Kadangi sena tema uždaryta, o man vistiek šiuo metu yra aktuali informacija apie Juodkalniją , tai pradedam iš naujo
Iškilo toks klausimas: kokia laiko zona yra Juodkalnijoje (ar yra valandų tarp Lietuvos ir Juodkalnijos skirtumas)
QUOTE(Luna** @ 2011 07 21, 12:05)
Kadangi sena tema uždaryta, o man vistiek šiuo metu yra aktuali informacija apie Juodkalniją , tai pradedam iš naujo
Iškilo toks klausimas: kokia laiko zona yra Juodkalnijoje (ar yra valandų tarp Lietuvos ir Juodkalnijos skirtumas)
reik ten musu laikrody atsukt 1 val atgal
Sveiki,
gal šią vasarą kas jau raftingą išbandėt Juodkalnijoj. Kuri atkarpa verčiausia dėmesio, nes 1 d. planuojam tokią pramogą, bet nepsisprendžiam kurioj Taros atkarpoj
gal šią vasarą kas jau raftingą išbandėt Juodkalnijoj. Kuri atkarpa verčiausia dėmesio, nes 1 d. planuojam tokią pramogą, bet nepsisprendžiam kurioj Taros atkarpoj
QUOTE(jokubaite @ 2011 07 21, 21:56)
Sveiki,
Faktiškai priklauso nuo laiko kurį skiriate šiai pramogai. ten skiriasi tik atstumas kurį nuplauksit, mes buvom apsistoję tilto apačioje, šauni šeimyna, abu mokytojai turi dvynukes mergaites, moteris puikiai kalba angliškai, o vyras rusiškai. Už para su nakvynėm, maitinimu raftingu mokėjom 200 EU už 3 personas. Nerekomenduočiau visai dienai šios pramogos, laiko o ir pinigų gaila, užtenka pusdieniui- labai visiem Tara patiko, net maudėmės, vandens temperatura buvo +8.
QUOTE(Luna** @ 2011 07 21, 22:05)
labutis. kada zadat isvaziuot? nes ir mes judesim i ta puse rugpjuti. gal susitiksim kada kur
Papildyta:
QUOTE(neRut @ 2011 07 23, 01:10)
labutis. kada zadat isvaziuot? nes ir mes judesim i ta puse rugpjuti. gal susitiksim kada kur
ech, ir man norisi kuo daugaiu informacijos surinkti apie sia sali
ech, ir man norisi kuo daugaiu informacijos surinkti apie sia sali
[/quote]
kokia info domina labiausiai. gal pagelbesiu?
[/quote]
kokia info domina labiausiai. gal pagelbesiu?
QUOTE(roosas @ 2011 07 21, 22:22)
Faktiškai priklauso nuo laiko kurį skiriate šiai pramogai. ten skiriasi tik atstumas kurį nuplauksit, mes buvom apsistoję tilto apačioje, šauni šeimyna, abu mokytojai turi dvynukes mergaites, moteris puikiai kalba angliškai, o vyras rusiškai. Už para su nakvynėm, maitinimu raftingu mokėjom 200 EU už 3 personas. Nerekomenduočiau visai dienai šios pramogos, laiko o ir pinigų gaila, užtenka pusdieniui- labai visiem Tara patiko, net maudėmės, vandens temperatura buvo +8.
dėkui , mes 4 būsim ir dėliojam maršrutą, kur geriau apsistot, nes kitai dienai planuojam žygį į kalnus tai vis svarstom ar kempinge po tuo tiltu, ar iki Durmitoro važiuot, nes ten taip pat siūlo raftingą
QUOTE(neRut @ 2011 07 22, 15:11)
Mes planuojame kelionę rugpjūčio 6-20 dienomis Galbūt kur nors ir prasilenksim
Dar klausimukas: o prie Taros kanjono esančiame kempinge tik su palapinėm galima, ar visgi ir namukų yra? ir kokia ten maždaug kaina
Mes planuojam važiuoti rugsėjo antroj pusėj.Neišleidžia atostogų anksčiau kaip ten su oru? Ar imanoma issimaudyti?
2009 m. tėvai atostogavo antroje rugsėjo pusėje - su orais pasisekė.
QUOTE(Luna** @ 2011 07 26, 07:58)
Mes planuojame kelionę rugpjūčio 6-20 dienomis Galbūt kur nors ir prasilenksim
Dar klausimukas: o prie Taros kanjono esančiame kempinge tik su palapinėm galima, ar visgi ir namukų yra? ir kokia ten maždaug kaina
Ir mes praktiškai tokiu pat metu keliausim, nuo rugpjūčio 5 iki 19 d. Jau laukiu nesulaukiu
Gal kas žinantis ir buvęs pasakytų: nustačius kelionės namo iš Juodkalnijos į Lietuvą per Kroatiją maršrutą, man rodo, kad reiks Kroatijoje keltis su keltu, ir neleidžia važiuoti per Bosniją tad niekaip nesuprantu, gal šiuo metu negali ma įvažiuoti į Bosniją ar kaip? gal kas galėtų man paaiškinti, kaip yra iš tikrųjų, ir kaip Jūs važiavote per Kroatiją link Juodkalnijos ar atgal