Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-15

QUOTE(ramune.v @ 2011 08 15, 08:40)
O kodel pastilazas netinka, kad bus per saldu? siaip tai tinka, as darau, bet skaniausiai man su baltu sokoladu jis ax.gif

pamaniau delto, nes per minkstas tortas gavosi kad taip sulaiciau doh.gif pusantros stiklines tai tikrai suejo doh.gif taip recepte parasyta, apie puses litro reiktu bigsmile.gif pas mane maziau gavosi, bet vistiek unsure.gif

o siandiena ziuriu kad neblogai sustingo, tai gal ir tiktu tas pastilazas ax.gif
bet kaskodel nesinori puosti jo, labai jau noriu paragauti ko greiciau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2011 08 15, 08:56)
Sveikos. Žinau, kad kalbėta šimta kartu, bet kai nebuvo aktualu, tai ir neįsidėmėjau  ax.gif ....

nekepiau, tai ir negaliu patarti verysad.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 15, 14:27)
as norejau paklaust, darem rafaelo su sese, ir jai sutrauke ta sviesta su kondensuotu, na kaip buvo mineta, as jai patariau viska perplakti iki standumo, jis gavosi toks tirtas ir jau gumuliuku nesimate, nzn ar blogai padariau taip patardama? gal pasikeicia skonis ar dar kas? aciu smile.gif

gal visa krema kai daret sutrauke ? nes kiek sviesta su kondensotu, tai viskas ok.
O rafaelui, dabar kaip dariau tai kai reikejo sujunkti sviestini krema su plakta gretinele, tai lig ziuriu kad kieteje, tai daugiau ir neplakiau, nes atrode kad toj sviestas bus blink.gif na isigandau , nezinau kaip istikruju jis iseina, nes neteko nei valgyti nei daryti sio tortuko biggrin.gif Bet atrodo man jis labai skaniai smile.gif
Atsakyti
Labukas merginos,Reikia patarimu .Siam savaitgaliui turiu iskepti torta 30 ant 30 sm ir du mazus po mazdaug 12 ant 12 cm Turtinga kavos torta
Klausimas butu jei mano skarda 30 ant 42 cm ar tilps o gal per plona bus vienos normos biskvitas cia pagal SaulesZuikuti o jei labai plonas tai man reikia atsargiai su laiku kad neperkeptu? (nes darydama kita Juodaji miska toje skardoje man gavosi plonas ir bekepant labai sukietejo perkepe gavosi vos ne meduolis)
As kepsiu 3 biskvitus( na galvoju is 3 normu) tai idomu o kaip man daryti su pertepimu ar irgi daryti is 3 normu o gal is 2 ar kaip,patarkite prasau
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 08 15, 16:41)
Klausimas butu jei mano skarda 30 ant 42 cm ar tilps o gal per plona bus vienos normos biskvitas cia  pagal SaulesZuikuti 

tas biskvitas ne mano,o spyglio,tik as siektiek miltu/krakmolo santyli pasikeiciau ax.gif pagal ji kai kepu 24cm formoj,plaku 5L kiausinius,kai kepu staciakampeje 23/28cm formoj,tai darau viska taip pat,tik imu 6L kiausinius-man buna kaiptik. jusu turima forma tokia nemaza,gal reiketu daryti is 1,5normos g.gif
beja,30/42cm - cia tokie formos dugno ismatavimai? nes pvz mano staciakampe forma yra i virsu platejanti,tai as matuoju dugna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 15 rugpjūčio 2011 - 16:59
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 15, 09:56)
tas biskvitas ne mano,o spyglio,tik as siektiek miltu/krakmolo santyli pasikeiciau  ax.gif  pagal ji kai kepu 24cm formoj,plaku 5L kiausinius,kai kepu staciakampeje 23/28cm formoj,tai darau viska taip pat,tik imu 6L kiausinius-man buna kaiptik. jusu turima forma tokia nemaza,gal reiketu daryti is 1,5normos  g.gif
beja,30/42cm - cia tokie formos dugno ismatavimai? nes pvz mano staciakampe forma yra i virsu platejanti,tai as matuoju dugna

O tu jo nebepjauni<jis normalausd storipo gaunasi? Taip ji yra neauksta tik didele
Papildyta:
ir dar idomu o kaip su krtemais daryti?
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 08 15, 18:14)
O tu jo nebepjauni<jis normalausd storipo gaunasi? Taip ji yra neauksta tik didele
Papildyta:
ir dar idomu o kaip su krtemais daryti?

is duotos normos kepu 3 atskirus biskvitus,nes jie gan purus,man sunku buna poto perpjauta perkelti,plysta. kiekvienas biskvitas pas mane gaunasi apie 1,5cm storio.
jei biskvitus kepsi tris,bet is 1,5normos,tai,aisku,ir krema reiketu daryti is1,5normos
Atsakyti
Sveikos,

padėkit ax.gif .
Šiam savaitgaliui reikia torto 7ojo gimt. proga.
Ieškau kepėjėlės, kepančios gardžius ir gražius tortus.
Reikia torto Kaune.
PArašykit į AŽ, jei turit kokių pasiūlymų ar galit ką nors rekomenduoti.
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 15, 10:26)
is duotos normos kepu 3 atskirus biskvitus,nes jie gan purus,man sunku buna poto perpjauta perkelti,plysta. kiekvienas biskvitas pas mane gaunasi apie 1,5cm storio. 
jei biskvitus kepsi tris,bet is 1,5normos,tai,aisku,ir krema reiketu daryti is1,5normos

Tai man uztektu is 1,5 normos 3 biskvitams teslos?
Atsakyti
laba, gal yra dzukijoje kepejele?man reikes torto mamai 55-ojo gimtadienio proga, apie 3 kg.domina alytus, alytaus raj.spalio menesiui, ieskau jau dabar, nes noriu buti tikra kad galesiu mama nustebinti rolleyes.gif i az 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Praejusi penktadieni iskepiau pirma savo gyvenima torta ir jis gavosi lotuliukas.gif Noriu patarimo- ka deti ant biskvito pries tepant kremu,kaad gautusi toks plonas lyg ir traskuciu sluoksnis?Niekaip nesugalvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 08 15, 19:27)
Tai man uztektu is 1,5 normos  3 biskvitams teslos?

na nezinau,negaliu tiksliai pasakyti ,nes tokioje formoje nekepiau,o apskaiciuoti nemoku blush2.gif tik parasiau kokioje is kiek esu kepus
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2011 08 15, 19:27)
Tai man uztektu is 1,5 normos  3 biskvitams teslos?

hm.. jusu skarda 30x42cm taip? 4u.gif tai saiciuociau taip :
plotas bus skardos 1260cm.
jeigu torta kepti 24cm skardoj tai plotas 452cm. jei biskvita pjaunam i tris dalis tai is vienos normos gaunam 1356cm plota.
jeigu jus norite 3 biskvitu 30x42cm ploto tai jums reikes padengti 3780cm plota.

1356-1
3780-x

x= 3780/1356= ~2.8

jei gerai paskaiciavau tai reikia 2.8 normos.. na beveik iš triju normu teslos g.gif

tikiuosi kuri nors pataisys jei kazka ne taip mastau .. 4u.gif
Atsakyti
Ups... ne ca pataikiau recepta ikelt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 16 rugpjūčio 2011 - 12:09