Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

O aš norėčiau "Formeda" pagirti.Tikrai kokybiškai man ir mano draugams pagamino.Nei vienos pretenzijos jiems neturiu.Pradžiai tik virtuvinį stalą buvom užsisakę,o paskui ir kitus baldus pas juos pasigaminom.Ir mano uošviai pas juos virtuvę gaminosi.Uošvis kai virtuvę sustatė, tai visur apšniukštinėjo,apžiūrėjo sakė thumbup.gif Jokių pretenzijų neturim. biggrin.gif Aš klientė buvau bjauri,vis projektus keičiau,vis kažką naujo sugalvodavau,bet jie nesiginčijo ir pataisymus priėmė.Ir virtuvę kai sustatinėjo prašiau,kad kuo greičiau baigtų,nes vyro gimtadienis buvo ant nosies,norėjosi naujoj virtuvėj ruoštis,tai jie ir po darbo valandų dirbo,ir nepurkštavo.Bet galvoju kiek žmonių tiek nuomonių,ir apie Vokės gaminamus baldus teko nusiskundimų girdėti,bet apie kurį gamintojų jų nesklando ax.gif Sėkmės visom besirenkančioms gamintoją,kai pati ieškojau tai teko su visokio plauko gamintojais susidurt,bet daug ką įvertinus pasirinkau įmone,kuria likau patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
Jei kam reikia galiu duoti vieno meistro, kuris gamina korpusinius baldus (t.y. visus kietus baldus, virtuve, spintos, prieskambaris ir t.t.) tel.Jei susidomejot, rasykit i az, duosiu.Meistras Vilniuje
Atsakyti
Mano pazistama pries 2,5metu dirbo Kauno balduose lygtais konroliere, tai sake kad baldai labai nekokybiski blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif
Gal kas turite kokiu nors atsiliepimu apie baldu imone EEGA1? Si firma Silalej isikurusi: Silalesbaldai. Is nuotrauku man labai patiko kai kurie ju baldai, nedideles kainos ir ketinu uzsisakyt minkstus baldus. Laukiu komentaru 4u.gif
Atsakyti
Pagirti noriu firmą "Alantas" thumbup.gif - labai gerai pagamino virtuvinius baldus, kokybiškai, greitai..... Tuoj bus trys metai kaip ekploatuojamas - jokių priekaištų. Korpusas buvo medžio plokštės, o durelės - dažytas MDF.
Dar pagirti noriu stumdomų spintų gamintojus "Vesida" thumbup.gif - irgi labai gera kokybė, operatyviai išmatavo, paskaičiavo, sumontavo, jokių vėlavimų...... Irgi trys metai - o "veikia" super. mirksiukas.gif Prieš užsakant maniau kad jų ir kaina aukšta, bet visai normali - už dvi spintas po 4 duris, iki lubų - mokėjom apie 5500 Lt.

Na o blogiukai labai labai jau nuskambėję Klaipėdoje - tai "BALDŲ SALA" su direktoriumi Linu prieš akyje - kažkos nesusitupėjęs ........ doh.gif doh.gif doh.gif Teko bendrauti kažkada darbo reikalais, o dabar iš bendradarbių sužinojau,, kad viena užsisakė virtuvinį - kurį gamino apie 2-3 mėn, pagamino žemesnį, netelpa ir t.t. - pakeisti ar taisyti neprisiruošia jau 6 mėn....... Kita bendradarbė užsisakė miegamojo spintą su kažkokiais vitaražais - tai irgi gamino dvigubai ar trigubai ilgiau, nekokybiškai, veža vis keičia ir vis blogai...... Jau net teismais jie patys gąsdina ....... Vėjai kažkokie........ doh.gif doh.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas gaminosi baldus TAU Baldis? Planuoju sioje imoneje uzsisakyti virtuves komplekta. Karkasas bus is plokstes, o dureles is uosio masyvo. Gal kas gaminotes ir buvot patenkinti baldais is masyvo ? Aciu
Atsakyti
QUOTE(LIR @ 2006 04 02, 14:24)
Sveikos, gal kas gaminosi baldus TAU Baldis? Planuoju sioje imoneje uzsisakyti virtuves komplekta. Karkasas bus is plokstes, o dureles is uosio masyvo. Gal kas gaminotes ir buvot patenkinti baldais is masyvo ? Aciu

