Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

Mergaitės, kokie atsiliepimai apie OLLO baldus? ax.gif
Ten užsisakiau virtuve, tai dabar nerimauju.... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Gal yra geru ar blogu nuomoniu apie "Tango baldus" Urmo bazeje Kaune? Galvojam is ten virtuves baldus uzsisakyt. Kainos nesikandzioja, bet del kokybes tai nezinia... Gal kas nors ka nors patars? unsure.gif
Atsakyti
O kas ką nors galite pasakyti apie Fredos baldus? Buvau netyčia užsuskus į jų parduotuvę, nu, visai įdomūs jie man pasirodė, tik kad balti...
Atsakyti
Ar kas nors girdėjot apie Baldorą, Svanorių pr.? nOriu gamintis svetainės korpusinius baldus.
Į baltą sąrašą galiu rekomenduot Dalios baldus, užsakymą įvykdė anksčiau nei riekia dėl kokybes irgi nesiskundžiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lacoste: 12 gruodžio 2006 - 14:02
QUOTE(Lacoste @ 2006 12 12, 14:55)
Ar kas nors girdėjot apie Baldorą, Svanorių pr.? nOriu gamintis svetainės korpusinius baldus.
Į baltą sąrašą galiu rekomenduot Dalios baldus,  užsakymą įvykdė anksčiau nei riekia dėl kokybes irgi nesiskundžiu.

Kaip ten del tu Dalios baldu? Mas uzsisakem lapkricio pabaigoje - tai prizadejo tik vasario pabaigoje baldus pristatyti g.gif Labai jau ilgai teks laukti. Gal jus nuolat domejotes ar kazkaip skubinot?
Atsakyti
noriu pagirti sadita- baldu komlektas , kaip naujas, o jam jau 5 metai,,,kaip tik siand jie atvyksta- mum sekcija projektuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tekila41 @ 2006 12 12, 16:50)
Kaip ten del tu Dalios baldu? Mas uzsisakem lapkricio pabaigoje - tai prizadejo tik vasario pabaigoje baldus pristatyti  g.gif  Labai jau ilgai teks laukti. Gal jus nuolat domejotes ar kazkaip skubinot?

Mes specialiai jiem neskambinom, patys man atrodo net 3 savaitėm ankščiau paskambino. O prieš Naujus metus visad daugiau užsakymu būna, todėl ir terminai nusitesia, užtat ir apsidraudžia su terminais. Gali būt kad ir ankščiau nei vasario pabaiga paskambys:)
Atsakyti
perskaičiau chin chin žinutę apie UAB VESTER ESU SUSIDŪRUSI SU PANAŠIA PROBLEMA, PUSĘ ATVEŽĖ O DABAR MAUSTO, KAD VEŽAM IR TAIP JAU 3 SAVAITĖS, ŽODŽIU VISIŠKAS FIASKO, JAU RUOŠIUOSIU IMTIS DRĄSTIŠKŲ PRIEMONIŲ, GAL DAR YRA NUKENTĖJUSIŲ? KOPERUOKIMĖS

WETA
Atsakyti
Sveikos,

Nespėjau perskaityti visų atsiliepimų apie firmą Auster, ir kaip tik išsirinkome minkštų baldų komplektą Akropolyje "http://www.auster.lt/terra.htm", nors dar avansas nemokėtas. Ar tikrai tą firma iš siaubo filmo? (kažkur buvo minėta). Prašo už šį komplektą 8200 (3+2+1). Gal kam teko įsigyti? Ar vertas dėmesio šis komplektukas. Ačiū.
Atsakyti
O apie Diformą kokie atsiliepimai? g.gif Norim darytis virtuvinius baldus ax.gif
Atsakyti
Na aš galiu pagirti alantą thumbup.gif
bet šiandien labai jais nusivyliau, nes turim valgomojo baldus ir esam labai patenkinti, norėjom užsisakyti Staliuką ir spintelę, tai pasakė kad negamins pagal individualius užsakymus tokių nedidelių baldų verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(inguzas @ 2007 02 19, 16:38)
Na aš galiu pagirti alantą thumbup.gif
bet šiandien labai jais nusivyliau, nes turim valgomojo baldus ir esam labai patenkinti, norėjom užsisakyti Staliuką ir spintelę, tai pasakė kad negamins pagal individualius užsakymus tokių nedidelių baldų  verysad.gif

nieko nuostabaus, imone didele, uzsivertusi uzsakymais, o cia kazkas nori mazos spinteles, visiskai suprantama pozicija. juk jiems neapsimoka, arba tau spintele kainuos labai daug.
Atsakyti