Įkraunama...
Įkraunama...

Juodkalnija

QUOTE(Shusha @ 2013 03 07, 21:16)
Jei teisingai išsišifravau  rolleyes.gif raides, atgal suplanuota per Bosniją? Jei jau važiuota ( E73), tada - taip, bet jeigu ne, tai gal ir nesuk uodegos  biggrin.gif - ten gražu, tik turbūt lėčiau važiuosis.
Dėl orų- ir aš tikiuosi, kad nebus labai blogai. ...
Paklenicoj pirštinės labai pravertė  doh.gif Taip, kad šiauškit greičiau link Juodkalnijos  biggrin.gif  Nebent, jei dar nematytas, trumpam Trogire stabtelkit.
Keista bus šita kelionė- jokio konkretumo, jokių nakvynių. Kaip niekad.

BH taip - Bosnija, bet gali būt, kad tik kirsim privalomąją dalį prieš Dubrovniką ir tiek smile.gif
Aš jau nebežinau ko tikėtis... Amerikonai kovą prognozuoja ypatingai šaltą, balandį - ypatingai šiltą. Gaila, bet kol kas viskas labai net pildosi, o mes balandžio 7 jau turim būt namuose... Jau kartais net imu mąstyt, kad gal niekur nebevažiuot... Dar su slovėnais niekaip nesusikalbu. Kažkoks garbės žodis bukaprotis pasitaikė. Aš jo klausiu, kokia galimybė kovo gale praeit nors vienu pėsčiųjų taku, jis man atsako, kad parkas dengia 85 tūkst.kv.km ir jis nežino, kur aš būsiu ir jis nežino ar dar snigs iki kovo pabaigos... Žodžiu... Man gi nereikia prognozės, aš tik noriu žinot ar apskritai įvažiuot bus įmanoma į tą jų NP. Totalus nesusikalbėjimas... Spjoviau irgi palikau - kaip bus, taip...
Paklenicoj jei dar kalnuose tai pilnai tikiu dėl pirštinių...
Ai, mes kai su kemperiu trankomės, tai labai dažnai be konkretumo ir tuo labiau nakvynių. Sustoji degalinėj ir nakvok į sveikatą. Jums aišku kitaip.

Kol kas renkuosi tik arba visus metus, arba bent nuo balandžio pradžios dirbančius kempingus. Tokių, ačiū Die, yra visose šalyse. Oi makulatūros reiks daug tįstis šiton kelionėn su tokia nežinomybe doh.gif Juodkalniečių kempingai tik su internetu susipykę... Ten sudėtingiau. Kol kas jaučiu tik vieną radau, kur juodu ant balto parašyta, jog dirba balandį. Kitiems siunčiau užklausas, bet kur tau... Tylu ramu... Miega... Žiema... Bus čia mums kaip su turkais - balandį irgi dar miega. Praeini, tai akis pasitrina ir už minutės atsipeikėja - turiiiisssstaaaiiiii. Tada jau rėkt, kviest, o mes ką - pražiopsojo. Neinam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 07 kovo 2013 - 22:01
QUOTE(ziulyte @ 2013 03 07, 22:59)
Amerikonai kovą prognozuoja ypatingai šaltą, balandį - ypatingai šiltą. Gaila, bet kol kas viskas labai net pildosi, o mes balandžio 7 jau turim būt namuose... Jau kartais net imu mąstyt, kad gal niekur nebevažiuot...
Dar su slovėnais niekaip nesusikalbu. Kažkoks garbės žodis bukaprotis pasitaikė.

Bus čia mums kaip su turkais - balandį irgi dar miega. Praeini, tai akis pasitrina ir už minutės atsipeikėja - turiiiisssstaaaiiiii. Tada jau rėkt, kviest, o mes ką - pražiopsojo. Neinam smile.gif