As nieko nezinau, man irgi idomu. Jir dabar parodoje "Namu pasaulis " dalyvavo. O kokia kaina pas tave gavosi tu baldu ir kiek metru virtuve?
Atsakyti
As irgi noreciau parasiti apie baldu salona Musonas cia Kaune. Uzsisakeme,minksta kampa,aisku velavo.Kai atveze pastate atrodo viskas gerai bet po keliu men.issigulejo gulima vieta,duobe atsirado o dabar ir visai baige sulusti,praejo truputi virs metu,o atrodo kad jau keli metai.Pries tai turejom bite, dar mano mergautyne tai ji tarnavo virs 10m.ir visai normaliai atrode,tik buvo gobulenas truputi nublukes, nes kambaris buvo sauletas,o siaip viskas thumbup.gif .Mes ji paskui pardavem ,norejosi naujos,grazios minkstos dalies.Tai ir isitaisem doh.gif Kur dabar tokiu kokybisku baldu yra kokie anksciau buvo?MUSONAS gun_bandana.gif o Dar norejau paklausti o jus uz atvezima ir uznesima mokejot?
Atsakyti
O gal ka galit pasakyt apie minkstus Justlukos ir Grafu baldus. Esam Justlukos kampa Matas nusiziureje, tai idomu kas ir kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almis: 03 balandžio 2006 - 22:28
Na grafų baldai manau visai nieko. Mano brolis turi kampą Riteris. Dažnai ant jo sėdi, paskutiniu metu prie teliko net miegoti susimąstė. Nu viskas čiki, ir lovos mechanizmas išskleidimo geras ir patogus sėdėti... thumbup.gif Ir miegoti patogus, nes kai svečiuojamės ant jo miegam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Almis @ 2006 04 03, 23:28)
O gal ka galit pasakyt apie minkstus Justlukos ir Grafu baldus. Esam Justlukos kampa Matas nusiziureje, tai idomu kas ir kaip?

Apie Justluką galiu pasakyti tik gerus žodžius... Turime minkštus baldus iš jų, aišku dar neilgai tik metus, todėl nieko blogo apie juos negaliu pasakyti. Ir nuolaidą pritaikė, ir atvežė-sumontavo nemokamai 4u.gif Ir terminų labai laikėsi, netgi anksčiau šiek tiek pristatė.
Tuos pačius baldus buvome per neapsižiūrėjimą pirmiau užsisakę gun_bandana.gif Mato baldų salone. Tai vos pinigus atsiėmiau, nes pasirodo jie pardavinėjo Justlukos baldus 300 Lt. brangiau, plius ėmė papildomai už atvežimą ir surinkimą.
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2006 04 04, 00:11)
Na grafų baldai manau visai nieko. Mano brolis turi kampą Riteris. Dažnai ant jo sėdi, paskutiniu metu prie teliko net miegoti susimąstė. Nu viskas čiki, ir lovos mechanizmas išskleidimo geras ir patogus sėdėti... thumbup.gif Ir miegoti patogus, nes kai svečiuojamės ant jo miegam  thumbup.gif

Grafų baldai - kokybė tragiška. Turim komplektą Seras. Jau po pirmo mėnesio naudojimo baldai atrodė baisiai, pagalvės ir ranktūriai persisukę. Miegamasis mechanizmas - baisus, atsigulus, lentelės pradeda kristi iš laikiklių. Į gamintoją nesikreipėm, nes kaip tyčia, pametėm pirkimo čekį. Jei kas dar abejojate, vakare galėsiu įdėti komplektuko nuotrauką. Dabar jiems jau apie 1,5 metų, bet ir mėnesio senumo jie atrodė taip pat.
Atsakyti