Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkalnija

QUOTE(nerile @ 2013 03 08, 21:49)
Nu ir as prie tu durnersniu, kur kovo gale su vaikais vaziuoja...

lotuliukas.gif sveika, kolege doh.gif

QUOTE(Linciaika @ 2013 03 08, 23:02)
Nu jai tiesa veiksmo data, tai tada  blink.gif

https://www.youtube....h?v=NNBMDBMdF7A

Nu suuuuper thumbup.gif

QUOTE(Shusha @ 2013 03 11, 19:15)
1. blush2.gif deja, mes iš tų negailestingųjų tėvų porūšio... Vandens ir atrakcionų parkų patys nemėgstam, tai ir vaikų nelepinam  unsure.gif . Išties pakeliui kažko tokio nelabai ir užmačiau. Važiuotumėt pro Slovakiją ar Vengriją, tai nebent terminius baseinus pasiūlyčiau.

2.Taigi...  doh.gif na, bet gi galima ir optimistiškai į tai pažiūrėti- bent jau kelias nuvalytas  biggrin.gif

1. Jo, terminius jau aš nužiūrėjau. Slovėnijoj jie Ptuj irgi yra g.gif O mes su malonumu tuos vandens parkus visus lankom, tik va kažkaip apie juos ne ką randu g.gif

2. drinks_cheers.gif

Tik ką peržiūrėjau vieną man visai nežinomo prognozuotojo orų prognozę - nieko gero. Kovo 26 šalia Splito rodo... sniegą blink.gif Na, bet gali ir prognozuotojai nusikalbėt. Kol kas ten pliusas ir neblogas lyginus su mūsų minus 18 naktim...
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 03 12, 13:14)
1-mes per agentura, tai ka as zinau, neimi i galva, aisku, Sarajevas ar zagrebas vargu ar vaikam patiks...2013-03-22...
2-bet kai paziuriu 2 sav i prieki prognozes-nu tai pliusine ryskiai temperatura g.gif

Ai, tai tada tikrai ramu, belieka atsipalaiduoti, važiuoti ten kur veš smile.gif ir mėgautis tuo. Dėl Zagrebo- nežinau, na bet Sarajevas gal ir vaikus sudomins. Man ten egzotika kažkokia, ne Europa bigsmile.gif
QUOTE(ziulyte @ 2013 03 12, 21:15)
Tik ką peržiūrėjau vieną man visai nežinomo prognozuotojo orų prognozę - nieko gero. Kovo 26 šalia Splito rodo... sniegą  blink.gif Na, bet gali ir prognozuotojai nusikalbėt. Kol kas ten pliusas ir neblogas lyginus su mūsų minus 18 naktim...

Baik, Ziulyt, unsure.gif prie Splito nebus sniego. Abra kadabra... NEBUS! Kita vertus, nuo Splito "ne už kalnų" Velebitų kalnai. Gal prognozuotojas juos turėjo omenyje. lotuliukas.gif Ten tikrai BUS sniego.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shusha: 12 kovo 2013 - 21:33
QUOTE(Shusha @ 2013 03 12, 21:32)
Baik, Ziulyt,  unsure.gif  prie Splito nebus sniego. Abra kadabra... NEBUS! Kita vertus, nuo Splito "ne už kalnų" Velebitų kalnai. Gal prognozuotojas juos turėjo omenyje.  lotuliukas.gif Ten tikrai BUS sniego.

Aga, ten jaučiu prognozė kalnams ir buvo lotuliukas.gif Tiesiog sudomino nematytas miestelis Solin lotuliukas.gif Bet prie tavo burtų lazdelės ir aš metuosi lotuliukas.gif O žiū ir prišauksim saulutę thumbup.gif

Beje, kada jūs žadat išvažinėt? Tiesiu taikymu iki Serbijos? O atgal kaip? Irgi per Serbiją? Aš jau užsimaniau ir BH miestuką šalia HR sienos doh.gif lotuliukas.gif
Kiek suprantu jūs atostogų turit mažiau g.gif Maniškis atostogauja nuo 23 iki 7. Mes renkamės vėlesnę savaitę su viltimi, kad tas prognozuotas šiltas balandis ir prasidės balandžio 1 lotuliukas.gif
Papasakok, ką žadat Juodkalnijoj pamatyt pakrantėj. Visgi giliau jaučiu tiek to - nelįsim...
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 03 12, 17:15)
4u.gif
Papildyta:

Nerile, gal Mazasis Balkanu turas? Per kokia agentura?

