Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkalnija

QUOTE(simba3 @ 2013 03 14, 14:53)
Nerile, issitrink zinutes, negaliu nusiust atsakyma.
Papildyta:
Kokiame tinklalapyje ziurite orus??
nebezinau kokius rubus reiks detis doh.gif Pernai kovo pab vaziavom i Centrine Kroatija, tai ir trumpom rankovem vaiksciojom, ir maudemes, o siemet? Ar tik nereiks kailinuku imt lotuliukas.gif

Dabar Kroatijoje dar ziema, sniego yra, ir salta. Pernai tokiu metu jau buvo apie 20 silumos. Pajuryje kazkiek silciau, bet vis tiek dar salta. Ir panasu, kad silto oro dar reiks palaukti smile.gif
Atsakyti
Kadangi tema Juodkalnijos, tai žiūrim ką turim palei ją - Dubrovniko orų prognozės iki balandžio vidurio... g.gif Pažiūrėjus į termometrą už lango pas mus, tai ten ojoj kaip nešalta doh.gif

http://www.accuweath...-weather/112593

O dabar pažiūrim kas Kotore
http://www.accuweath...-weather/297409

Auščiau nosį, keliauninkės. Ten visai nieko, ypač dieną, o naktį kaip nors ištversim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 18 kovo 2013 - 20:50
Kagi-pamaciau savo akimis, kas tie Balkanai... Ir supratau: man labiau patinka Europa-kai grizdama nakti isejau pasivaikscioti po Slovakijos miestuka-atrode lengviau kvepuoju, matyt ne tos kulturos zmogus esu. Bet Juodkalnija grazi, kalnai, jura, nors....pavasariu dar tik tik kvepejo zydincios magnolijos, bet siaip buvo lietinga ir vesoka, tiksliau-saltoka...
Papildyta:
Nemoku cia i sm ikelt foto-parodyciau dar svieziu vaizdeliu.
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 04 01, 20:15)
Kagi-pamaciau savo akimis, kas tie Balkanai... Ir supratau: man labiau patinka Europa-kai grizdama nakti isejau pasivaikscioti po Slovakijos miestuka-atrode lengviau kvepuoju, matyt ne tos kulturos zmogus esu. Bet Juodkalnija grazi, kalnai, jura, nors....pavasariu dar tik tik kvepejo zydincios magnolijos, bet siaip buvo lietinga ir vesoka, tiksliau-saltoka...
Papildyta:
Nemoku cia i sm ikelt foto-parodyciau dar svieziu vaizdeliu.

Man Juodkalnija paliko nenusakoma ispudi. Kalnus maciau, nu bet tokius...................
Paskutine naktis isrgi buvo Slovakijoj, gidas pasiule nueit paziuret baznyciosd ir miesto peizazo (tai buvo pirma val nakties) nu nesuzavejo, tikrai Juodkalnijoj matem grazesniu vaizdu. Tik.........Juodkalnija, Albanija, Serbiaj nesvarios purvinos salys. Vat jei tektu rinktis tarp tu visu (buvusios Jugoslavijos saliu) noreciau gyvent Kroatijoj, man ten tokie mieli nuosirdus zmones blush2.gif
Atsakyti
Ivaziavusi i Albanija apsiverkiau-jau nuo sienos norejau apgrezti autobusa.....
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 04 03, 14:23)
Ivaziavusi i Albanija apsiverkiau-jau nuo sienos norejau apgrezti autobusa.....

o cia kodel taip? g.gif
Atsakyti
kai pamaciau zmoniu trobas....ir daugiabucius priemiesty. Tiranoje ar Skodery aisku jau kitaip.
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 04 04, 11:27)
kai pamaciau zmoniu trobas....ir daugiabucius priemiesty. Tiranoje ar Skodery aisku jau kitaip.

Kaip suprantu, keliavote su kelionių agentūra, gal galite parašyti, kokia?
Atsakyti
Guliverio keliones, superinis gidas Erikas pasitaike.
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 04 05, 11:12)
Guliverio keliones, superinis gidas Erikas pasitaike.

Ačiū 4u.gif

Dar įdomu, kas keliavote su agentūrom į tas pusiau poilsines, kaip ten apgyvendinimo sąlygos kurortuose? Ar toli iki jūros, ar geri paplūdimiai? Na, žodžiu, viskas apie gyvenamą vietą įdomu. Jei kam nesunku papasakot, ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carola @ 2013 04 05, 14:38)
Ačiū  4u.gif
Dar įdomu, kas keliavote su agentūrom į tas pusiau poilsines, kaip ten apgyvendinimo sąlygos kurortuose? Ar toli iki jūros, ar geri paplūdimiai? Na, žodžiu, viskas apie gyvenamą vietą įdomu. Jei kam nesunku papasakot, ačiū iš anksto  4u.gif

Patarčiau geriau važiuoti i Turkiją ar Egiptą
Jūs čia nukritote kaip iš giedro mėnulio ir viska norit pradėti nuo nulio, netingėkit, paskaitykit čia tūkstantį kartų buvo apie viska rašyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 05 balandžio 2013 - 20:31
QUOTE(roosas @ 2013 04 05, 20:25)
Patarčiau geriau važiuoti i Turkiją ar Egiptą
Jūs čia nukritote kaip iš giedro mėnulio ir viska norit pradėti nuo nulio, netingėkit, paskaitykit čia tūkstantį kartų buvo apie viska rašyta.

Prie ko čia Turkija ir Egiptas? blink.gif Jūs mačiau keliavot savarankiškai, taigi mano klausimas ne jums, ignoruokit tiesiog. Be to, prašiau papasakot įspūdžius, jei nesunku. Jei kažkam tingisi, puikiai suprantu smile.gif .

Temą perverčiau, dauguma keliauja savarankiškai, o mane domina, kur apgyvendina agentūros, tokios info temoj neradau...
Atsakyti