Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkalnija

QUOTE(Carola @ 2013 04 06, 15:50)
Prie ko čia Turkija ir Egiptas?  blink.gif  Jūs mačiau keliavot savarankiškai, taigi mano klausimas ne jums, ignoruokit tiesiog. Be to, prašiau papasakot įspūdžius, jei nesunku. Jei kažkam tingisi, puikiai suprantu  smile.gif .

Temą perverčiau, dauguma keliauja savarankiškai, o mane domina, kur apgyvendina agentūros, tokios info temoj neradau...

Užtat i šią šalį niekas su turizmo agentūrom ir nevažiuoja nes yra maža šalis savo teritorija, nėra tiesioginių skrydžių, gal šiais metais kas ir keisis, šiaip geriau su agentūrom yra į Kroatiją važiuoti, vaizdai beveik tie patys.
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2013 04 06, 15:45)
Užtat i šią šalį niekas su turizmo agentūrom ir nevažiuoja nes yra maža šalis savo teritorija, nėra tiesioginių skrydžių, gal šiais metais kas ir keisis, šiaip geriau su agentūrom yra į Kroatiją važiuoti, vaizdai beveik tie patys.

Tikiu, kad savarankiškai keliaut į tokią šalį (o gal ir į bet kurią) daug geriau, deja, neturiu tokios galimybės. Kroatijoj buvau 5 kartus, nuostabi šalis, bet gal jau užtenka biggrin.gif Todėl ir galvoju apie Juodkalniją - tuo pačiu kažkas naujo, ir gal kažkiek panašaus smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2013 04 06, 16:45)

veza veza, jau anksciau buvo mineta - Guliverio keliones. Apgyvendina Ulcinj mieste, bent jau pernai, privaciame sektoriuje. Apartamentai geri, maistas irgi, papludinys ne taip toli, apie 1 km, juodas smelis, tik man asmeniskai nelabai patiko gidas Erikas. Isvyka i Albanija didelio ispudzio nepaliko, nes sakyciau, netikslingai parinkti lankytini objektai. I sostine nevaziuociau, nera ten ka ziureti... arba mums vel nepasiseke su vietiniu gidu - susidare ispudis, kad labai jauciama nostalgija svietiniams laikams g.gif pravede pro pora baznyciu, kazkokio partijos veikejo vila doh.gif ir kaip ir viskas, net nesupratom kokio velnio tiek trenkemes toki kelia. geriau jau butume pakeliui matytas tvirtoves aplanke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borjomi: 06 balandžio 2013 - 16:01
QUOTE(Carola @ 2013 04 06, 16:51)
Tikiu, kad savarankiškai keliaut į tokią šalį (o gal ir į bet kurią) daug geriau, deja, neturiu tokios galimybės. Kroatijoj buvau 5 kartus, nuostabi šalis, bet gal jau užtenka  biggrin.gif  Todėl ir galvoju apie Juodkalniją - tuo pačiu kažkas naujo, ir gal kažkiek panašaus  smile.gif .

http://www.chernogoriya-club.ru/
Gal kas iš rusijos organizuoja, jie irgi labai mėgsta šią šalį.
Gal net apsimokėtų susirasti kompanija, išsinuomuoti kokį kemperį, kempingų ten tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2013 04 06, 16:00)
veza veza, jau anksciau buvo mineta - Guliverio keliones. Apgyvendina  Ulcinj mieste, bent jau pernai, privaciame sektoriuje. Apartamentai geri, maistas irgi, papludinys ne taip toli, apie 1 km, juodas smelis, tik man asmeniskai nelabai patiko gidas Erikas. Isvyka i Albanija didelio ispudzio nepaliko, nes sakyciau, netikslingai parinkti lankytini objektai. I sostine nevaziuociau, nera ten ka ziureti... arba mums vel nepasiseke su vietiniu gidu - susidare ispudis, kad labai jauciama nostalgija svietiniams laikams  g.gif  pravede pro pora baznyciu, kazkokio partijos veikejo vila  doh.gif  ir kaip ir viskas, net nesupratom kokio velnio tiek trenkemes toki kelia. geriau jau butume pakeliui matytas tvirtoves aplanke.

