QUOTE(ramune.v @ 2011 08 16, 21:10)
na ir kaip Rafaelo, jau papjautas?
ar gerai gavosi
Del sustingimo tai taip, ten gi pusiau sviestinis tas kremas, pastovi ir tvirtas pasidaro.
sustingo saldytuve gerai
bet issiskire sulciu perteklius
labai skanus tortukas isejo
siandien ji papuosiau ir vel ne pagal scenariju, ai ...bandziau pastilaza vel daryti, sikart brandinau 12h,
nezinau ...kasko man neiseina
kai dariau antra karta, tai patiko labiau graziai issiminke ir kociojosi super, o pastovejes tik trupejo
o sikart po brandinimo man per kietas isejo . sunkai kociojosi
Nors viska pagal recepta dariau, ir alieju piliau pabaigoj, kaip parasyta receptuke, cukraus pudros 5oogr, ir nei gramo daugiau, iskart kai isminkaiu , tai superine masyte buvo ir minkesi nuostabiai labai lenvai, bet po brandinimo man ji nepatiko
kad zinoti ... kiek tos zelatinos reiktu , ir medaus gramais ?
pirma kart dejau apie 25-30gr. zelatinos Klinga (pusantro valgomo sauksto)
antra kart 18gr. (su nedideliu kaupu v. saukstas)
trecia kart 11gr (nubrauktas valgomas saukstas)
praeita karta medaus su kaupu dejau, sikarta nubraukta saukstus matavau
Ketvirta kart, gal man kita mase bandyti ?
Papildyta:
jau nugribavau i lankas
Tai Rafaelo labai patiko visiems, kai darysiu antra karta, tai jau butinai pagal receptuka kepsiu 4 kart
gal as perplakiau krema ? kai sujunginejai gretinele ir sviestini, nes isivaizdavau kad purus lengvas turetu buti, o dabar skonis panasus kaip sviestininio, bet kaip bebutu tortas labai skanus