Sveikos, tortų ir kitų skanėstų kepėjos
Prieš kelias dienas pirmą kartą kepiau "Snickers" tortą Viskas kaip ir neblogai gavosi, tik vat kažkodėl tas vidurinis karamelinis kremas vis plaukė pro šonus lauk Patį tortą "rinkau" formoje. Tai vat norėčiau paklausti, kaip Jūs darote? Ar surenkat šį tortą formoje? Ką daryti, kad jis būtų stabilesnis? Ir ar dedat į grietinėlę standiklio? Ačiū už atsakymus
QUOTE(rutcka @ 2011 08 22, 10:47)
bet i karamelini krema gretineles deti nereikia pagal recepta
As surenkineju be formos o krema trumpam pastatau i saldituva, ta sviestini, o paskui tepu
O gretinele as si karta pirkau 35%, tai ji irgi man pastovejus kaskiek begti pradejo kita syk pirksiu tik 36% riebumo
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 22, 12:04)
bet i karamelini krema gretineles deti nereikia pagal recepta
As surenkineju be formos o krema trumpam pastatau i saldituva, ta sviestini, o paskui tepu
O gretinele as si karta pirkau 35%, tai ji irgi man pastovejus kaskiek begti pradejo kita syk pirksiu tik 36% riebumo
As surenkineju be formos o krema trumpam pastatau i saldituva, ta sviestini, o paskui tepu
O gretinele as si karta pirkau 35%, tai ji irgi man pastovejus kaskiek begti pradejo kita syk pirksiu tik 36% riebumo
Ačiū už atsakymą
Aš grietinėlės ir nedėjau į karamelinį kremą Dariau pagal receptą- sviestas+ karamelizuotas kondencuotas pienas+ riešutai Bet vat kažkodėl plaukė man tas kremas, net sviestinis aptepimas negelbėjo
Ten kur apie standiklį klausiau, tai būtent turėjau omeny grietinėlės kremą
Reiks ir man gal bandyti ne formoj tą tortą formuoti
Laba diena,ieskau ,kas galetu iskept tortciuka mergytei 3 metu proga Siauliuose 09.03.dienai
QUOTE(rutcka @ 2011 08 22, 12:48)
Ačiū už atsakymą
Aš grietinėlės ir nedėjau į karamelinį kremą Dariau pagal receptą- sviestas+ karamelizuotas kondencuotas pienas+ riešutai Bet vat kažkodėl plaukė man tas kremas, net sviestinis aptepimas negelbėjo
Ten kur apie standiklį klausiau, tai būtent turėjau omeny grietinėlės kremą
Reiks ir man gal bandyti ne formoj tą tortą formuoti
Aš grietinėlės ir nedėjau į karamelinį kremą Dariau pagal receptą- sviestas+ karamelizuotas kondencuotas pienas+ riešutai Bet vat kažkodėl plaukė man tas kremas, net sviestinis aptepimas negelbėjo
Ten kur apie standiklį klausiau, tai būtent turėjau omeny grietinėlės kremą
Reiks ir man gal bandyti ne formoj tą tortą formuoti
O ne ta nauja karamelizuota gamini naudojot? Geriau naudoti Rududu, arba paciai issivirti..ir gerai isplakti sviesta, tada deti po sauksta rududu..
