Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkalnija

QUOTE(Cobre @ 2011 11 13, 20:04)
Supratau  biggrin.gif  mano atlase jo nera, o Juodkalnijos zemelapis likes pas uosvius, reiks atsigabenti kada, kad su tavimi "keliauti"  biggrin.gif  Siaip populiariau visi sia vieta daugiau kaip Bijelo Polje vadina.

thumbup.gif Man smagu girdėti, kad yra kartu "keliaujančių" mirksiukas.gif ir padedančių planuotis maršrutą wub.gif 4u.gif Aš jei noriu pasižiūrėti žemėlapį, tai google.map nepamainomas dalykas. ax.gif smile.gif Greitai viską susivedu ir po to dėliojuosi maršrutą vis didindama vietas.Taip taip, matau- ta vieta būtent Bijelo Polje
žemėlapyje pavadinta. 4u.gif
O isvykome is Juodkalnijos  per Pljevlja pasienio posta, kiek suprantu jus per si norite ivaziuoti ir vykti link Durmitoro? Planuojate kazkur siame rajone pirma nakvyne? Mes pravaziuojant praktiskai nieko nepamateme  verysad.gif , tam tikrai reiktu daugiau laiko skirti.

Pagal paskutinį planą, tai būtent Jūsų vietą nusižiūrėjusi įvažiavimui rolleyes.gif Nakvynę planuojame netoliese kažkur.Vis dar planuose Serbija -apie Zlatibor.Kol kas viešbučiai kainoraščių neturi...tad laukiu verysad.gif Jei kainos nebus patrauklios schmoll.gif , galvosime ką kita. Ir vis dar svarstau apie važiavimą per Kroatijos kampą ir Bosniją ir Hercogoviną, bet kažkaip maža informacijos, nežinau kaip iš tos pusė keliai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 14 lapkričio 2011 - 12:36
[quote=Astra777,2011 11 14, 12:34]
thumbup.gif Man smagu girdėti, kad yra kartu "keliaujančių" mirksiukas.gif
.... ir baltai pavydinciu blush2.gif
Saunuoles merginos, thumbup.gif puikiai ruosiat namu darbus, vadinas turesit tikrai puikia kelione.
Taip vasaros ilgiuosi, isimylejau as ta Juodkalnija....
Sekmes planuojant ir keliaujant 4u.gif
Atsakyti
Supratau  biggrin.gif  mano atlase jo nera, o Juodkalnijos zemelapis likes pas uosvius, reiks atsigabenti kada, kad su tavimi "keliauti"  biggrin.gif  Siaip populiariau visi sia vieta daugiau kaip Bijelo Polje vadina. Mes patys irgi cia kirtome siena  smile.gif O isvykome is Juodkalnijos  per Pljevlja pasienio posta, kiek suprantu jus per si norite ivaziuoti ir vykti link Durmitoro? Planuojate kazkur siame rajone pirma nakvyne? Mes pravaziuojant praktiskai nieko nepamateme  verysad.gif , tam tikrai reiktu daugiau laiko skirti.

Dėl Juodkalnijos žemėlapių- ieškokite tik tais metais kada važiuosite, navigacija atsinaujinkit tik likus savaitei ir būtinai pasakykit meistrams kad jums reikia 100% dengiančių juodkalnijos ir kitų balkanų šalių žemėlapių, navigacija Balkanuose tik IGO ,nes nei TomTom nei Garmin neturi detaliu žemėlapių - galiu draugiškai padėti atnaujinti žemėlapius.
http://www.euronet.l...las/europos.php
http://www.malonikai...ktronika/92.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 28 lapkričio 2011 - 23:28
QUOTE(roosas @ 2011 11 29, 00:15)
Dėl Juodkalnijos žemėlapių- ieškokite tik tais metais kada važiuosite, navigacija atsinaujinkit tik likus savaitei ir būtinai pasakykit meistrams kad jums reikia 100% dengiančių juodkalnijos ir kitų balkanų šalių žemėlapių, navigacija Balkanuose tik IGO ,nes nei TomTom nei Garmin neturi detaliu žemėlapių - galiu draugiškai padėti atnaujinti žemėlapius.