verysad.gif man visai netinka šiltas balandis, reikia kovo ax.gif , nes jau balandžio 2-ą reik pasiekti namus. Nevažiuoti? Ėė, ne, šitiek laukta, planuota. Kaip ten- nebūna blogo oro, būna tik...( įsirašyti pagal poreikį/pomėgius rolleyes.gif )? Nagi blogiausiu atveju Triglavą iš planų išbrauksit, vietoj to dar kažką pakrantėj apžiūrėsit. Nebus juk Kroatijos, Juodkalnijos ar Albanijos pakrantėj šalčiau nei LT mirksiukas.gif
Na gal nevisai bukaprotis tas slovėnas lotuliukas.gif - juk tikrai jūsų galimybės įvažiuoti smarkiai priklauso nuo oro sąlygų. O kokios jos bus tuo metu- dievaižin.
lotuliukas.gif taigi, nedaug tokių keistuolių, ankstyvą pavasarį turistaujančių. Nors, kita vertus, būtent velykinę savaitę jų padaugėja.
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2013 03 07, 22:59)
BH taip -  Bosnija, bet gali būt, kad tik kirsim privalomąją dalį prieš Dubrovniką ir tiek smile.gif
Aš jau nebežinau ko tikėtis... Amerikonai kovą prognozuoja ypatingai šaltą, balandį - ypatingai šiltą. Gaila, bet kol kas viskas labai net pildosi, o mes balandžio 7 jau turim būt namuose... Jau kartais net imu mąstyt, kad gal niekur nebevažiuot... Dar su slovėnais niekaip nesusikalbu. Kažkoks garbės žodis bukaprotis pasitaikė. Aš jo klausiu, kokia galimybė kovo gale praeit nors vienu pėsčiųjų taku, jis man atsako, kad parkas dengia 85 tūkst.kv.km ir jis nežino, kur aš būsiu ir jis nežino ar dar snigs iki kovo pabaigos... Žodžiu... Man gi nereikia prognozės, aš tik noriu žinot ar apskritai įvažiuot bus įmanoma į tą jų NP. Totalus nesusikalbėjimas... Spjoviau irgi palikau - kaip bus, taip...
Paklenicoj jei dar kalnuose tai pilnai tikiu dėl pirštinių...
Ai, mes kai su kemperiu trankomės, tai labai dažnai be konkretumo ir tuo labiau nakvynių. Sustoji degalinėj ir nakvok į sveikatą. Jums aišku kitaip.

Kol kas renkuosi tik arba visus metus, arba bent nuo balandžio pradžios dirbančius kempingus. Tokių, ačiū Die, yra visose šalyse. Oi makulatūros reiks daug tįstis šiton kelionėn su tokia nežinomybe  doh.gif Juodkalniečių kempingai tik su internetu susipykę... Ten sudėtingiau. Kol kas jaučiu tik vieną radau, kur juodu ant balto parašyta, jog dirba balandį. Kitiems siunčiau užklausas, bet kur tau... Tylu ramu... Miega... Žiema... Bus čia mums kaip su turkais - balandį irgi dar miega. Praeini, tai akis pasitrina ir už minutės atsipeikėja - turiiiisssstaaaiiiii. Tada jau rėkt, kviest, o mes ką - pražiopsojo. Neinam smile.gif

Nesuprantu tokios ankstyvos kelionės su palapinėm, žiurėkit paperšalkit, čia tipo toks extrymas- nejau butų nėra kaip normaliems žmonėms, kainos tai juk vienodos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 08 kovo 2013 - 07:15
QUOTE(roosas @ 2013 03 08, 07:15)
Nesuprantu tokios ankstyvos kelionės su palapinėm,  žiurėkit paperšalkit, čia tipo toks extrymas- nejau butų nėra kaip normaliems žmonėms, kainos tai juk vienodos.

prie ko cia palapines? g.gif su kemperiu zmones vaziuoja juk.
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2013 03 08, 07:15)
Nesuprantu tokios ankstyvos kelionės su palapinėm,  žiurėkit paperšalkit, čia tipo toks extrymas- nejau butų nėra kaip normaliems žmonėms, kainos tai juk vienodos.

Kokiom dar palapinėm g.gif Iš kur ištraukei g.gif Rašiau bent keliose vietose - KEMPERIS. Ir cituotam poste yra tas žodis doh.gif Kemperyje ir gilią žiemą nesušalsi. Važiavom aplink Lietuvą lapkričio pradžioj... Ten dujinis šildymas, tai ir minuse puikiai miegojosi ir nieks nesušalo.
Nereik taip užsiciklint ant kempingas=palapinė ir apartamentai geriau už palapinę. Visokių žmonių yra 4u.gif O kempinge ne retai ir puikius namukus galima gaut mirksiukas.gif

