QUOTE(Cobre @ 2011 11 13, 20:04)
Supratau mano atlase jo nera, o Juodkalnijos zemelapis likes pas uosvius, reiks atsigabenti kada, kad su tavimi "keliauti" Siaip populiariau visi sia vieta daugiau kaip Bijelo Polje vadina.
Man smagu girdėti, kad yra kartu "keliaujančių" ir padedančių planuotis maršrutą Aš jei noriu pasižiūrėti žemėlapį, tai google.map nepamainomas dalykas. Greitai viską susivedu ir po to dėliojuosi maršrutą vis didindama vietas.Taip taip, matau- ta vieta būtent Bijelo Polje
žemėlapyje pavadinta.
QUOTE(Cobre @ 2011 11 13, 20:04)
O isvykome is Juodkalnijos per Pljevlja pasienio posta, kiek suprantu jus per si norite ivaziuoti ir vykti link Durmitoro? Planuojate kazkur siame rajone pirma nakvyne? Mes pravaziuojant praktiskai nieko nepamateme , tam tikrai reiktu daugiau laiko skirti.
Pagal paskutinį planą, tai būtent Jūsų vietą nusižiūrėjusi įvažiavimui Nakvynę planuojame netoliese kažkur.Vis dar planuose Serbija -apie Zlatibor.Kol kas viešbučiai kainoraščių neturi...tad laukiu Jei kainos nebus patrauklios , galvosime ką kita. Ir vis dar svarstau apie važiavimą per Kroatijos kampą ir Bosniją ir Hercogoviną, bet kažkaip maža informacijos, nežinau kaip iš tos pusė keliai