Kotoro įlanka viena gražiausių Juodkalnijos vietų. Ir įdomiausių.
Kotoro miestas nėra labai didelis, galima pro vartus įlndus po senamiestį pasivaikščiot, labai gražus, senovinis. Taip pat yra virš jo gynybinė siena jau kalnuose, galima pasivaikščiot, sakė, kad vaizdai nerealūs į Kotoro įlanką atsiveria.
Kotoras Man paliko didelį įspūdį... nžn kam jis galėtų nepatikt
Kazin kokiu oru tiketis kovo pabaigoje?
QUOTE(nerile @ 2013 01 11, 00:16)
Kazin kokiu oru tiketis kovo pabaigoje?
Kovo mėn. +12 ~ +20 Gamta turėtų būt graži, vanduo nenusekęs
QUOTE(roosas @ 2013 01 13, 19:41)
Laba,
pasiilgau silumos, gal siemet vel?
Kokios cia vietos? Juodkalnijoj?
Gal kuri zinote koki nebloga viesbutuka Ulcine arba Bare? I AZ. noreciau sulaukti zinuciu .
Čia yra Lovčeno kalnas, mauzoliejaus papėdė
Manau kad vyksim, tik šiais metais nerezervuosim vietų, Ulcnije tikrai nėra problemų su apsigyvenimu, dėl Baro kiek sunkiau pajūryje gauti, ypač liepa.
pasižiūrėkit per bookinga
pvz:
http://www.booking.c...;dest_id=-78550
QUOTE(Smilla @ 2013 01 16, 12:05)
Turkija, jeigu i kaina nekreipt demesio.
Nereikia su auto ilgo kelio minti, Turkijoje bus AI, Juodkalnijoje turbut reikes apartamentuose paciai gaminti.
Cia is tos puses ziurint, ko ten norisi - to tikro poilsio, ar pamatyt sali.
Nereikia su auto ilgo kelio minti, Turkijoje bus AI, Juodkalnijoje turbut reikes apartamentuose paciai gaminti.
As Turkijoje ne karta buvau. Tai nepasakyciau, kad si variantas man butu buves prastesnis, nei Turkijoje
http://www.cipa-book...rant-ulcinj/359
as uzklausima siunciau rugsejo pradziai, atsakymas buvo toks
Price per person per day is 26.00 E HB, (room park view)
extra charge for sea view is 5.00 E per person per day,
Note
SUPPLEMENT:
Single room........................................50% - (on the request)
App ...................................................70%
Baby cot ............................................5.00 ?
Light All inclusive ................................7.00 ?
Sunbeds and umbrellas on the beach
REDUCTIONS FOR BB ..........................3.00Eur
Free of charge - sunbeds and umbrellas along the outdoor pool
DISCOUNT:
Children till the 6age with two adults, and one bed .......Gratis;...separate bed for child -70%
Children from 6 -12 age with two adults, and one bed ...70%;....separate bed for child -50%
Children alone in the room............................................................30%
1 Child from 3-12 age with 1adult, and one bed...............................30%;
2 Children from 3-12age with 1adult and one bed + extra bed...........50%
The third adult on the an extra bed ................................................20%
Residential tax is not included in above prices. Customers are required to pay 1,00 ? for the tax per person per night.
Customers from the age of 12 to 18 have a 50% discount, while children under the age of 12 are exempt from paying.
Insurance is not included in above prices. Insurance is 0,50 ? per person per day and is compulsory for everyone.
--------------------
ka siulo siems metams sis viesbutis netikrinau, bet kad Turkijoje nepigu siais metais irgi
QUOTE(Smilla @ 2013 01 16, 13:05)
Turkija, jeigu i kaina nekreipt demesio.
Mes su autobusu ziurim, per agentura. Aisku, to gaminimo labai nesinori, bet va turkijoje kovo paskutine savaite dar salta, o cia taip ar taip pazintine, nebutinai maudytis gal. Kalbu apie Turkijos kelione per Beta.lt Kainos analogiskos abieju krastu
QUOTE(nerile @ 2013 01 16, 15:09)
Mes su autobusu ziurim, per agentura. Aisku, to gaminimo labai nesinori, bet va turkijoje kovo paskutine savaite dar salta, o cia taip ar taip pazintine, nebutinai maudytis gal. Kalbu apie Turkijos kelione per Beta.lt Kainos analogiskos abieju krastu
tada turkija, jei tokios keliones nusimato ir su vaikais dar. ziurejau turkijos programa kazkada, nera ji ten intensyvi, tik surasyta taip keiautojiskai, o is tiesu, tai sakyciau tik Pamukale kiek sudetingesne. O kai kas is to sarasiuko net ekskursijom nesivadintu. vaikai nors visiniuose baseinuos pasimaudys, jus pirteleje pasikaitinsit. jei aisku apie tas pacias programas kalbam.
QUOTE(InSimone @ 2013 01 18, 13:37)
tikrai neteks turkijoje buvau ne karta, bet juodkalnija, man asmeniskai, laimi praktiskai be konkurencijos
jei imti keliavima, tai man abi vienodos, abi man be galo patinka, tik tiek, kad Juodkalnija maza, jai pazinti reikia maziau laiko, Turkijai ir dvieju savaiciu neuzteks vietoje. O gulejimui tai Turkija, vien del to, kad pasirinkimas didesnis vietoviu, Juodkalnijoje niekur nedingsi, vistik pakrante yra gana maza.
O kokie jusu kriterijai, kad taip jau laimi? As Juodkalnijai jauciu siaip sentimentus, tai nepagalvokit, kad peikiu ja Tiesiog siaip idomu
QUOTE(Cobre @ 2013 01 18, 13:43)
jei imti keliavima, tai man abi vienodos, abi man be galo patinka, tik tiek, kad Juodkalnija maza, jai pazinti reikia maziau laiko, Turkijai ir dvieju savaiciu neuzteks vietoje. O gulejimui tai Turkija, vien del to, kad pasirinkimas didesnis vietoviu, Juodkalnijoje niekur nedingsi, vistik pakrante yra gana maza.
O kokie jusu kriterijai, kad taip jau laimi? As Juodkalnijai jauciu siaip sentimentus, tai nepagalvokit, kad peikiu ja Tiesiog siaip idomu
zinot, greiciausiai, kaip ir jus, jauciu sentimentus juodkalnijai. nezinau, kaip cia taip nutiko, bet pamilau is pirmo zvilgsnio. gal tiesiog kelione buvo labai pavykusi, gal zmoniu, pas kuriuos buvome apsistoje, svetingumas ir noras ismokyti pamilti ju taip mylima sali (jie, beje, lietuviai). grizusi visiems sakiau, kad juodkalnijoje liko mano sirdis tikrai niekas neuzkliuvo, tiko ir patiko absoliuciai viskas - zmones, gamta, jura, maistas... neradau as ten jokiu minusu, tad matau, kad teks dar ne karta aplankyt sia sali, gal tada ir kokiu neigiamybiu atrasiu
o kas del turkijos - tikrai neturiu nieko pries. jei jau rinktis sali tiesiog pagulejimui - turkija ideali. belieka susirasti gera viesbuti ir puikios atostogos garantuotos. na bet pazinti turkija, kaip jus ir sakot, dvieju savaiciu neuzteks ir nuvykti i sali teks tikrai ne viena karta