Shusha, gal ką esi numačius vaikams kelionės metu? Negana to, kad mudvi beprotės keliaujam visišku nesezonu tais pačias ratais tik skirtingom kryptim, mūsų dar ir vaikai vienmečiai: tavo jaunėlis ir mano vyresnėlis tų pačių metų gimimo. Tik nežinau pas tave berniukas ar mergaitė lotuliukas.gif doh.gif Kol kas nelabai kažką randu jiems g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 08 kovo 2013 - 11:24
Nu jai tiesa veiksmo data, tai tada blink.gif

https://www.youtube....h?v=NNBMDBMdF7A
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2013 03 08, 12:18)
Kokiom dar palapinėm  g.gif Iš kur ištraukei  g.gif Rašiau bent keliose vietose - KEMPERIS. Ir cituotam poste yra tas žodis  doh.gif Kemperyje ir gilią žiemą nesušalsi. Važiavom aplink Lietuvą lapkričio pradžioj... Ten dujinis šildymas, tai ir minuse puikiai miegojosi ir nieks nesušalo.
Nereik taip užsiciklint ant kempingas=palapinė ir apartamentai geriau už palapinę. Visokių žmonių yra  4u.gif O kempinge ne retai ir puikius namukus galima gaut  mirksiukas.gif
Shusha, gal ką esi numačius vaikams kelionės metu? Negana to, kad mudvi beprotės keliaujam visišku nesezonu tais pačias ratais tik skirtingom kryptim, mūsų dar ir vaikai vienmečiai: tavo jaunėlis ir mano vyresnėlis tų pačių metų gimimo. Tik nežinau pas tave berniukas ar mergaitė  lotuliukas.gif  doh.gif Kol kas nelabai kažką randu jiems  g.gif

Barakuda 2011

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 09 kovo 2013 - 11:14
QUOTE(ziulyte @ 2013 03 08, 12:18)
Shusha, gal ką esi numačius vaikams kelionės metu? Negana to, kad mudvi beprotės keliaujam visišku nesezonu tais pačias ratais tik skirtingom kryptim, mūsų dar ir vaikai vienmečiai: tavo jaunėlis ir mano vyresnėlis tų pačių metų gimimo. Tik nežinau pas tave berniukas ar mergaitė  lotuliukas.gif  doh.gif Kol kas nelabai kažką randu jiems  g.gif

smile.gif mano jaunėl... -ė, mergaitė 4u.gif
blush2.gif deja, mes iš tų negailestingųjų tėvų porūšio... Vandens ir atrakcionų parkų patys nemėgstam, tai ir vaikų nelepinam unsure.gif . Išties pakeliui kažko tokio nelabai ir užmačiau. Važiuotumėt pro Slovakiją ar Vengriją, tai nebent terminius baseinus pasiūlyčiau.
QUOTE(nerile @ 2013 03 08, 22:49)
Nu ir as prie tu durnersniu, kur kovo gale su vaikais vaziuoja...

bigsmile.gif Irgi amžius tas pats kaip maniškių 4u.gif Kaip važiuojat? Savo auto? Kada išvažiuojat? Per kur/į kur?
QUOTE(Linciaika @ 2013 03 09, 00:02)
Nu jai tiesa veiksmo data, tai tada  blink.gif

Taigi... doh.gif na, bet gi galima ir optimistiškai į tai pažiūrėti- bent jau kelias nuvalytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2013 03 11, 20:15)

bigsmile.gif Irgi amžius tas pats kaip maniškių  4u.gif Kaip važiuojat? Savo auto? Kada išvažiuojat? Per kur/į kur?

Taigi...  doh.gif na, bet gi galima ir optimistiškai į tai pažiūrėti- bent jau kelias nuvalytas  biggrin.gif

1-mes per agentura, tai ka as zinau, neimi i galva, aisku, Sarajevas ar zagrebas vargu ar vaikam patiks...2013-03-22...
2-bet kai paziuriu 2 sav i prieki prognozes-nu tai pliusine ryskiai temperatura g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2013 03 12, 12:14)
1-mes per agentura, tai ka as zinau, neimi i galva, aisku, Sarajevas ar zagrebas vargu ar vaikam patiks...2013-03-22...

teko pabuvoti Sarajave su agentura, tai labai patiko thumbup.gif tiesa, gal kad zvelgemes po vadinamaji naktini miesta, kai jau buvo gerai suteme, bet jausmas nerealus, kaip kitame zemyne, kartociau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2013 02 17, 19:44)
Mes galvojam gal Segede Vengrijoj nakvoti ir tada per Serbija. Dvejojame del saugumo  unsure.gif Serbijoj.

Mūsų pirmoji nakvynė važiuojant į Juodkalniją buvo Serbijoj....visai nebrangi ir visai liuksinė thumbup.gif Patiko. Ir visai nebaisu biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nerile @ 2013 03 12, 12:14)
2-bet kai paziuriu 2 sav i prieki prognozes-nu tai pliusine ryskiai temperatura g.gif

Nerile, gal Mazasis Balkanu turas? Per kokia agentura?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 12 kovo 2013 - 16:14