Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-15

QUOTE(gabijux @ 2011 08 18, 14:58)
I Rafaelo torta dedasi paprastas kondensuotas, Rududu jam nereikia...jei krema darysite be kokoso, bus skanu, bet jau ne Rafaelo gausis...patikekit, kokosas tikrai cia suteikia labai daug skonio...Rafaelo biskvitus reikia bent siek tiek sulieti, nes nesuliejus, gaunas siek tiek sausokas tortukas...na gal kas pravers... 4u.gif

drinks_cheers.gif

.

SOS mergytes ,

jej kepsiu stiklinei formoje, kur apkepus kepama, ar as is ten biskvita iskrapstysiu mirksiukas.gif , ar galima tokioj formoj kepti ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 18 rugpjūčio 2011 - 16:03
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 18, 16:57)

[b][size=7]SOS mergytes ,

Bandzius nesu, bet logiskai mastant...itiesi kepimo popieriu ir be problemu turetu issiimt... g.gif bet gal atsiras bandziusiu...
Atsakyti
Merginos, gal galetumete padeti truputi. Bandysiu siam savaitaliui kepti Riccota torta su vysniomis pagal spyglio recepta Tortas Tame recepte parasyta kremui cukraus deti pagal skoni. Kiek tas galetu buti? g.gif Bijau nepataikyti, nes kremo skonis gal bus ir normalus, bet vysnios buna rugscios tai kaip nutaikyti, kad tas derinys butu idealaus saldumo?
Ir kiek tas yra du dideli indeliai grietineles? Niekad neperku indeliais, tik maisiukais. Tai cia gal du po 500g? blink.gif Ar ne per daug?
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2011 08 18, 21:04)
Merginos, gal galetumete padeti truputi. Bandysiu siam savaitaliui kepti Riccota torta su vysniomis pagal spyglio recepta Tortas Tame recepte parasyta kremui cukraus deti pagal skoni. Kiek tas galetu buti?  g.gif Bijau nepataikyti, nes kremo skonis gal bus ir normalus, bet vysnios buna rugscios tai kaip nutaikyti, kad tas derinys butu idealaus saldumo?
Ir kiek tas yra du dideli indeliai grietineles? Niekad neperku indeliais, tik maisiukais. Tai cia gal du po 500g?  blink.gif Ar ne per daug?

na didelis indelis tai 450g ar 400g .. cia raso reik dvieju.. bet paskaicius komentarus kitos sako kad kremo per daug .. tai manau uztektu 600ml grietineles ir 500g ricotos surio 4u.gif bent jau as taip daryciau .. mirksiukas.gif

aciu kad uzrodei . jau uzsimaniau doh.gif nors katik issikepiau juodajam miskui biskvitus biggrin.gif i savaite po torta unsure.gif išsipusiu kaip balionas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 08 18, 17:47)
Bandzius nesu, bet logiskai mastant...itiesi kepimo popieriu ir be problemu  turetu issiimt... g.gif  bet gal atsiras bandziusiu...

bigsmile.gif As jau isbandziau, zinokit fantastika, ne tas zodis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Reikejo man staciakampio, o formos nera, tai nutariau bandyti stiklineje, tik bijojau kad neatsegsi kaip tortine unsure.gif
na ir ka... super nesuliginti nei su jokia tortine, sonuose nei trupinukas joks neprilipo, jej dugne blink.gif tik pacio biskvito dugnas prilipo prie popieriaus doh.gif zinoma nusieme normaliai, bet kad prie stiklo neprilipo nieks, tai to nesitikejau thumbup.gif visa forma buvo svari kaip isplauta blink.gif Gal kita syki bandyti be popieriaus ? unsure.gif

o tortinei man suonai prilipa, bet su mediniu pagaliuku aplink praeinu ir super
Bet stiklineje man geriau patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 18 rugpjūčio 2011 - 20:19
labukas mergytes, ka tik kepiau kirbes meduti, ji ka tik sutepiau, bet ar jis bus skanus? man vistiek jauciasigrietines tas rugstumas, skonis tikrai ne kaip kremo? ar ir jums taip yra? ar skonis pasikeicia? aciu
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 18, 22:26)
labukas mergytes, ka tik kepiau kirbes meduti, ji ka tik sutepiau, bet ar jis bus skanus? man vistiek jauciasigrietines tas rugstumas, skonis tikrai ne kaip kremo? ar ir jums taip yra? ar skonis pasikeicia? aciu

Nesu asmeniskai darius sio meducio,visada darau cipciuko meduti...as is esmes nemegstu kremu is grietines, ne mano skonio receptoriams jie skirti...grietines skonis jausis, kitaip ir buti negali...juk cia grietine ir yra... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 08 19, 13:41)
Nesu asmeniskai darius sio meducio,visada darau cipciuko meduti...as is esmes nemegstu kremu is grietines, ne mano skonio receptoriams jie skirti...grietines skonis jausis, kitaip ir buti negali...juk cia grietine ir yra... 4u.gif

nu tai reiskia ir man nepatiks... na as maniau gal ar citrinos rugstis ar nuo to biskvito, gvazdikeliu kazkoki kita skoni igaus ta grietine, bet jei ne tai ne smile.gif kita karta ir vel darysiu cipciuko meduti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 19, 12:53)
nu tai reiskia ir man nepatiks... na as maniau gal ar citrinos rugstis ar nuo to biskvito, gvazdikeliu kazkoki kita skoni igaus ta grietine, bet jei ne tai ne smile.gif kita karta ir vel darysiu cipciuko meduti smile.gif

Na, o gal ir patiks...nereik is anksto nusiteikt blogiausiam smile.gif
bet kirbes meducio biskvitas perteptas grietineles kremu, tai man super skanu... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabijux: 19 rugpjūčio 2011 - 12:13
QUOTE(gabijux @ 2011 08 19, 14:11)
Na, o gal ir patiks...nereik is anksto nusiteikt blogiausiam smile.gif
bet kirbes meducio biskvitas perteptas grietineles kremu, tai man super skanu... wub.gif

na as ji siandien apipjaustinejau, nes darysiu krepseli gelem, tai biski paragavau, tai dar nelabai imirkes, ir jau labai ta grietine jauciasi... na palaikysiu as ji dar, taip noriu greiciau puost, bet nieks suvaikais nenori pabut smile.gif ikelsiu paskui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 19, 13:18)
na as ji siandien apipjaustinejau, nes darysiu krepseli gelem, tai biski paragavau, tai dar nelabai imirkes, ir jau labai ta grietine jauciasi... na palaikysiu as ji dar, taip noriu greiciau puost, bet nieks suvaikais nenori pabut smile.gif ikelsiu paskui smile.gif

pazistama situacija 4u.gif
Atsakyti
Ar galima cipciuko Morenginiam torte Saldukas pakeisti kava kuom nors kitu? blush2.gif tas kremas man skanus tik ne visi megsta kava doh.gif Gal kuri bandet kazkuom keist? g.gif
Atsakyti