Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-15

QUOTE(MergickaN @ 2011 08 20, 10:52)
Ar galima cipciuko Morenginiam torte Saldukas pakeisti kava kuom nors kitu?  blush2.gif  tas kremas man skanus tik ne visi megsta kava doh.gif  Gal kuri  bandet kazkuom keist?  g.gif

kelis kart dariau si krema,ir si kart vel nepavyko doh.gif jau beliko keli saukstai isplakimui ir pradeda vandenyti doh.gif atrodo ir kavos daug nesupilu-maza ekspreso puodelyti doh.gif kita kart kai plaksiu(as ji vistiek iveiksiu)nebedesiu tu dvieju paskutiniu saukstu-nes siaip kremas buvo tobulas,purumo virsune rolleyes.gif
dabar,kaip saviems,tai suniamniosim drinks_cheers.gif
Papildyta:
o,kavos niekuo neesu bandziusi pakeisti,net nezinau,gal merginos ka patars mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 08 20, 12:19)
kelis kart dariau si krema,ir si kart vel nepavyko doh.gif jau beliko keli saukstai isplakimui ir pradeda vandenyti doh.gif atrodo ir kavos daug nesupilu-maza ekspreso puodelyti doh.gif kita kart kai plaksiu(as ji vistiek iveiksiu)nebedesiu tu dvieju paskutiniu saukstu-nes siaip kremas buvo tobulas,purumo virsune rolleyes.gif
dabar,kaip saviems,tai suniamniosim drinks_cheers.gif
Papildyta:
o,kavos niekuo neesu bandziusi pakeisti,net nezinau,gal merginos ka patars mirksiukas.gif

Sveikutes, kur to tortuko receptukas apie kuri kalbat, jau kuri laika skaitau ir vis morenginis- super, o dar su kava ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 04, 20:22)
Jergau.... kada reik Jums torto... juk nenuleiskit ranku...

RUGIAGĖLE, SAVAITGALIUI LABAI REIKIA TORTO (vyks mažylės vakarėlis), gal galit padėt, pakonsultuot gossip.gif ? Mielai priimčiau ir į svečius vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzukija: 20 rugpjūčio 2011 - 15:09
QUOTE(dzukija @ 2011 08 20, 16:09)
RUGIAGĖLE, SAVAITGALIUI LABAI REIKIA TORTO (vyks mažylės vakarėlis), gal galit padėt, pakonsultuot gossip.gif ? Mielai priimčiau ir  į svečius vacation4.gif

blink.gif tai klauskit cia drasiai, kiek galesim padesim bendrai biggrin.gif fiziskai tai nelabai galesiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas galit pasakyt, kiek laiko kept biskvita Rafaelo svajones tortui jei is visos normos ir paskui pjaustyt?? unsure.gif kad nebutu viduj zalia g.gif
Atsakyti
Asmeniskai as kepu apie 35min, bet priklauso nuo orkaites
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2011 08 20, 18:30)
Sveikos,

gal kas galit pasakyt, kiek laiko kept biskvita Rafaelo svajones tortui jei is visos normos ir paskui pjaustyt?? unsure.gif  kad nebutu viduj zalia g.gif

Smeikit pagaliuka, ir bus matyt ar iskepes... as kepu kokias 40-45 min..
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2011 08 20, 17:30)
Sveikos,

gal kas galit pasakyt, kiek laiko kept biskvita Rafaelo svajones tortui jei is visos normos ir paskui pjaustyt?? unsure.gif  kad nebutu viduj zalia g.gif

as kepiau visa norma 22cm, isejo vidui su skyle doh.gif bet daugiau nerizikuosiu ir kepsiu visus atskirai mirksiukas.gif tortas labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2011 08 20, 18:30)
Sveikos,

aš tešla padalinu į dalis , man jie gaunasi puresni ir trumpiau kepa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 20, 18:56)
as kepiau visa norma 22cm, isejo vidui su skyle  doh.gif

lygiai tas pats man gavos doh.gif is pradziu virsus pradejo ruduot, o viduj dar skysta tesla visiskai, o galiausiai sukrito vidurys doh.gif kita karta ir as kepsiu jau atskirai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2011 08 20, 22:09)
lygiai tas pats man gavos doh.gif is pradziu virsus pradejo ruduot, o viduj dar skysta tesla visiskai, o galiausiai sukrito vidurys doh.gif  kita karta ir as kepsiu jau atskirai smile.gif

biggrin.gif va va man pirmas jo bandymas buvo toks pats, antras panasus, tai po to ji kepu atskirai, jau daugybe kartu bet vis neisidrasinu viso kartu kepti biggrin.gif siaip man patarinejo deti zemiau, mazinti karsti ir ilgiau kepti be to badyti ir ziureti-bet dabar visad ji kepu atskirais - tai liuks ir del to kad nereik pjaustyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 20 rugpjūčio 2011 - 21:34
QUOTE(airius @ 2011 08 20, 13:50)
Sveikutes, kur to tortuko receptukas apie kuri kalbat, jau kuri laika skaitau ir vis morenginis- super, o dar su kava ax.gif

Tas pats kremas dedasi i morengini cypciuko ir i turtinga kavos torta 4u.gif paieskokite temos pradzioje,nepamenu tiksliai kur yra rolleyes.gif
Atsakyti