Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkalnija

QUOTE(Astra777 @ 2011 11 06, 19:56)
Už Velika Plaza paplūdimio yra taip vadinama sala Ada Bojana-čia viena iš topinių vietų, kurią rekomenduoja aplankyti prie Ulcino. Realiai žiūrint žemėlapyje lyg ir vaizdo salos nėra, nes ji siejasi su žemynu.Salą nuo žemyno skiria upė.  rolleyes.gif

http://en.wikipedia....wiki/Ada_Bojana

Sita zinau biggrin.gif Mes tik buvome nuvyke paziureti, kai smelio nemegstu, tai man netiko biggrin.gif Pradzioje supratau, kad sala netoli Budvos.
Papildyta:
As kiek kitaip deliociausi tiek gyvenima, tiek marsruta, bet musu ir poreikiai gal kiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 06, 19:03)
Sita zinau  biggrin.gif Mes tik buvome nuvyke paziureti, kai smelio nemegstu, tai man netiko  biggrin.gif  Pradzioje supratau, kad sala netoli Budvos.
Papildyta:
As kiek kitaip deliociausi tiek gyvenima, tiek marsruta, bet musu ir poreikiai gal kiti  g.gif

Gali būti 4u.gif g.gif ...gal kažkiek ir skiriasi.Jau pas save rašiau, kad šiuo metu deriname pasyvų poilsį su aktyviu...be to, mano vyras nenori per visas atostogas vien tik vairuoti, nes po to dar laukia penkios dienos galima sakyti vien tik vairavimo Albanijoje ir Makedonijoje.Ten jau nė vienos dienos neapsieisime be automobilio schmoll.gif Tačiau maršrutas dar žinok tikrai iki tos dienos gali keistis, taip man atsitinka dažnokai biggrin.gif ...tačiau vietos jau nemanau kad keisime, ji mums didelės reikšmės keliaujant nesudarys, o be to, po to Albanija ranka pasiekiama. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2011 11 06, 18:01)
Vietą rinkausi iš karto Ulcine, pasižiūrėjau, kad lyg saulėčiausia vieta Juodkalnijoje.Iš kelių variantų pasirinkau manau neblogą ax.gif su pusryčiais ir  visais mokesčiais para 48 EUR. trims asmenims ( dukrytės 2 m. neskaičiuoja). Kambarys su balkonu, yra vieta automobiliui pastatyti , na ir kažkaip man tas variantas iš karto užstrigo.Imant du miegamuosius, kaina būtų 55 EUR. Buvo gal sakyčiau pinigais šiek tiek geresnis variantas-45 Eur.-apartamentai, t.y. su įrengta virtuve ir super vaizdu, tačiau kiek pasižiūrėjau atsiliepimus iki jūros jei pėsčiomis eiti, tai labai reikia daug uolomis lipti...na čia tikrai ne su mažu vaiku, ir dar-į pusryčių kainą neįskaičiuota kava lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mes gyvenom Ulcnij šiais metais, nuo juros apie 200 metru su didele terasa i jura, mini virtuve wifi mini virtuve kondicionierius, mašinu aikštelė 30 eu uzsakant 5 paras, atvažiuok i miesta apie pietus, sustok netoli juros ir patys pasiulys, pasirink yra iš ko, nematau reikalo užsisakinėt, kokios atostogos jei yra grafikas
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2011 11 12, 23:57)
mes gyvenom Ulcnij šiais metais, nuo juros apie 200 metru su didele terasa i jura, mini virtuve wifi mini virtuve kondicionierius, mašinu aikštelė 30 eu uzsakant 5 paras, atvažiuok i miesta apie pietus, sustok netoli juros ir patys pasiulys, pasirink yra iš ko, nematau reikalo užsisakinėt, kokios atostogos jei yra grafikas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 12 lapkričio 2011 - 23:28
QUOTE(roosas @ 2011 11 12, 23:57)

Ačiū Jums 4u.gif Dėl grafiko tai sutinku drinks_cheers.gif , bet mes šiaip ar taip esame "grafike" bigsmile.gif -tiek vyro, tiek mano atostogos pagal grafiką ir mes į jį vis viena turime sutilpti verysad.gif
Man kažkaip yra ramiau užsisakius ax.gif , vieną kartą taip pabandėme į Zakopanę važiuoti ir man visiškai nepatiko schmoll.gif Tačiau jei keliautume vieni, be mažos dukrytės, tai ko gero pagalvočiau ir apie tokį variantą g.gif .dar galvoju-jei atvažiuoji,o lauke karšta, pirma vieta nepatinka, ieškai kitos, tai vėl šioks toks laiko gaišinimas, o be to, jei viskas pavyks, mes planuojame į tą vietą atvažiuoti tik vakare, nes pirmąją atvykimo dieną, kirsdami Juodkalnijos sieną jau turime šiokių tokių planų. rolleyes.gif Bet šios rezervacijos pliusas yra tas, kad nereikia jokio išankstinio apmokėjimo, thumbup.gif be to, kiek žiūrinėjau, apartamentų kaina be maitinimo panaši eina-apie 40 EUR. užsisakant iš anksto internetu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 13 lapkričio 2011 - 11:38
Ties kuria vieta kirsite ir kokie planai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 13, 13:06)
Ties kuria vieta kirsite ir kokie planai?  smile.gif