Nu turbut. Bosnija ir Hercegovina, Serbija, Albanija, Kroatija. Su GK. biggrin.gif
Atsakyti
Pernai vasario pradzioje salia Sobrec
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2013 03 12, 22:40)
Beje, kada jūs žadat išvažinėt? Tiesiu taikymu iki Serbijos? O atgal kaip? Irgi per Serbiją? Aš jau užsimaniau ir BH miestuką šalia HR sienos  doh.gif  lotuliukas.gif
Kiek suprantu jūs atostogų turit mažiau  g.gif Maniškis atostogauja nuo 23 iki 7. Mes renkamės vėlesnę savaitę su viltimi, kad tas prognozuotas šiltas balandis ir prasidės balandžio 1  lotuliukas.gif
Papasakok, ką žadat Juodkalnijoj pamatyt pakrantėj. Visgi giliau jaučiu tiek to - nelįsim...

Nebuvau, bet kaip suprantu, Solin turėtų tikti senienų, griuvėsių gerbėjams -istorikams rolleyes.gif
Mes turėtume išvažiuoti 22, bet kadangi po darbų, tai pirmoji nakvynė bus ne Lenkijoj, ne Slovakijoj, o LT biggrin.gif Tada jau tiesiu taikymu, be jokių žiūrimų objektų, tik su viena ( tikiuosi) nakvyne, per Serbiją į Juodkalniją. BH aplenkiam, nes pernai pro ten važiuota, Sarajevas, Mostaras aplankyti, o kadangi mano vairuotojo pats kelias nesužavėjo, tai mėginsim kitą variantą.
Atostogų, deja, mažiau, nes dviems iš mūsų kompanijos reikia sugrįžti į mokyklas jau nuo 3d. Be pasirinkimo laisvės esam...
Apie Juodkalniją nieko netikėto nepapasakosiu: planuoju "skersai išilgai" Kotoro įlanką apvažinėti, įskaitant Lovčeną, kelią link Cetinje. Na ir miestukai: Perast, Bar, Budva, Petrovac, gal būt Ulcinje, jei liks laiko- gal dar ir Kruja pas albanus g.gif Jei pavyktų- Ostrogo vienuolynas, Skadaro ežeras ( kažkodėl jis manęs visai nevilioja schmoll.gif, nors deklaruoju esanti gamtos mylėtoja ). Žydrojo urvo turbūt, tokiu metų laiku, nesitikėt pamatyti, o visi įmanomi kanjonai- kaip Dievas duos biggrin.gif Jovalas galvoj, dar nei į vieną kelionę taip "netvarkingai" nevažiavau.
Atgal per Kroatiją planuojam su užsukimu į Plitvicas doh.gif Bandysim vaikams kompensuoti pernykštį praradimą- abu baisiausiai į Kroatiją dėl Plitvicos norėjo, o likus porai dienų iki kelionės atgulė gripo užpulti verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2013 03 12, 23:15)
Bandysim vaikams kompensuoti pernykštį praradimą- abu baisiausiai į Kroatiją dėl Plitvicos norėjo, o likus porai dienų iki kelionės atgulė gripo užpulti  verysad.gif .

Primink dar, o pernai jūs kokiu metu keliavot po tuos pačius kraštus g.gif Minėjai, lyg irgi per Velykines atostogas g.gif Tai vaikučiai namuose liko? verysad.gif
Pavasarį Plitvicose bus daug vandens - gražu. Man jos turbūt pavasarį gražiausios (nemačius jų tik žiemą doh.gif ).
O Juodkalnijos pakrantėj tai jaučiu mūsų planai analogiški. Pirmyn-atgal po pakrantę. Mes Albanijos nežadam siekt, bet Ulcinje aš norėčiau...
Dar norėjau paklaust - ligonių kasų sveikatos draudimo kortelė Balkanuose nebegalioja. Draudėtės atskirai? Kažkaip į tuos kraštus važiuot vien su SEB Visa clasic draudimu man nedrąsu g.gif
Atsakyti
Man ligoniu kasose pernai pasake, kad net i Latvija jie nerekomenduoja vaziuot vien su draudimo kortele.... Reikia papildomo draudimo VISIEM krastam anot ju..
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 03 12, 21:59)
Nu turbut. Bosnija ir Hercegovina, Serbija, Albanija, Kroatija. Su GK. biggrin.gif

