Merginos, kiek Mandarinu Fantos tortui reik paprastos zelatinos vietoj tu 9 lapeliu?
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 09, 16:04)
Ačiū, kopijuoju rėmą lyg ir suformavau, rytoj kažkaip reiks bandyt tvarkyt iki galo.... vietoj grietinėlės, manyčiau, galima ir šlapią bezė?
Mergaites, gal galetumete imesti nuoroda su "Trapios teslos" torto receptu...Prasiau vienos forumietes, sake, kad yra patalpintas forume, bet man niekaip nesiseka rasti.... Is anksto dekoju
QUOTE(dangiuk @ 2011 09 09, 20:40)
Ačiū, kopijuoju rėmą lyg ir suformavau, rytoj kažkaip reiks bandyt tvarkyt iki galo.... vietoj grietinėlės, manyčiau, galima ir šlapią bezė?
Zinoma galima
Papildyta:
QUOTE(Aleisaba @ 2011 09 09, 20:49)
Mergaites, gal galetumete imesti nuoroda su "Trapios teslos" torto receptu...Prasiau vienos forumietes, sake, kad yra patalpintas forume, bet man niekaip nesiseka rasti.... Is anksto dekoju
Sis o gal sis
QUOTE(dangiuk @ 2011 09 09, 17:01)
Dėkui, bet man norėtųs ne mase dengtą pamatyt...
ten buvo ir ne vien mase dengtu,bet matau jau rugiagele pagelbejo
QUOTE(gabijux @ 2011 09 09, 17:12)
O as vis svarsciau, kur jus dingote o kur jusu snikeriukas??? kodel jo neatnesate parodyt i papuosimu tema??juk tikrai puoset, a?a?
labai laimo truksta
ateisiu ateisiu
P.s. PAKEICIU savo nuomone apie RUDUDU snikerso tortuke, super super SKANUS , pastovejes dienele skonis nuostabus, na as tik du sluoksniukus dejau sviestinio vietoj vieno sluosnio, ir daugiau sokolado, FANTASTISKAS, skonis kaip tikro snikerso beveik
QUOTE(gabijux @ 2011 09 09, 19:12)
Jei tepsite tam, kad dengti mase, tai tikrai nesuriebinsite, nes tepasi tikrai plonas sluoksnis...
Ačiū už atsakymą
QUOTE(gabijux @ 2011 09 09, 19:06)
Merginos, kiek Mandarinu Fantos tortui reik paprastos zelatinos vietoj tu 9 lapeliu?
Kažkur kažkas minėjo, lygtais Sonatina, kad 1 lapelis želatinos gaunasi 2-3 g paprastos Želatinos. Aš dėjau 3 šauktus, gavosi puikiai
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 09 09, 20:46)
ten buvo ir ne vien mase dengtu,bet matau jau rugiagele pagelbejo
tada aš, greitai versdama, būsiu pražiūrėjus...
QUOTE(Erina @ 2011 09 09, 23:52)
Kažkur kažkas minėjo, lygtais Sonatina, kad 1 lapelis želatinos gaunasi 2-3 g paprastos Želatinos. Aš dėjau 3 šauktus, gavosi puikiai
Aciu labai
Sveikos, norejau suzinot, ar purskiama grietinele tinka meduciui? (tortui)