Pirminis variantas buvo važiuoti nuo Serbijos Pripolje žemyn link Sutivan, bet apsižiūrėjau, kad galima iš karto pasižiūrėti ir Taros upės kanjoną ir Žabljak, tad nuo Pripolje geriau važiuosime link Odzak. biggrin.gif
P.S. kadangi Serbijoje nakvynės vis dar neužsisakę, o Bosnija ir Hercogovina ir būtų įdomu, tad jau šiandien prasidėjo mano pamąstymai apie kelionės maršruto nuo Budapešto pakreipimą kita kryptimi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 13 lapkričio 2011 - 12:31
QUOTE(Astra777 @ 2011 11 13, 14:31)
Pirminis variantas buvo važiuoti nuo Serbijos Pripolje žemyn link Sutivan, bet apsižiūrėjau, kad galima iš karto pasižiūrėti ir Taros upės kanjoną ir Žabljak, tad nuo Pripolje geriau važiuosime link Odzak. biggrin.gif
P.S. kadangi Serbijoje nakvynės vis dar neužsisakę, o Bosnija ir Hercogovina ir būtų įdomu,  tad jau šiandien prasidėjo mano pamąstymai apie kelionės maršruto nuo Budapešto pakreipimą kita kryptimi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sutivan Kroatijoje? g.gif
http://www.sutivanap...rta-sutivan.gif

Odzak kuris? Ju daug pas mane meta biggrin.gif Smalsu, kaip ten marsruta deliojiesi biggrin.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 13, 14:34)
Sutivan Kroatijoje?  g.gif
http://www.sutivanap...rta-sutivan.gif

Odzak kuris? Ju daug pas mane meta  biggrin.gif  Smalsu, kaip ten marsruta deliojiesi  biggrin.gif  ax.gif

neeeeeeeee........ schmoll.gif mūsų maršrutas kol kas per Kroatiją neina mirksiukas.gif Čia važiuojant nuo Belgrado žemyn link Juodkalnijos yra Pripolje, o po to kelias imant orientyrą Podgoricą-šakojasi, vienas eina Limos kanjonu, o kitu važiuojant pravažiuoji Taros kanjoną. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2011 11 13, 19:41)
neeeeeeeee........ schmoll.gif mūsų maršrutas kol kas per Kroatiją neina mirksiukas.gif Čia važiuojant nuo Belgrado žemyn  link Juodkalnijos yra Pripolje, o po to kelias imant orientyrą Podgoricą-šakojasi, vienas eina Limos kanjonu, o kitu važiuojant pravažiuoji Taros kanjoną. 4u.gif

Matau jau kuri turi omenyje (Odzak). O Sutivan tada kur? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 13 lapkričio 2011 - 18:31
QUOTE(Cobre @ 2011 11 13, 19:28)
Matau jau kuri turi omenyje (Odzak). O Sutivan tada kur?  g.gif

o SUTIVAN yra įvažiavus į Juodkalniją tuo kitu keliu nuo Pripolje, čia būtų E 763 kelias. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2011 11 13, 20:48)
o SUTIVAN yra įvažiavus į Juodkalniją tuo kitu keliu nuo Pripolje, čia būtų E 763 kelias. 4u.gif

Supratau biggrin.gif mano atlase jo nera, o Juodkalnijos zemelapis likes pas uosvius, reiks atsigabenti kada, kad su tavimi "keliauti" biggrin.gif Siaip populiariau visi sia vieta daugiau kaip Bijelo Polje vadina. Mes patys irgi cia kirtome siena smile.gif O isvykome is Juodkalnijos per Pljevlja pasienio posta, kiek suprantu jus per si norite ivaziuoti ir vykti link Durmitoro? Planuojate kazkur siame rajone pirma nakvyne? Mes pravaziuojant praktiskai nieko nepamateme verysad.gif , tam tikrai reiktu daugiau laiko skirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 13 lapkričio 2011 - 19:04