Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

As jau kazkada pasakojau apie savo virtuves baldus.Man gamino toks Tomas Ginevicius.Jis is Elektrenu.Norejau sutaupyti-ir sutaupiau.Kai pagamino baldus,tai nei bekt nei rekt.Problema ta,kad as jam viska sumokejau.Kreipiausi i vartotoju teises(turejau oficialia sutarti su gamintoju).Surase didziuli akta su nuotraukom ir t.t.Nunesiau popierius i teisma,priteise grazinti pinigus.Nunesiau teismo nutarti anstoliui.O man atsake,kad ne as viena noriu pinigeliu.Yra kelios moteriskes kurios laukia alimentu po 20000 Lt jo vaikeliu islaikymui.O turto jis absoliuciai jokio neturi.Taip kad man tas "malonumas" kainavo papildomai dar :700 Lt advokatas,100 Lt anstolis. O savu pinigu as jau nebeatgausiu.Uzsisakiau nauja virtuve,o Tomo Gineviciaus "meno sedevra" padovanojau.Atsirado ne viena moteriske,kuria jis apmove-nei pinigu(avanso),nei baldu.BUKITE ATSARGUS!!!

Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2009 11 28, 00:09)
Mane irgi labai domintų atsiliepimai apie Arturo baldus  4u.gif  Šiaip pagal nuotraukas tai atpažinau Interbaldus. Kai kurios nuotraukos tokios pačios kaip jų internetinėje svetainėje, o kitos nuotraukos tų pačių baldų, bet pvz. fotografuotos iš kito kampo. Tai galvoju gal čia koks Interbaldų baldininkas privačiai gamina  g.gif
Tagulia kaip supratau jums jie nekelia pasitikėjimo?

ne, kodel, kolkas neturiu pagrindo nepasitiket, tiesiog atsarga gedos nedaro ax.gif siaip, jie minejo, kad buvo bendra imone kazkokia (gal ir yra Interbalbaldai), o dabar vienas skyrius atskirai dirba.... g.gif
tai gal kas jau susiduret su Interbaldais ar Arturobaldais?
Atsakyti
QUOTE(anyta @ 2009 11 30, 22:43)
As jau kazkada pasakojau apie savo virtuves baldus.Man gamino toks Tomas Ginevicius.Jis is Elektrenu.Norejau sutaupyti-ir sutaupiau.Kai pagamino baldus,tai nei bekt nei rekt.Problema ta,kad as jam viska sumokejau.Kreipiausi i vartotoju teises(turejau oficialia sutarti su gamintoju).Surase didziuli akta su nuotraukom ir t.t.Nunesiau popierius i teisma,priteise grazinti pinigus.Nunesiau teismo nutarti anstoliui.O man atsake,kad ne as viena noriu pinigeliu.Yra kelios moteriskes kurios laukia alimentu po 20000 Lt jo vaikeliu islaikymui.O turto jis absoliuciai jokio  neturi.Taip kad man tas "malonumas" kainavo papildomai dar :700 Lt advokatas,100 Lt  anstolis. O savu pinigu as jau nebeatgausiu.Uzsisakiau nauja virtuve,o Tomo Gineviciaus "meno sedevra" padovanojau.Atsirado ne viena moteriske,kuria jis apmove-nei pinigu(avanso),nei baldu.BUKITE ATSARGUS!!!

O siaube, dar tokiu buna doh.gif
Atsakyti
Interbaldai - gaidys. Kalba nekonkrečiai, gamina savo nuožiūra, o kainos kosminės. Bent aš labai jais nusivyliau, ir užtempė, ir išsisukinėjo, ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2009 12 01, 11:59)
Interbaldai - gaidys. Kalba nekonkrečiai, gamina savo nuožiūra, o kainos kosminės. Bent aš labai jais nusivyliau, ir užtempė, ir išsisukinėjo, ir t.t.

o baldu kokybe kaip? ax.gif
Atsakyti
Gal susidūrėte su dk baldai gamintojais?

dk baldai

Atsakyti
QUOTE(Tagulia @ 2009 12 01, 08:25)
tai gal kas jau susiduret su Interbaldais ar Arturobaldais?

as susiduriau su abiem smile.gif
Arturas anksciau ir dirbo Interbalduose o dabar dirba atskirai thumbup.gif
Gaminausi pas Artura visus baldus i musu namus, ir toliau zadu pas ji darytis, tad del KOKYBES tikrai galiu galva guldyt 4u.gif

Pigiai ir labai gerai tikrai nebuna schmoll.gif Linkiu Jums pasirinkti teisingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasar_a @ 2009 12 02, 11:58)
Gal susidūrėte su dk baldai gamintojais?

dk baldai

Mane irgi domina.... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas gaminotės pas www.robertobaldziai.lt? Kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 12 04, 11:12)
as susiduriau su abiem smile.gif
Arturas  anksciau ir dirbo Interbalduose o dabar dirba atskirai  thumbup.gif
Gaminausi pas Artura visus baldus i musu namus, ir toliau zadu pas ji darytis, tad del KOKYBES  tikrai galiu galva guldyt  4u.gif 

Pigiai ir labai  gerai tikrai nebuna  schmoll.gif  Linkiu Jums pasirinkti teisingai  4u.gif

Aciu uz nuomone! 4u.gif Tai jau mes supratom, kad labai pigiai nebus niekur. Na, aisku, ziurint kas ko nori, paieskojus galima rasti, bet tik kad po to klaidu netektu taisyt ir sumoket dar tiek pat. Jau kazkur rasiau, kad viena imone pasiule itartinai pigiai, bet nusprendem nerizikuot schmoll.gif

O su Arturu buvom susitike jau, visai gera ispudi zmogus paliko bigsmile.gif gaila tik, kad neturi kokio ofiso, kur gyvai butu galima pamatyt kazka ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas susidūtėte su Rimvydo baldais (rimvydas lukošius) ? čia Kaune randasi, bet dirba visoje Lietuvoje... Būtu gerai išgisti kokiu atsiliepimų.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mutomba @ 2009 12 06, 19:46)
Sveiki, gal kas gaminotės pas www.robertobaldziai.lt? Kokie atsiliepimai? ax.gif

Ir mane domina ar kas turi kokių atsiliepimų apie juos?
O jus su jais jau bendravote? Kokios kainos?
Atsakyti