Įkraunama...
Įkraunama...

NT kainos 2012 m.

QUOTE(broniusdzukas @ 2011 08 04, 15:10)
Be jokiu kalbų,butų kainos mažės.Žmonės gaudamį 650 - 850 litų atlyginimo į rankas,tikrai ne puols pirkt nerealiom kainom buto.Butų pigimas bus ilgalaikis,kainos tirps kokius 2 metus,kol atsistos ant tikrojo dugno.
PS:Jai iš aruodas.lt išimt fiktyvius skelbimus,tai liks 70 procentų tikru skelbimų.Esu pastėbėjas,per aruodą spausdinamį fiktyvus skelbimas,su 2005-2008 metų kainom.
O tikrovė išliks tikrovė,gyvenam tikrai blogiau už 1999-2001 metus.Tai kainom yra vietos kristį.
www.broniusdzukas.blog.com

Žmonėms kurie uždirba 650-850 litų apie nuosavo būsto pirkimą nėra ką ir galvoti. Jie pirmiausia turėtų investuoti laiką žinioms įgyti, kad galėtų surasti geriau apmokamą darbą, o ne verkšlenti.

Už viską ką pasiekiau, esu dėkinga tik sau, kadangi niekas man baltos lėkštutės neatnešė ir nepasakė: štai imk tau (tarkim) kelių tūkstančių atlyginimas už gražias akis.
Atsakyti
NT rinka niekada ir nebuvo orientuota i tuos kurie uzdirba minimuma ar tik siek tiek daugiau...visada pagrindine perkamoji jega ejo is didesnes pajamas turinciu zmoniu, o tokiu ir siais laikais yra, gal kiek maziau, bet yra ir apie smarku kainu kritima kazkaip nedristu galvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2011 08 05, 13:09)
Žmonėms kurie uždirba 650-850 litų apie nuosavo būsto pirkimą nėra ką ir galvoti. Jie pirmiausia turėtų investuoti laiką žinioms įgyti, kad galėtų surasti geriau apmokamą darbą, o ne verkšlenti.

Už viską ką pasiekiau, esu dėkinga tik sau, kadangi niekas man baltos lėkštutės neatnešė ir nepasakė: štai imk tau (tarkim) kelių tūkstančių atlyginimas už gražias akis.

Jūsų pasakymas man daugiau negu juokingas, žinau ne vieną ir ne du žmonės kurie turėdami du aukštuosius dirba už kapeikas. Tai tie kurie neuždirba kelių tukstančių yra nieko verti anot jūsų, ne visiems gyvenime pasiseka. O laikas parodys ar brangs NT ar pigs.
Jūs patys vieni kitiems miglą į akys pučiat dėl tų kainų nes realiai nei vienas čia esantis nežinot realios situacijos ir negalit prognozuoti kaip čia bus ateity, o spėliojimai ir lieka spėliojimais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olinda: 05 rugpjūčio 2011 - 15:00
QUOTE(coffe @ 2011 08 05, 12:07)
na tai ir matot tik tuos kurie turi  uz ka vaziuot ir pirkt, kitu nematot, bet ne del to, kad ju nera, tiesiog jie neturi uz ka vaziuoti ir pirkt
kaskaip tokie pasakymai tikrai neatspindi tikroves

kalbant apie busto kainas - tie kurie neturi net masinos - tikrai nematomi. Tiksliau ne neturi masinos - o uzdirba mazas pajamas.
Atsakyti
Olinda, o KAS žino?
Atsakyti
Aišku sunku ateitį prognozuoti, bet logiškai pagalvojus, kas jau galėjo ir buvo suinteresuoti kainą mažinti jau senokai bankrutavo ir veiklas nutraukė, o kas šiuo metu po truputį stato, krizę atlaikė ir jiems tikrai nėra būtinybės ir noro jas mažinti, jie jau išsilaikė. Be to žmonių santaupos bankuose tikrai siekia ir lenkia prieškrizinius lygius, vadinasi perkamoji galia yra, plius infliacija, kuri tas santaupas, laikant bankuose po truputį graužia. Taigi naujos statybos, ypač normaliuose rajonuose, jeigu labai ir nebrangs, bet kristi tikrai nebeturėtų.
Atsakyti
Man atrodo didele dalis zmoniu, kurie turi santaupu bankuose, tai yra parduotas NT paciu geriausiu 2007-2008 m.laikotarpiu. Ir jie tikrai nepirks NT tam, kad tik pirkti.
Taip, kad niekas nezino kas bus ateityje, bet labai idomu kas sia dvikova kris-nekris NT kainos laimes. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazminuota @ 2011 08 06, 22:58)
Man atrodo didele dalis zmoniu, kurie turi santaupu bankuose, tai yra  parduotas NT paciu geriausiu 2007-2008 m.laikotarpiu. Ir jie tikrai nepirks NT tam, kad tik pirkti.
Taip, kad niekas nezino kas bus ateityje, bet labai idomu kas sia dvikova kris-nekris NT kainos laimes.  mirksiukas.gif

