QUOTE(Rasasum @ 2012 05 09, 13:46)
Sveiki,
Planuojame kelionę ir labai norėčiau sužinoti, ar į Juodkalniją užtenka kortelės ar būtinai reikia paso? Kiek domėjausi, tai visur rašoma, kad užtenka kortelės, bet gal sakau kai keliauji gali visko nutikti ir gali pareikalauti paso? Gal kas tiksliai žino į kokias europos šalis keliaujant reikia paso?
Kelionę planuojam su 1 metukų mažyliu, tai gal patartumėte kokį gražų paplūdimį su smėliuku Juodkalnijoje? Būčiau labai dėkinga.
Atsiprašau, jei klausimai kartojasi, neturiu galimybės perskaityti visų temų susijusių su Juodkalnija. Ir labai dėkinga visoms keliauninkėms, kurios rengia reportažus ir netingi atsakinėti į užduotus klausimus
Labai sužavėjo Aidlukos (atsiprašau, jeigu neteisingai parašiau jūsų vardą) reportažas apie balkanus.
Tikiuosi, kad kas nors atsakys į mano klausimus
siek tiek anksciau ir as buvau uzdavusi klausima del paso. matyt, visko neperskaitete. tai kazkas cia mane patikino, jog paso tikrai nereikalauja. jie, kiek pamenu, keliavo pernai tik su kortelemis ir jokiu problemu neiskilo.
nors vietinis lietuvis juodkalnietis rekomedavo su pasais vaziuot, bet, jei neturite, tai patikino, kad nebus bedu. tiesiog, maza kas kokiam pasienieciui susisvies
mes po 3 savaiciu iskeliaujam ir vaziuosiu su kortele. jei jus vaziuosit veliau, tai galesiu parasyt kas ir kaip
arba parasykit man A.Z. birzelio antroj pusej