QUOTE(broniusdzukas @ 2011 08 04, 15:10)
Be jokiu kalbų,butų kainos mažės.Žmonės gaudamį 650 - 850 litų atlyginimo į rankas,tikrai ne puols pirkt nerealiom kainom buto.Butų pigimas bus ilgalaikis,kainos tirps kokius 2 metus,kol atsistos ant tikrojo dugno.
PS:Jai iš aruodas.lt išimt fiktyvius skelbimus,tai liks 70 procentų tikru skelbimų.Esu pastėbėjas,per aruodą spausdinamį fiktyvus skelbimas,su 2005-2008 metų kainom.
O tikrovė išliks tikrovė,gyvenam tikrai blogiau už 1999-2001 metus.Tai kainom yra vietos kristį.
www.broniusdzukas.blog.com
PS:Jai iš aruodas.lt išimt fiktyvius skelbimus,tai liks 70 procentų tikru skelbimų.Esu pastėbėjas,per aruodą spausdinamį fiktyvus skelbimas,su 2005-2008 metų kainom.
O tikrovė išliks tikrovė,gyvenam tikrai blogiau už 1999-2001 metus.Tai kainom yra vietos kristį.
www.broniusdzukas.blog.com
Žmonėms kurie uždirba 650-850 litų apie nuosavo būsto pirkimą nėra ką ir galvoti. Jie pirmiausia turėtų investuoti laiką žinioms įgyti, kad galėtų surasti geriau apmokamą darbą, o ne verkšlenti.
Už viską ką pasiekiau, esu dėkinga tik sau, kadangi niekas man baltos lėkštutės neatnešė ir nepasakė: štai imk tau (tarkim) kelių tūkstančių atlyginimas už gražias akis.