Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-15

QUOTE(...Pikciurniene... @ 2011 08 30, 20:50)
Aciu 4u.gif
Dekui 4u.gif

O jei darau sita torta pirma karta? bigsmile.gif  Gi nezinau kiek  bigsmile.gif gi ten tos grietineles pritiktu blush2.gif  O norisi kad iskart butu niam niam biggrin.gif  Jei nepaslaptis kaip gi Jus Snikersa pasikoregavot? Smalsu blush2.gif

As galvojau, kad Jus jau daret sita torta. Na as dedu du sluoksnius sviestinio kremo (zinoma ir kieki jo didinu), ir viena dedu grietineles. 24 cm tortui man pakanka 200 g grietineles, arba 250 g vienam sluoksniui. Buna kad darau net penkiu biskvitu, tada viena dedu toki, kita toki, pamaisant. Biskvitus sulieju damu likeriu smile.gif jei vaikai valgo, tada tik koki viena palieju likeriuku. Na gal mazos korekcijos, bet as visad tik taip darau smile.gif ir dedu tik zemes riesutus apkepintus ir sumaltus.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2011 08 30, 08:17)
Temos pirmame puslapyje yra.  4u.gif

smile.gifwink.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2011 08 28, 17:18)
man tai toks grinai sintetinis skonis...nepanašus visai į rududu

aisku, aciu va cia aiskus atsakymas i mano klausima smile.gif
Atsakyti
Sveikos, "kuriu" nauja receptą g.gif Paprašė iškepti torta, kad kreme butu maskarpone, o pačiam torte riešutų. Tai va ir pagalvojau:
1. Jei iškepčiau tamsius biskvitus, pvz. "Juodo miško".
2. Kremui maskarponė, grietinėlė, cukrus.
3. Tarpiniame sluoksnyje galvoju dėti arba šokoladą ir riešutus arba koki ganaša (grietinėlė su šokoladu arba virta karamelė su grietinėle).
4. Sulaistysiu kava, brendžiu ar kažkuo panašaus.
Kaip manote, skanus toks butu g.gif Kažkaip aš su ta maskarpone nieko nedariusi ax.gif Patarkite, gal ką keisti galima, pvz. gal geriau šviesūs biskvitai g.gif Gal bendromis jėgomis koki "naujadarą" sukursime bigsmile.gif
Atsakyti
Bijūna, aš dažnai sau darau tortukus su medaus lakšteliais, juos pertepu išsuktu marscapone ir kondensuotu pienu, paskui kitą sluoksnį grietinėle su braškėmis ar vyšniomis, ir taip po du pertepimus. nu tortukai būna liuksiški thumbup.gif kas ragavo, tai visiems laaabai patiko.
o jūsiškis aprašytas receptukas labai skaniai skamba 4u.gif tik va į storesnį biskvitą reiktų didesnio kiekio pertepimui marscaponės.. bet manau improvizuoti galima wink.gif
Atsakyti
skirmantuks81, mergina mėgsta riešutus, šokoladą ir maskarpone, todėl jokios "rūkštelės" neturėtu būti. Na čia toks "šokoladinių" tortu grupei būtu priklausantis smile.gif
Atsakyti
aš vieną kartą esu darius tokį:
tamsūs biskvitai, sulaisčiau kava su kavos likeriu
Kremui mascarponė su rududu
Vienam sluoksnyj šokoladinis ganašas, juo ir puošiau...

Buvo labai skanu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 31 rugpjūčio 2011 - 08:32
Na tai reiškiasi bandyti galiu, nesąmonė nesigaus bigsmile.gif
Atsakyti
Aš dariau savaitgalį šokoladinį karamelinį Beatos tortą,kremas: mascarponė su rududu,nu skonis torto toks jau šokoladinis
http://www.supermama...?...99422&st=96
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 30, 20:07)
As galvojau, kad Jus jau daret sita torta. Na as dedu du sluoksnius sviestinio kremo (zinoma ir kieki jo didinu), ir viena dedu grietineles. 24 cm tortui man pakanka 200 g grietineles, arba 250 g vienam sluoksniui. Buna kad darau net penkiu biskvitu, tada viena dedu toki, kita toki, pamaisant. Biskvitus sulieju damu likeriu smile.gif jei vaikai valgo, tada tik koki viena palieju likeriuku. Na gal mazos korekcijos, bet as visad tik taip darau smile.gif ir dedu tik zemes riesutus apkepintus ir sumaltus.

Sirdingai aciu 4u.gif Apie likeri ir as buvau pagalvojus kad tiktu sitam torciukui bigsmile.gif Kaip tik brangiausias maciau turi vana talin butelaiti prasidares, reiks pasiskolint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacee @ 2006 10 08, 16:54)
Jaunystė - tai baltyminės-riešutnės tešlos tortas, perteptas lengvu zefyriniu kremu (gaminamas iš kiaušinių baltymų) ir puoštas plikytu baltyminiu kremu. (Jovitele, receptuką įmesiu vakare smile.gif )

gal galit padet 4u.gif gal kaskas kasko dar panasaus turetumet receptuka su vaisiais.as prisimenu kad parduotuvej kaska panasaus pirkus esu bet vadinos paukciu pieno tortas.kaska panasaus busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meilikatyte: 31 rugpjūčio 2011 - 12:29
Laba,
noriu paklaust - ar realu sutept kilograminį Makvyną, dengtą mase? nors patirties čia ne prūdai, bet kažkaip visai jau modeliukinis mašiniukas, rodos, turi gautis... g.gif
Atsakyti