Laba diena
Papaskosiu,kaip man montavo koridoriaus spintą "Oltenos '' meistrai

.Pirmas minusas,kad dirbdami taaaaaaaaaaaaaip keikėsi,kad net gėda buvo klausyt

.Nekreipė dėmesio,kad namie tuo metu buvo 2 maži vaikai.Ir ne tai,kad tarpusavy kalbėjosi,bet galima sakyt rėkė ant viso buto.Antra,vienas iš meistrų šaltai atėjo į virtuvę ir pradėjo darinėt spinteles

.Kai paklausiau,ko ieško,atsakė,kad žiūri,kokie vyriai įstatyti.Buvau apšalus,kad daugiau nieko negalėjau pasakyt

.Trečia,kad pritvirtint plokštę-norėjo numušt koridoriuje plintusą,nes,pasak jų neišeis nupjaut plokštės kraščiuko

.Teko kviest iš darbo vyrą,kad tas išaiškintų meistrams,kaip nupjaut plokštėje kraščiuką,kad nereiktų numušinėt plintuso.Ketvirta,taip nudaužė sienos gabalą,kad dabar iš naujo tą vietą reiks glaistyt,o visą sieną,ar net visą koridorių iš naujo dažyt

.gaila,kad iškart nepastebėjau,būčiau likusių pinigų nemokėjus,o nepastebėjau todėl,kad labai gudriai užmaskavo-užstatė savo gulsčiuku,o išeidami ir šviesą koridoriuje išjungė. kai jiems išėjus pamačiau- paskambinau ir pasakiau,kad norėčiau atgaut pinigus už sugadintą sieną,tai išgirdau,kad pinigų gavimo orderis jau priduotas į buhalteriją(greiti,susisuko per 15min.) ir jie nieko padaryt negali,tik atsiprašo.Bet nuo to ''atsiprašau'' man siena nepasitaisė.Ir dar visokių ''kabliukų'' paliko:ne visi varžteliai užklijuoti (patys po to pirkom lipdukus),duryse skylės neuždengtos(pirkom kamštukus užkišti), durų veidrodis viršuje įrėžtas

.
Beje pats plokščių laminavimas ir stalčių bėgeliai geros kokybės.Ir dizaineris malonus bei kompetetingas,bet jau meistrai..........Daugiau šios firmos vien dėl meistrų nesamdysiu

.Linkiu ir jums su tokiais broko darytojais nesusidurti

.