QUOTE(rutcka @ 2011 08 22, 11:47)
Sveikos, tortų ir kitų skanėstų kepėjos
Prieš kelias dienas pirmą kartą kepiau "Snickers" tortą Viskas kaip ir neblogai gavosi, tik vat kažkodėl tas vidurinis karamelinis kremas vis plaukė pro šonus lauk Patį tortą "rinkau" formoje. Tai vat norėčiau paklausti, kaip Jūs darote? Ar surenkat šį tortą formoje? Ką daryti, kad jis būtų stabilesnis? Ir ar dedat į grietinėlę standiklio? Ačiū už atsakymus
Prieš kelias dienas pirmą kartą kepiau "Snickers" tortą Viskas kaip ir neblogai gavosi, tik vat kažkodėl tas vidurinis karamelinis kremas vis plaukė pro šonus lauk Patį tortą "rinkau" formoje. Tai vat norėčiau paklausti, kaip Jūs darote? Ar surenkat šį tortą formoje? Ką daryti, kad jis būtų stabilesnis? Ir ar dedat į grietinėlę standiklio? Ačiū už atsakymus
Man snickersas vienas stabiliausių tortų. O sviestą kokio riebumo dėjote? aš visada dedu tikrą sviestą 82% riebumo. Gal kartais darėte su Tepiu riebalų mišiniu, tuo tokiu minkštu "sviestu" 69 %???
QUOTE(rutcka @ 2011 08 22, 12:48)
Dariau pagal receptą- sviestas+ karamelizuotas kondencuotas pienas+ riešutai Bet vat kažkodėl plaukė man tas kremas, net sviestinis aptepimas negelbėjo
gal jus naudojot,ne RUDUDU,o kazkoki nauja karamelizuota kond.piena? jis kremam nera tinkamas,perskystas
QUOTE(rutcka @ 2011 08 22, 12:48)
Ačiū už atsakymą
Aš grietinėlės ir nedėjau į karamelinį kremą Dariau pagal receptą- sviestas+ karamelizuotas kondencuotas pienas+ riešutai Bet vat kažkodėl plaukė man tas kremas, net sviestinis aptepimas negelbėjo
Ten kur apie standiklį klausiau, tai būtent turėjau omeny grietinėlės kremą
Reiks ir man gal bandyti ne formoj tą tortą formuoti
Aš grietinėlės ir nedėjau į karamelinį kremą Dariau pagal receptą- sviestas+ karamelizuotas kondencuotas pienas+ riešutai Bet vat kažkodėl plaukė man tas kremas, net sviestinis aptepimas negelbėjo
Ten kur apie standiklį klausiau, tai būtent turėjau omeny grietinėlės kremą
Reiks ir man gal bandyti ne formoj tą tortą formuoti
cia virtas kondensuotas pienas turi detis arba rududu..
kaip rugiagele minejo jei dejot va toki dalyka , tai jums todel ir plauke viskas
aš esu nudegus su karamelizuotu, pataupiau, tsakant... iš pažiūros toks pat, bet stingti nestingsta su sviestu sumaišius. kad jį kur bala...
QUOTE(egliuchiux @ 2011 08 22, 13:32)
cia virtas kondensuotas pienas turi detis arba rududu..
kaip rugiagele minejo jei dejot va toki dalyka , tai jums todel ir plauke viskas
kaip rugiagele minejo jei dejot va toki dalyka , tai jums todel ir plauke viskas
QUOTE(Jurginė @ 2011 08 22, 13:38)
aš esu nudegus su karamelizuotu, pataupiau, tsakant... iš pažiūros toks pat, bet stingti nestingsta su sviestu sumaišius. kad jį kur bala...
Kaip gerai, kad perskaiciau. Ir as uzsipirkau tokio karamelizuoto per akcija, ketinau savaitgaliui dideli Snikersa kepti. Buciau viska sugadinusi. Kur dabar ta karamelizuota pieno gamini panaudot?
QUOTE(rausvakase @ 2011 08 22, 17:14)
Kaip gerai, kad perskaiciau. Ir as uzsipirkau tokio karamelizuoto per akcija, ketinau savaitgaliui dideli Snikersa kepti. Buciau viska sugadinusi. Kur dabar ta karamelizuota pieno gamini panaudot?
Snikerso biskvite dedasi rududu, tai sudekit si gamini. Jis puikiai ten tinka
labas megytes, gal kas nors esat dariusi Advokato torta? labai noreciau receptuko, googlinau bet niekur neradau recepto..