Mes su Gruda. Tai gal tam paciam autobuse vaziuosim? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 03 13, 12:56)
Man ligoniu kasose pernai pasake, kad net i Latvija jie nerekomenduoja vaziuot vien su draudimo kortele.... Reikia papildomo draudimo VISIEM krastam anot ju..

Na šiemet išbandėm mes tą kortelę Slovakijoje - viskas veikia, niekam nieko nemokėjom. Tiesa, buvo virusinis vaiko susirgimas, tai tos išlaidos ten įkainotos buvo 20€. Jei kas rimtesnio gal kitaip būt buvę g.gif
Be to turim dvi SEB kreditines su draudimu. Jis galioja visai šeimai, tai visad turim variantą b...
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2013 03 13, 11:53)
Primink dar, o pernai jūs kokiu metu keliavot po tuos pačius kraštus  g.gif Minėjai, lyg irgi per Velykines atostogas  g.gif Tai vaikučiai namuose liko?  verysad.gif
Pavasarį Plitvicose bus daug vandens - gražu. Man jos turbūt pavasarį gražiausios (nemačius jų tik žiemą  doh.gif ).
O Juodkalnijos pakrantėj tai jaučiu mūsų planai analogiški. Pirmyn-atgal po pakrantę. Mes Albanijos nežadam siekt, bet Ulcinje aš norėčiau...
Dar norėjau paklaust - ligonių kasų sveikatos draudimo kortelė Balkanuose nebegalioja. Draudėtės atskirai? Kažkaip į tuos kraštus važiuot vien su SEB Visa clasic draudimu man nedrąsu  g.gif

Lygiai savaite anksčiau, t.p. per Velykines atostogas. Kitu atveju būtume nevažiavę, bet buvo suplanuota keliauti 2 mašinomis, didesne kompanija, tai persigrupavom į 1-ą ir vaikus su seneliais palikom verysad.gif
Plitvicose iki pilno grožio žalumos šiek tiek trūko rolleyes.gif , bet dėl vandens- tiesa, tikrai neišdžiūve kriokliukai.
Pernai draudėmės atskirai toms dienoms, kai buvom ne ES. Šiemet planavau nebesidrausti, nes pasiėmiau Swed'o kreditinę. unsure.gif O pas Tave, žiūriu, atvirkštinės mintys? Kodėl? Turit blogų patirčių su bankiniais kelionių draudimais?

QUOTE(nerile @ 2013 03 13, 13:56)

Aš kaip "neviernas tamošius" pirmąsyk imdama jų kortelę labai įkyriai klausinėjau kas ir kaip ten su tuo jų draudimu, tai man kaip tik išaiškino, kad viskas l. gerai ir jokio papildomo tikrai nereikia g.gif Dar daugiau- papasakojo, kad net ir neturint tos kortelės, ES ribose ( na ir tose šalyse, kur papildomai galioja) galima gauti gydymą, susimokėti ir susirinkus visus popierius jau LT "išsimušti" kompensaciją. Bet ten irgi visokių niuansų yra, net nesigilinau. Kam per aplink ir varginančiai jei galima kortelę turėti.
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2013 03 13, 16:53)
Lygiai savaite anksčiau, t.p. per Velykines atostogas.

O pas Tave, žiūriu, atvirkštinės mintys? Kodėl? Turit blogų patirčių su bankiniais kelionių draudimais?

Hm, kad pernai Velykos vėliau buvo g.gif Ar man jau visai makaulė susisuko... Mes Rode buvom. Mano foto su graikų dažytais kiaušiniais sako balandžio 8 g.gif

Oi ne ne, jokios blogos patirties neturiu. Tiesiog įpratau turėt du variantus, o čia jau tik vienas vienintelis lieka hihihi.gif
Atsakyti