Ačiū už info smile.gif

QUOTE(roosas @ 2013 04 06, 16:04)
http://www.chernogoriya-club.ru/
Gal kas iš rusijos organizuoja, jie irgi labai mėgsta šią šalį.
Gal net apsimokėtų susirasti kompanija, išsinuomuoti kokį kemperį, kempingų ten tikrai yra.

Ačiū, pasityrinėsiu, kas ten yra. Gal tikrai pavyks susiorganizuot kaip nors be LT agentūrų, man pačiai tai atrodo kur kas geresnis variantas, tik vat kaip sakiau, galimybės kiek ribotos.
Atsakyti
QUOTE(Carola @ 2013 04 06, 16:31)
Nieko, nieko, man visa info naudinga, kur įmanoma susiorganizuot nevairuojantiems  smile.gif . Ir kuo daugiau savarankiškumo, tuo geriau. Čia tos LT agentūros iš bėdos svarstomos, ir dar visai neaišku, ar su jom važiuosiu, ar gal lauksiu gersnių laikų, kai galėsiu pati organizuotis kelionę  smile.gif .

O vyktumete i Rusija? Isbrangtu nemenkai kelione juk, kazin, man rodos be vizos nesigautu, o ji nepigi. O savarankiskai su auto, tai info cia pilna.
Galima i lenkus su autobusu ir is ten su lektuvu, jei jau domina. Tik kiek anksciau ziurejausi, tai kainos ir kokybes santykis ne koks. O vietoje jau galima labai laisvai judeti savarankskai net ir be auto + pirkti dali ekskursiju is vietiniu.

Nors man sudetinga spresti del kainu, kai pati su auto ten vaziavau ir vaziuociau, kol nera tiesioginiu reisu. O kai pats nevairuoji, plius nuskraidina, kaip ponus, uz tave gyvenamaja vieta pasirupina, tai atitinkamai ir moki. Bet net ir tuo atveju, manau, kad vistiek nepigu, lyginant su kitom poilsinem kryptim.
http://travelzone.pl...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 06 balandžio 2013 - 16:47
QUOTE(Cobre @ 2013 04 06, 16:40)
O vyktumete i Rusija? Isbrangtu nemenkai kelione juk, kazin, man rodos be vizos nesigautu, o ji nepigi. O savarankiskai su auto, tai info cia pilna.
Galima i lenkus su autobusu ir is ten su lektuvu, jei jau domina. Tik kiek anksciau ziurejausi, tai kainos ir kokybes santykis ne koks. O vietoje jau galima labai laisvai judeti savarankskai net ir be auto + pirkti dali ekskursiju is vietiniu.

Na taip, pažiūrėjau tą tinklalapį, tai ko gero, nieko man tinkamo ir nėra... Dėl lenkų tai irgi manau, kad labai brangiai viskas išeitų ir dar gi nepatogiai, tąsytis su lagaminais po autobusus, oro uostus, tada jau su lietuviais turbūt labiau apsimoka. Na žiūrėsiu dar, gal ryšiuos su agentūra varyt, o gal atidėsiu kitiems metams planus į šią šalį... Nors bevartydama temą, mačiau, lyg nemažai kas ir grįžta, o aš mėgėja grįžinėt po 5 kartus ( biggrin.gif ) į mėgiamas vietas, tai gal, jei kartą nuvykus su agentūtra šalis sužavės, kitąkart grįžčiau jau savarankiškai rolleyes.gif

Dėkui visiems už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2013 04 06, 16:45)

Veza. Tas juodas smelis sake labai sveikas. blush2.gif
Atsakyti
Shusha, aūūūūūū, grįžot? Kaip įspūdžiai???
Mes deja dėl susiklosčiusių aplinkybių savo kelionę atidėjom rudeniui. Labai įdomu išgirst, kaip tokioj ankstybėj ir su tiek vėluojančiu pavasariu jums sekėsi keliaut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 04 08, 09:01)
Veza. Tas juodas smelis sake labai sveikas. blush2.gif

va, toks tas juodas smelis ax.gif slapias dar tamsesnis buna.
ir vieni ir galimu apartamentu privaciame sektoriuje Ulcinj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borjomi: 08 balandžio 2013 - 21:04
Cia gal pas Skenderi? Man labai Turkija primine..
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 04 09, 08:42)
Cia gal pas Skenderi? Man labai Turkija primine..

Taip, pas Skenderi drinks_cheers.gif
Atsakyti