Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkalnija

QUOTE(ziulyte @ 2013 03 13, 18:00)
Hm, kad pernai Velykos vėliau buvo  g.gif Ar man jau visai makaulė susisuko... Mes Rode buvom. Mano foto su graikų dažytais kiaušiniais sako balandžio 8  g.gif

Oi ne ne, jokios blogos patirties neturiu. Tiesiog įpratau turėt du variantus, o čia jau tik vienas vienintelis lieka hihihi.gif

Tikrai taip, vėliau 4u.gif Čia man susisuko... vieną galvoju, kitą rašau doh.gif

Nuraminai biggrin.gif , man ir vieno varianto užteks rolleyes.gif , reiškia nebesidrausiu.
Beje, ką darot su žemėlapiais, navigacijomis? Turit kokią nors, su Juodkalnijos žemėlapiais? Ar kitaip verčiatės?
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2013 03 13, 21:47)
Beje, ką darot su žemėlapiais, navigacijomis? Turit kokią nors, su Juodkalnijos žemėlapiais? Ar kitaip verčiatės?

Turim naują visų Balkanų, bet jis man nepatinka - stambus labai... Tinka tik kaip generalinis... Navigacija mūsų nusprogo, tai realiai nebeturim jokios, tik telefone kuri yra, o ten Juodkalniją rast be šansų. Tikiuosi šituo reikalu MB pasirūpins ir sugalvos kažką. Man jau ir taip galva sukasi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2013 03 13, 22:58)
Turim naują visų Balkanų, bet jis man nepatinka - stambus labai... Tinka tik kaip generalinis... Navigacija mūsų nusprogo, tai realiai nebeturim jokios, tik telefone kuri yra, o ten Juodkalniją rast be šansų. Tikiuosi šituo reikalu MB pasirūpins ir sugalvos kažką. Man jau ir taip galva sukasi...  doh.gif

Man sūnus kažkokią google'o blink.gif navigaciją ( ?), skirtą telefonui bandė siūlyti, bet kol kas neturėjau kada kruopščiai aiškintis kas ten per produktas. Suvokiau tik tiek, kad Juodkalnija yra bigsmile.gif ir, kad yra tokių keliukų, kurių bent jau atlase nėra.
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2013 03 13, 21:58)
Turim naują visų Balkanų, bet jis man nepatinka - stambus labai... Tinka tik kaip generalinis... Navigacija mūsų nusprogo, tai realiai nebeturim jokios, tik telefone kuri yra, o ten Juodkalniją rast be šansų. Tikiuosi šituo reikalu MB pasirūpins ir sugalvos kažką. Man jau ir taip galva sukasi...  doh.gif

Pasirausiau savo žemėlapiuose vakar vakare. Tai turim tik Durmitoro labai smulkų, su kalniukais, trasom ėjimo. Ten vietoj pirktą. Nes nuvažiuojant pro Trsa praktiškai jokių nuorodų neradom į Žabljaką, sutiktų žmonių klausinėjom doh.gif O po Juodkalniją važinėjom su navigacija, žemėlapiai nebuvo labai nauji, bet vedė normaliai - nepaklydom. Kalbu apie IGO.
Atsakyti
Vakar užkudrinau MB dėl navigacijų. Turim mes planšetinuką nedidelį, tik remonte. Sakė bandys i ji rooso užrodyta nuoroda pasinaudojęs suinstaliuot.
Atsakyti
Geriausias zemelapis koki turejom, tai pirkom Serbijos degalinej. Liuksinis, o va Navigacija musu pjove klanuose gryba kaip reikiant, Zablijak, niekaip nerado, tik pakrantes pagrindinius miestus ir kelius gaude.
Atsakyti
Nerile, issitrink zinutes, negaliu nusiust atsakyma.
Papildyta:
Kokiame tinklalapyje ziurite orus??
nebezinau kokius rubus reiks detis doh.gif Pernai kovo pab vaziavom i Centrine Kroatija, tai ir trumpom rankovem vaiksciojom, ir maudemes, o siemet? Ar tik nereiks kailinuku imt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 03 14, 14:53)
Nerile, issitrink zinutes, negaliu nusiust atsakyma.
Papildyta:
Kokiame tinklalapyje ziurite orus??
nebezinau kokius rubus reiks detis doh.gif Pernai kovo pab vaziavom i Centrine Kroatija, tai ir trumpom rankovem vaiksciojom, ir maudemes, o siemet? Ar tik nereiks kailinuku imt lotuliukas.gif

http://montenegro-to...m/rus/forecast/
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2013 03 14, 11:19)
Vakar užkudrinau MB dėl navigacijų. Turim mes planšetinuką nedidelį, tik remonte. Sakė bandys i ji rooso užrodyta nuoroda pasinaudojęs suinstaliuot.

user posted image
Cia pc versijoje taip atrodo ir su 2011 žemėlapiais ir 2D
user posted image
turit klausimų klauskit, pamokysiu kaip susidėti ir pasikeisti žemėlapius naujais.
Atsakyti
orai nesalti, bet istisai lietus, nu tai ka-reikes vaikus su crocsais aut..
Prasitryniau AZ.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 03 14, 14:53)

oi atsargiai su trumpom rankovėm. Kailinukų gal ir nereikia biggrin.gif , bet megztukų ir striukės- būtinai mirksiukas.gif
Jūs pernai kovo pabaigoj maudėtės, o mes balandžio pradžioj šąlom, tik porą dienų, porai valandų iki trumpų rankovių išsirengt teko. Apie maudynes ir kalbos nebuvo.
Atsakyti
imetu nuoroda galite atsisiusti čia ne androidam o wince5-6 normaliom navigacijom, androidui imesiu kita nuoroda, išsiskleidžiat, isidedat ir veikianti, žemėlapius sudėjau tik iki Juodkalnijos per lenkija,slovakija, vengrija,serbija.
Palaukit tuoj imesiu nuoroda

http://depositfiles....files/o6lhywxrf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 17 kovo 2013 - 12:56