Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

sveiki 4u.gif

gal kas turite kokiu atsiliepimu apie monarch baldus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mafi @ 2008 03 17, 15:18)
Zinau superini meistriuka gamina baldus tiek is masyvo,tiek is plokstes,taip pat spintas stumdomomis durimis.Galit parodyti paveiksliuka ir pagamins  kopija.Dirba Vilniuje
prasau duok kontaktus to meistro... man labai reikia is masyvos spinteliu prie lovos pagal mano sumanyta modeliuka... gal jis padetu? ar brangiai ima?
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura-rura: 20 kovo 2008 - 15:25
QUOTE(jura-rura @ 2008 03 20, 15:24)
prasau duok kontaktus to meistro... man labai reikia is masyvos spinteliu prie lovos pagal mano sumanyta modeliuka... gal jis padetu? ar brangiai ima?
blush2.gif

aš irgi labai norėčiau to meistro kontaktų ax.gif
Atsakyti
Zinau superini meistriuka gamina baldus tiek is masyvo,tiek is plokstes,taip pat spintas stumdomomis durimis.Galit parodyti paveiksliuka ir pagamins  kopija.Dirba Vilniuje

Gal ir man galėtum 4u.gif Iš anksto ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Gal būtų galima telefono numerį? 4u.gif Reikia virtuvės, sieninių spintų ir t.t.
Atsakyti
Gal kas turit patirties bendraujant su UAB "Baldų žvaigždės"?
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 17, 20:22)
sveiki  4u.gif

gal kas turite kokiu atsiliepimu apie monarch baldus?  g.gif

mane irgi jie domina... g.gif
Papildyta:
QUOTE(marlena24 @ 2007 10 09, 16:12)
sveikos 4u.gif gal kas gaminosi baldus firmoje A-BALDAI?Ji yra adresi Žalgirio g. 88 (Verslo centre)...ruosiuos pas juos uzsakyti spinta i miegamaji,2,80 ilgio ir 2.5 auskcio spinta is plokstes apie 3000 kainuos.

ar jau uzsisakei? kaip pagamino? domina atsiliepimai...

ir siaip jei esat uzsakineje nestandartinius baldus ir esate patenkinti - atsiliepkit...
man reikalinga imone, kuri dirbtu su savo dizaineriu, kurie pagal paveiksliuke parodyta balda suprojektuotu pagal musu kambario ismatavimus tinkanti balda.
Busiu dekinga uz informacija mirksiukas.gif
Atsakyti

Gal kas Kaune parekomenduotų minkštų baldų restauravimo meistrą ar firmą?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 04 19, 16:09)
Gal kas Kaune parekomenduotų minkštų baldų restauravimo meistrą ar firmą?
Ačiū  4u.gif

labai reikia blush2.gif
Atsakyti
Sveikos moterys ir merginos ,
ketinu uzsisakyti etazere salia jau esancios sienines spintos ir lova, pagal savo brezini. Niekad neturejau reikalu su gamintojais, tai nesumoju, ar cia i pavienius zmones kreiptis, ar i kokia cia geru zodziu pamineta firma. Nes norisi, kad sirdi idetu i darba. O kai kuriuos jusu atsiliepimus siurpu skaityti...
Gal galite Egidijaus telefonu (cia pacioj temos pradzioj minetas) pasidalinti. Ir komentarais, zinoma.
Busiu labai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikepuke @ 2008 04 28, 19:42)
Sveikos moterys ir merginos ,
ketinu uzsisakyti etazere salia jau esancios sienines spintos ir lova, pagal savo brezini. Niekad neturejau reikalu su gamintojais, tai nesumoju, ar cia i pavienius zmones kreiptis, ar i kokia cia geru zodziu pamineta firma. Nes norisi, kad sirdi idetu i darba. O kai kuriuos jusu atsiliepimus siurpu skaityti...
Gal galite Egidijaus telefonu (cia pacioj temos pradzioj minetas) pasidalinti. Ir komentarais, zinoma.
Busiu labai dekinga  rolleyes.gif

Tavo vietoj būdama, parašyčiau tai forumietei, kuri rekomendavo meistrą Egidijų, asmeninę žinutę ir paprašyčiau kontaktų, nes gali būti, kad atsakymo nesulauksi, nes ji seniai neseka ir neskaito šios temos mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduoti baldu meistrą Alytuje.
Norėčiau spintos stumdomom durim.(firmose brangu)
Rašykit i az.
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti