prisijungsiu ir as prie jusu, deja ne is geros puses o is blogosios.
taigi noriu itraukti i juodaji sarasa DALIOS BALDUS
nu jau aptarnavimas tai absurdu absurdas..kazkokia komedija
uzsisakem mes pas juos virtuvini, nu ir trauke mane ten kas, geriau jau buciau ejus i nabuka ar voke III..vot pamaise man protas zebrana issirint..o prasidejo viskas labai graziai, pabraize, pakonsultavo..vnz ledas..pralaukem mes gerus du menesiu kol gamino, po to tradiciskai velavo beveik dvi savaites, tada vienas bicas atveze, montuotojai atvaziavo jam is paskos issikrausete (vezejas net nepadejo

) sumontavo, tada vyras skambina montuotoju vadybininkui ir sako gal galit uzdengt kokia plevelia 9nes mes ten dar negyvenam ir vyksta dar siokie tokie vidaus darbai) vadybininkas sako reikalauk is montuotoju, montuotojai isgirde musu nora, pasiule perduoti paciam vadybininkui jog pats tegu ir apdengia

nu o poto ir prasidejo..montuotojai isvaziavo, vyras per daug nesigilo kas kaip, stovi, grazu ir vsio..po dvieju dienu pasilenke apziuret apsvietim0, oten siurprizas - apsvietimo nera..skambutis projektuotojai, o ji klaida,nera pazymeta apsvietimo, o mes jei, bet mes ji braizem, kartu viska aptarem, o ji mes gi pinigu is jusu nepaemen uz tai ,tai ko jus db vnz nervinates..o apsvietimas turejo buti po virsutinem spintelem ten reikejo dvig. dugno kad laidus paslept ir t.t. vnz galiausiai mes taip su projektuotoja bandem sukontaktuot koki menesi, kol galiausiai man truko kantrybe nuvaziau i Dalios baldus. dar nemaciau kad sitaip suauges zmogus elgtusi, tiesiogine prasme, mane pamacius ji apsimete jog jai reikia iseit

..as jau nebetveriau sakau jei sunku jums paskaiciuot kiek lemputes kainuos, bei per kiek jos atvaziuos, ir kas db jas mums sumontuos, tai duokit katalogus pati pasidarysiu..vnz info gavau, uzsakiau lemputes, bet jau eina jau trecia savaite kai jos vaziuoja, kartu su montuotojais..
projektuotojos vardas Ausra.