QUOTE(ramune.v @ 2011 08 15, 08:40)
O kodel pastilazas netinka, kad bus per saldu? siaip tai tinka, as darau, bet skaniausiai man su baltu sokoladu jis
pamaniau delto, nes per minkstas tortas gavosi kad taip sulaiciau pusantros stiklines tai tikrai suejo taip recepte parasyta, apie puses litro reiktu pas mane maziau gavosi, bet vistiek
o siandiena ziuriu kad neblogai sustingo, tai gal ir tiktu tas pastilazas
bet kaskodel nesinori puosti jo, labai jau noriu paragauti ko greiciau
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2011 08 15, 08:56)
Sveikos. Žinau, kad kalbėta šimta kartu, bet kai nebuvo aktualu, tai ir neįsidėmėjau ....
nekepiau, tai ir negaliu patarti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 15, 14:27)
as norejau paklaust, darem rafaelo su sese, ir jai sutrauke ta sviesta su kondensuotu, na kaip buvo mineta, as jai patariau viska perplakti iki standumo, jis gavosi toks tirtas ir jau gumuliuku nesimate, nzn ar blogai padariau taip patardama? gal pasikeicia skonis ar dar kas? aciu
gal visa krema kai daret sutrauke ? nes kiek sviesta su kondensotu, tai viskas ok.
O rafaelui, dabar kaip dariau tai kai reikejo sujunkti sviestini krema su plakta gretinele, tai lig ziuriu kad kieteje, tai daugiau ir neplakiau, nes atrode kad toj sviestas bus na isigandau , nezinau kaip istikruju jis iseina, nes neteko nei valgyti nei daryti sio tortuko Bet atrodo man jis labai skaniai