytu (sumazintu) spintos duris. I nisa skirta slenkanciai spintai istatem paprasta, iki sienos liko mazdaug 35cm tarpas, o durys yra 50cm, nenorim palikti neisnaudotos vietos, tai noretume susiaurinti duris ir istatyti jas. Ar tai imanoma? Nuotraukas duru galiu atsiusti. Kokia butu paslaugos kaina?
Atsakyti
www.easykitchen.lt

Labai fainas tinklapis ir kokybė man visai patiko, kaina labai gera.
Kiek ieškojau, tai čia buvo pigiausia.
Dar man patiko, kad tame tinklapyje galėjau pati dėliotis spinteles kaip noriu ir keisti, keisti kiek sirdis geidzia, tik pakeiti spintele matosi ir kaina kaip keiciasi.
Zodziu thumbup.gif
Atsakyti
Vintori.lt man rekomendavo drauge. Gaminausi virtuvini, veliau sekcija ir koridoriaus spinta. Labai patiko. Saunus vyrukai duoda nerealiu ideju thumbup.gif. Kokybe esu labai patenkinta thumbup.gif . Dar galvoju, kad reikia baldu i vaiku kambari, tai kreipsiuos tik i juos. Rekomenduoju. Jie dar turi galerija Facebooke: vintori vintorilt rodos. Jie Siaulieciai, bet kiek girdejau vaziuoja ir i sostine ir t.t.
Atsakyti