QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 26, 10:45)
Taip, bandziau. Viskas gerai susigeria. As visad dar dedu ant 1,5 indelio grietineles kokius 300 g grietines. Skonis
Ok, tuomet desiustandikli, man kazkaip su juo greiciau grietinele issiplaka
O kas kepat meduti su grietine tik, ar ji issiplaka iki tokio standumo kaip grietinele?
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 26, 14:56)
o kepant biskvita, visas kitas normas palikote tokias pat?gerai iskyla?
esu dejus ir nedejus tirstiklio, skirtumo nepajutau
esu dejus ir nedejus tirstiklio, skirtumo nepajutau
Va, turiu po ranka recepta tai surasyt galiu tiksliai ka keiciau:
Biskvitui:
cukraus 210g.
aliejaus 20 g.
kepimo milteliu 14g.
Kremui:
kondensuoto pieno 190g.
sviesto 120g.
grietineles 620 g.
standiklio 3 pok.
kokoso drozliu 75g.
Visa kita palikau taip pat, saldumo sociai, kita kart dar bandysiu mazinti cukru
O as vakar dziovinau Jaunystes morengus . Nesprantu, man jie po daugiau nei 4 val dziuvimo orkaitej vistiek liko vos dregni viduj, sirupas kazkaip issiskyre dziovinau 100-120 laipsniu. Sakykit, ar jie privalo taip isdziuti kad jokio slapumo nebutu viduj?