http://wikimapia.org...l...mp;l=24&m=b
Manau čia verta pasidairyti
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2011 11 29, 01:15)

as nieko nesiruosiu naujinti ir pirkti , kam mane cituojate? biggrin.gif O miesteliai ir kaimai ir senuose zemelapiuose puikiai islike mirksiukas.gif o man asmeniskai tik tai ir domino siuuo konkreciu atveju mirksiukas.gif biggrin.gif

Navigacija geras reikalas. Bet as ja nepasitikiu, kiek kartu ji uzvedusi ne ten kur reikia. o dar geriau, kai lemiamu momentu aplamai atsisako dirbti doh.gif Vyras sako, kad su savo zemelapiukais esu pati geriausia navigacija biggrin.gif Bet gerai ir greitai gaudytis zemelapyje, greitai priimti sprendimus, vistik reikia igudziu. Is patirties zinau, kad ne kiekvienas gali vaziuoti vadovaudamasis zemelapiu. Laimei, kad mums nera problemos siuo klausimu.

Zemelapius navigacijoje tikrai pries keliones reikia atsinaujinti drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 29, 00:48)
as nieko nesiruosiu naujinti ir pirkti , kam mane cituojate?  biggrin.gif  O miesteliai ir kaimai ir senuose zemelapiuose puikiai islike  mirksiukas.gif o man asmeniskai tik tai ir domino siuuo konkreciu atveju  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Navigacija geras reikalas. Bet as ja nepasitikiu, kiek kartu ji uzvedusi ne ten kur reikia. o dar geriau, kai lemiamu momentu aplamai atsisako dirbti  doh.gif  Vyras sako, kad su savo zemelapiukais esu pati geriausia navigacija  biggrin.gif Bet gerai ir greitai gaudytis zemelapyje, greitai priimti sprendimus, vistik reikia igudziu. Is patirties zinau, kad ne kiekvienas gali vaziuoti vadovaudamasis zemelapiu. Laimei, kad mums nera problemos siuo klausimu.

Zemelapius navigacijoje tikrai pries keliones reikia atsinaujinti  drinks_cheers.gif

Praėjo jau pusmetis mums patiko ši nuostabi šalis, laukiam nesulaukiam sekančių metų, būtinai sugrįšim į šią lagūną.
Visus su artėjančiom šventėm..... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2011 12 09, 22:13)
Praėjo jau pusmetis mums patiko ši nuostabi šalis, laukiam nesulaukiam sekančių metų, būtinai sugrįšim į šią lagūną.
Visus su artėjančiom šventėm..... drinks_cheers.gif

Dekui 4u.gif
Ir as tikiuosi dar sugrizti i sita fantastisko grozio sali..... o gal, kaip jus sakot, butinai sugrisiu...
Graziu visiems artejanciu svenciu thumbup.gif
Atsakyti
Truputukas foto
user posted image
Vakaras Ulcnij
user posted image
user posted image
Ostrog
user posted image
Šilta sūri banguota
user posted image
Naktis ir mėnulis
user posted image
Link jūros
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 14 gruodžio 2011 - 22:16

user posted image
Žabjak
user posted image
ir vėl karvės
user posted image
Vasara sniegas
user posted image
Pivos kanjonas
user posted image
101 tuneliukas
user posted image
O čia mes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 14 gruodžio 2011 - 22:49
Kiek pan, susisuka KM ? Vidutiniskai.
Pigiau nei kroatijoje atostogauti ten?
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2011 12 18, 23:10)

Apie 5000km smile.gif Mano nuomone Kroatija pati brangiausia Balkanų šalis - Juodkalnijoj tikrai daug kas pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2011 12 18, 23:10)

Kainos labai panašios, o dėl kilometrų tai žiūrint kiek važinėsit.Iki Juodkalnijos apie 2000 km
Atsakyti