QUOTE(jolantaO @ 2012 07 03, 17:03)
Aš ką tik grįžau iš pažintinės -poilsinės kelionės autobusu Juodkalnijoje, grįždami aplankėme ir Kroatiją(Dubrovniką)na siulyčiau orientuotis į Juodkalniją, nes kainos mažesnės, maistas kainuoja parduotuvėse ,kaip pas mus, vynas labai pigus,tik vaisai pobrangiai,kalnai ir pajūris gal net gražesni nei Kroatijoje. Bet ten dabar žiauriai KARŠTA,taigi neįsivaiduoju kaip būtų gyventi palapinėse, jeigu su mažais vaikais, tai būtų geriau išsinuomoti kambarį su kondicionieriumi.Tiesa miestų pakraščiuose šiukšlių ir netvarkos daug,tik įvažiavus į kurortinę zoną susinervinau net,bet paskui nusiteikiau, kad reikia matyti gražius dalykus.Miesto centras ir senamiestis tvarkingi(mes gyvenome Ulcinyje).Grįžimą siulyčiau per Kroatiją, nes ten daug lankytinų vietų.sėkmės.
Man Juodkalnijoje liepos menesi po Turkijos visai nebuvo karsta
Ir palapineje mes su vaikais miegojom - jei ne ant saules pastatyta, tai miegoti labai malonu, gaivu. Va jau diena tai tikrai nenusnusi, bet mes to ir nemanem daryti. Kiek teko karstuose krastuose buti, tai patalpose be kondiskes nakti niekaip, o va lauke nakti buti, tai vienas malonumas. O palapineje, tai kaip ir lauke praktiskai
Karsti kiekvienas savaip pernesa, gal kam ir butu per karsta, bet va mano dukriukas palapineje miegodavo iki ausu apsiklojusi net ryte, kai jau saule kepindavo