QUOTE(snickers @ 2012 01 31, 00:25)
Nu va va, aš apie tai ir kalbėjau. Ant tų betoninių lieptų kažkaip nelabai patysosi
....nors patysot planuojam Kroatijoj, o Juodkalniją pasiliekam pasižvalgymui, pavažinėjimui, gal tada ir nieko?
Imeciau nuoroda ir su papludymiais, ne tik betonas ten.
Bet kokiu atveju, jei noresite keliauti, tai turesite juk ir apsistoti kazkur Juodkalnijoje. Atstumai ten nedideli, tai nakvyne vistiek manau reiktu prie juros ziureti. Klausimas tik kokioje vietoje.
As tai buciau tisojusi
Kol kas kiek keliavau, tai analogo Kotoro ilankai neradau dar (ne be reikalo viena graziausiu pasaulyje). Man vaizdai ir aplinka labai patiko, todel buciau su mielu noru ir ant tu betoniniu saleliu pagulinejusi. Visi kiti papludymiai ir vietos, daugiau ar maziau panasus i kitose salyse matytus - patiko, bet efektas jau kitas, ne toks stiprus
Na, cia individualu, tarkim mano dukrai labai nepatiko. Na ir ziuriu cia daug kas su bangom susiduria Juodkalnijoje. Mes irgi ta patyreme - fantastika, velgi, kiek keliavau, tai geriausios bangos buvo butent Juodkalnijoje. Tai abejoju, ar Kotore ju buna tokiu
Visur galima rasti pliusu ir minusu. Svarbiausia visur sugebeti izvelgti kazka grazaus, naujo, stebinancio ir tinkamo mums patiems (juk visi mes skirtingi) - tada ir kelione bus puiki