QUOTE(Daisy33 @ 2011 09 08, 21:58)
Erina, kokį torčiuką turit minty su maskarpone, nes jų įvairių yra, ar ne?
Audžiu minty, kad kepsiu biskvitus su kondensuotu pienu, o pertepimus darysiu grietinėle su spalvotais žėlė gabaliukasi ir maskarpone su kondensuotu maišysiu.
Ir lakštus dar su saldžiarūkščiu sulaistysiu.
Nežinau kaip tortukas vadinasi, pati susigalvojau, prisirankiojau. Tik galvoju ar žėlė gabaliukus įmaišius į plaktą girtinėlę gausi normaliai
Audžiu minty, kad kepsiu biskvitus su kondensuotu pienu, o pertepimus darysiu grietinėle su spalvotais žėlė gabaliukasi ir maskarpone su kondensuotu maišysiu.
Ir lakštus dar su saldžiarūkščiu sulaistysiu.
Nežinau kaip tortukas vadinasi, pati susigalvojau, prisirankiojau. Tik galvoju ar žėlė gabaliukus įmaišius į plaktą girtinėlę gausi normaliai
Želė gabaliukai turėtų gautis normaliai. Želė darau stipresnę, t.y. miltelius užpilu mažesniu kiekiu vandens, gerai sustengsta, tada supjaustau gabaliukais ir sudedu į plaktą girietinėle.
O maskarponės tai nedarau pagal tikslų receptą. kaip matote dauguma receptų yra labai individualūs. Dedu pvz 500 g. maskarponės, indelis didelis grietinėlės, indelis kondensuoto pieno, jogurto kokius 300 g kokių nors vaisių ir želatinos. Tokiam tortui dedu vieną biskvitą apačioje ir tada užpilu tą maskarponės masę.