Negi visi tokie vizažiniai buvo, kad suspėjo pačiu geriausiu laiku parduoti bigsmile.gif Niekas neperka tam, kad pirkti, šiuo metu infliacija didesnė, negu bankų procentai, todėl pinigai bankuose nuvertėja, todėl investuoti protingiausia išeitis, o NT yra viena iš ilgalaikių investicijų. Šiuo metu gera naujos statybos butą, gerai vietoj nėra labai lengva rasti, pasiūla tikrai nedidelė, o kaip ir minėjau, tas, kas šiuo metu stato jau išgyveni pačius sunkiausius laikus ir nebankrutavo ir gali be kainų nuleidimų ir išpardavimų laikyti esamą kainą.
Atsakyti
QUOTE(Jazminuota @ 2011 08 06, 21:58)
Man atrodo didele dalis zmoniu, kurie turi santaupu bankuose, tai yra  parduotas NT paciu geriausiu 2007-2008 m.laikotarpiu. Ir jie tikrai nepirks NT tam, kad tik pirkti.

Uztektu gandu, o gal net ir realu, kad eurozona su euru zlunga, o litas devalvuojamas, ir daug tokiu santaupu virstu NT, aisku tuo paciu ir kainos sokteltu, nes butu bumas. Pinigus laikyti labai pavojinga, o NT nera investicija, bet galbut geriau nei kazka turint likti be nieko.
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 08 05, 14:59)
Jūsų pasakymas man daugiau negu juokingas, žinau ne vieną ir ne du žmonės kurie turėdami du aukštuosius dirba už kapeikas. Tai tie kurie neuždirba kelių tukstančių yra nieko verti anot jūsų, ne visiems gyvenime pasiseka. O laikas parodys ar brangs NT ar pigs.
Jūs patys vieni kitiems miglą į akys pučiat dėl tų kainų nes realiai nei vienas čia esantis nežinot realios situacijos ir negalit prognozuoti kaip čia bus ateity, o spėliojimai ir lieka spėliojimais doh.gif

1. Aukštasis išsilavinimas dar negarantuoja gerai apmokamo darbo. Svarbu turėti ne 2 ar 3 diplomus, bet sugebėti pritaikyti įgytas žinias. Lygiai taip pat žinau ne vieną žmogų, kuris be jokio aukštojo turi gana padorų darbą, stengiasi, o ne verkšlena kaip jam blogai.
2. Na čia jau jūs matyt pagal save sprendžiate mirksiukas.gif , nes niekada nevertinu žmonių pagal jų išsilavinimą ar pajamas.
3. Kas čia tie "Jūs"? g.gif Šiaip jau niekur neminėjau, kad kainos kils dar ir kils. Aš jau turiu būstą, todėl kainos kils ar kris man nėra taip jau aktualu.

Dėl NT kainų visi čia spėlioja, tam ir yra šis viešas forumas. Kaip bus, parodys laikas. Ir nebūkite tokie pikti.
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2011 08 07, 21:47)
Uztektu gandu, o gal net ir realu, kad eurozona su euru zlunga, o litas devalvuojamas, ir daug tokiu santaupu virstu NT, aisku tuo paciu ir kainos sokteltu, nes butu bumas. Pinigus laikyti labai pavojinga, o NT nera investicija, bet galbut geriau nei kazka turint likti be nieko.

Gal ir teisingai, bet, parašyk prašau, o kaip gyventi krizėje be pinigų? Na sukiši viską į NT, džiaugiesi, kad NT nuvertėja lygiai taip pat, na nereikia būt naiviam, juk aišku, kad kai žmonės praranda santaupas, praranda buvusį gyveimo lygį, niekam to NT nereikia, nei nuomotis, nei verslauti. Viskas tada stovi kuolu. Ir tas nuvertėjimas NT yra ilgam. O ne vieneriems metams. Ne pancėja kišti į NT, va kame esmė.
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2011 08 07, 20:47)

O as sakyciau, kad ispirktu tautieciai tada $ smile.gif Na bent jau man toks scenarijus atrodo realiausias
Atsakyti