Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-15

QUOTE(perfa$ @ 2011 08 15, 21:57)
Sveikos,
Praejusi penktadieni iskepiau pirma savo gyvenima torta ir jis gavosi lotuliukas.gif Noriu patarimo- ka deti ant biskvito pries tepant kremu,kaad gautusi toks plonas lyg ir traskuciu sluoksnis?Niekaip nesugalvoju g.gif

O kur foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 16, 14:26)
O kur foto biggrin.gif

Bus,tik veliau truputi,nes paciai neatejo mintis nufotkinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
kreipiuosi su pagalbos prašymu, reikalingas tortas krikštynoms šiam sekmadieniui (21diena) Vilniuje. Būčiau dėkinga jei kas galėtų padėt 4u.gif Laukčiau pasiūlymų į AŽ.
Atsakyti
Labas merginos, reikia jusu pagalbos, noriu kepti torta Snikersa 30 cm formoje, ar man ji kepti is vienos normos ar reikte norma didinti? Buciau labai dekinga uz atsakima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriniuks @ 2011 08 16, 19:34)
Labas merginos, reikia jusu pagalbos, noriu kepti torta Snikersa 30 cm formoje, ar man ji kepti is vienos normos ar reikte norma didinti? Buciau labai dekinga uz atsakima. 4u.gif

as kai kepu formoje 26cm is vienos normos,tai gaunasi plonoki biskvitai(per du kartus,ir pjaunu per puse)bet pats tas(man)kai kepu 24.5 normoje(nors ant dugno raso,kad 26cm)jau storoki 4u.gif tai net nezinau,ka patarti,pacioj didziausioj neesu kepusi,manyciau pusantros normos reiketu,jei ne dvieju g.gif laukite,gal labiau patyrusios ka nors patars mirksiukas.gif
Atsakyti
As 28cm formoj kepu is 1,5 normos, tai man pats tas... 4u.gif 30cm nesu kepusi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriniuks @ 2011 08 16, 18:34)

norma atitinka 23cm forma
as kepiau 26cm formoje 1,5 normos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 16, 22:08)
norma atitinka 23cm forma
as kepiau 26cm formoje 1,5 normos thumbup.gif

na ir kaip Rafaelo, jau papjautas? lotuliukas.gif ar gerai gavosi smile.gif
Del sustingimo tai taip, ten gi pusiau sviestinis tas kremas, pastovi ir tvirtas pasidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 rugpjūčio 2011 - 21:14
g.gif negi nei vienai neteko gaminti torto su traskanciu sluoksniu,nemoku tikslau paaiskint kas tai yra,bet laaabai noriu sestadieniui dukrytes krikstynoms pagamint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 15, 09:34)
Galite diena pries gaminti. Jis labai greit permirskta smile.gif

tiesa sakant gavos pasigamint lb lengvai, tikejausi bus sunkiau, bet jau durniausia buvo, nuimt nuo popieriaus, taip pritrauke, nu bet paskui radau buda, kaip lengvai ir greit...zesim koks bus skonio rezultatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 16, 21:10)
na ir kaip Rafaelo, jau papjautas?  lotuliukas.gif ar gerai gavosi smile.gif
Del sustingimo tai taip, ten gi pusiau sviestinis tas kremas, pastovi ir tvirtas pasidaro.

sustingo saldytuve gerai thumbup.gif lotuliukas.gif bet issiskire sulciu perteklius doh.gif
labai skanus tortukas isejo thumbup.gif siandien ji papuosiau ir vel ne pagal scenariju, ai ...bandziau pastilaza vel daryti, sikart brandinau 12h,
nezinau ...kasko man neiseina blush2.gif kai dariau antra karta, tai patiko labiau graziai issiminke ir kociojosi super, o pastovejes tik trupejo ax.gif
o sikart po brandinimo man per kietas isejo . sunkai kociojosi doh.gif Nors viska pagal recepta dariau, ir alieju piliau pabaigoj, kaip parasyta receptuke, cukraus pudros 5oogr, ir nei gramo daugiau, iskart kai isminkaiu , tai superine masyte buvo ir minkesi nuostabiai labai lenvai, bet po brandinimo man ji nepatiko blush2.gif
kad zinoti ... kiek tos zelatinos reiktu , ir medaus gramais ? doh.gif
pirma kart dejau apie 25-30gr. zelatinos Klinga (pusantro valgomo sauksto)
antra kart 18gr. (su nedideliu kaupu v. saukstas)
trecia kart 11gr (nubrauktas valgomas saukstas)

praeita karta medaus su kaupu dejau, sikarta nubraukta saukstus matavau smile.gif

Ketvirta kart, gal man kita mase bandyti ? unsure.gif

Papildyta:
jau nugribavau i lankas biggrin.gif
Tai Rafaelo labai patiko visiems, kai darysiu antra karta, tai jau butinai pagal receptuka kepsiu 4 kart ax.gif
gal as perplakiau krema ? kai sujunginejai gretinele ir sviestini, nes isivaizdavau kad purus lengvas turetu buti, o dabar skonis panasus kaip sviestininio, bet kaip bebutu tortas labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 16, 23:00)
sustingo saldytuve  gerai thumbup.gif  lotuliukas.gif bet issiskire sulciu  perteklius  doh.gif
labai skanus tortukas isejo thumbup.gif siandien ji papuosiau ir vel ne pagal scenariju, ai ...bandziau pastilaza vel daryti, sikart brandinau 12h,
nezinau ...kasko man neiseina blush2.gif  kai dariau antra karta, tai patiko labiau graziai issiminke ir kociojosi super, o pastovejes tik trupejo ax.gif
o sikart po brandinimo man per kietas isejo . sunkai kociojosi doh.gif Nors viska pagal recepta dariau, ir alieju piliau pabaigoj, kaip parasyta receptuke, cukraus pudros 5oogr, ir nei gramo daugiau, iskart kai isminkaiu , tai superine masyte buvo ir minkesi nuostabiai labai lenvai, bet po brandinimo man ji nepatiko blush2.gif
kad zinoti ... kiek tos zelatinos reiktu , ir medaus gramais ? doh.gif
pirma kart dejau apie 25-30gr. zelatinos Klinga (pusantro valgomo sauksto)
antra kart 18gr. (su nedideliu kaupu v. saukstas)
trecia kart 11gr (nubrauktas valgomas saukstas)

praeita karta medaus su kaupu dejau, sikarta nubraukta saukstus matavau smile.gif

Ketvirta kart,  gal man kita mase bandyti ? unsure.gif
Papildyta:
jau nugribavau i lankas biggrin.gif
Tai Rafaelo labai patiko visiems, kai darysiu antra karta, tai jau butinai pagal receptuka kepsiu 4 kart ax.gif
gal as perplakiau krema ? kai sujunginejai gretinele ir sviestini, nes isivaizdavau kad purus lengvas turetu buti, o dabar skonis panasus kaip sviestininio, bet kaip bebutu tortas labai skanus thumbup.gif

Saunu kad pavyko thumbup.gif jis tikrai vertas grieko biggrin.gif
skonis toks manau ir gavosi, purus buna is grietineles o cia gi dalis tikrai sviestinio ir yra. Del pastilazo tai man jis ir ... nezinau nedraugauju as su juo g.gif kai tik pasidarau-perskystas, nors viskas pagal recepta, o jei brandinu tai kietas... jauciu reik atvesinta bandyt pilti zelatina su medum kita kart, nes dabar dadedu dar truputi krakmolo ir cuk.pudr. tai nieko, bet brandinti nesinori, geriau iskart-ziuriu man jis labiau tada.
Atsakyti