QUOTE(Shusha @ 2013 03 07, 21:16)
Jei teisingai išsišifravau raides, atgal suplanuota per Bosniją? Jei jau važiuota ( E73), tada - taip, bet jeigu ne, tai gal ir nesuk uodegos - ten gražu, tik turbūt lėčiau važiuosis.
Dėl orų- ir aš tikiuosi, kad nebus labai blogai. ...
Paklenicoj pirštinės labai pravertė Taip, kad šiauškit greičiau link Juodkalnijos Nebent, jei dar nematytas, trumpam Trogire stabtelkit.
Keista bus šita kelionė- jokio konkretumo, jokių nakvynių. Kaip niekad.
Dėl orų- ir aš tikiuosi, kad nebus labai blogai. ...
Paklenicoj pirštinės labai pravertė Taip, kad šiauškit greičiau link Juodkalnijos Nebent, jei dar nematytas, trumpam Trogire stabtelkit.
Keista bus šita kelionė- jokio konkretumo, jokių nakvynių. Kaip niekad.
BH taip - Bosnija, bet gali būt, kad tik kirsim privalomąją dalį prieš Dubrovniką ir tiek
Aš jau nebežinau ko tikėtis... Amerikonai kovą prognozuoja ypatingai šaltą, balandį - ypatingai šiltą. Gaila, bet kol kas viskas labai net pildosi, o mes balandžio 7 jau turim būt namuose... Jau kartais net imu mąstyt, kad gal niekur nebevažiuot... Dar su slovėnais niekaip nesusikalbu. Kažkoks garbės žodis bukaprotis pasitaikė. Aš jo klausiu, kokia galimybė kovo gale praeit nors vienu pėsčiųjų taku, jis man atsako, kad parkas dengia 85 tūkst.kv.km ir jis nežino, kur aš būsiu ir jis nežino ar dar snigs iki kovo pabaigos... Žodžiu... Man gi nereikia prognozės, aš tik noriu žinot ar apskritai įvažiuot bus įmanoma į tą jų NP. Totalus nesusikalbėjimas... Spjoviau irgi palikau - kaip bus, taip...
Paklenicoj jei dar kalnuose tai pilnai tikiu dėl pirštinių...
Ai, mes kai su kemperiu trankomės, tai labai dažnai be konkretumo ir tuo labiau nakvynių. Sustoji degalinėj ir nakvok į sveikatą. Jums aišku kitaip.
Kol kas renkuosi tik arba visus metus, arba bent nuo balandžio pradžios dirbančius kempingus. Tokių, ačiū Die, yra visose šalyse. Oi makulatūros reiks daug tįstis šiton kelionėn su tokia nežinomybe Juodkalniečių kempingai tik su internetu susipykę... Ten sudėtingiau. Kol kas jaučiu tik vieną radau, kur juodu ant balto parašyta, jog dirba balandį. Kitiems siunčiau užklausas, bet kur tau... Tylu ramu... Miega... Žiema... Bus čia mums kaip su turkais - balandį irgi dar miega. Praeini, tai akis pasitrina ir už minutės atsipeikėja - turiiiisssstaaaiiiii. Tada jau rėkt, kviest, o mes ką - pražiopsojo. Neinam