Merginos, kurios kepet Ambasadoriu meduti, kada jis buna skaniausias, nzn kada keptis ir tept, jei reikia ketvirtadieniui
Jau sutepiau savo Rafaelo, nesugalvoju kaip papuosti, ko dengti ? nes pastilazas jam netinka pas mane gavosi jis toks slapias parasyta apie puslitri sirupo apslakstyti, tipo nepagaileti, as tik pusantros stiklines sunauduojau, o jis slapias kiaurai, na beveik tai aptepliojau ji su likusiu kremuku ir i saldytuva pastaciau, o ko papuosti nesugalvoju
QUOTE(Jugita29 @ 2011 08 14, 23:34)
Merginos, kurios kepet Ambasadoriu meduti, kada jis buna skaniausias, nzn kada keptis ir tept, jei reikia ketvirtadieniui
Galite diena pries gaminti. Jis labai greit permirskta
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 15, 00:35)
Jau sutepiau savo Rafaelo, nesugalvoju kaip papuosti, ko dengti ? nes pastilazas jam netinka pas mane gavosi jis toks slapias parasyta apie puslitri sirupo apslakstyti, tipo nepagaileti, as tik pusantros stiklines sunauduojau, o jis slapias kiaurai, na beveik tai aptepliojau ji su likusiu kremuku ir i saldytuva pastaciau, o ko papuosti nesugalvoju
na as tiek niekada nepilu, man tie biskvitai tokie purus tai labai gerai geria, pilu kaip pvz. ant 24cm 5-6 saukstus na pasirstau. tai trims gaunasi apie 0,5 stiklines manau. o jei ne tiek pakyla biskvitas kepdamas tai jis pats slapesnis. Bet kuriuo atveju man tiek soooooooooociai buna jau po puse dienos, kad valgyt, bet po paros jau liuks (skaniausia man po 2d.). O kodel pastilazas netinka, kad bus per saldu? siaip tai tinka, as darau, bet skaniausiai man su baltu sokoladu jis
Sveikos. Žinau, kad kalbėta šimta kartu, bet kai nebuvo aktualu, tai ir neįsidėmėjau Merginos, dariau "Napoleona" (nors gal daugiau Seklyčia senovine gavosi, vnž. labai skanu), bet esme tame, kad kai suplakiau kambario temperatūros sviesta su kambario temperatūros virtu kremu, man sutraukė kažkas kažką Žinau, kad galima tai pataisyti, tik neatsiminiau ar visa mase reikia pašaldyti ir vėl plakti mikseriu, ar pašildyti mikrobanginėje ir plakti Tortas buvo gaminamas namams, tikrai labai skaniai gavosi, beveik nesimatė ir nesijautė to "sutraukimo", bet jeigu jo nebūtų buve (čia gal man daugiau psichologiškai jautėsi ), tai tortas butu buvęs
Laba diena mamytes ir tortu kepimo burtininkes rasau pirma karta, nepykit labai jei ne cia pataikiau, tiesiog nelabai gaudaus kas ir kur, nesu didele forumu dalyve. Bet cia sitiek naudingos informacijos aciu visoms!!
Turiu klausima, i kuri nelabai radau atsakymo. Pirma karta kepsiu vestuviu torta, tai streso daug . Drauges vestuves jau si ketvirtadieni. Apacia darysiu "aguonu torta su braskemis" pagal Sonatina, o virsutini "Rafaelo svajone" dengsiu MMG. Dydziai 30 ir 20 cm. aukstai atskirti su Wilton Fluted Bowl separator http://www.wilton.co...with-Drama-Cake kazkas panasaus i si. Antradieni planuoju issikepti biskvitus, treciadieni juos susitepti ir apdengti Sarlot kremu. Ir dabar galvoju, ar su MMG dengti jau treciadieni, kad maziau streso ketvirtadieni butu, ir jei taip tai kur ta paruosta torta laikyti? Kiek girdejau MMG saldytuve slapiuoja? tai kaip cia dabar daryti??? Juk rafaelo kaip ir saldytuve reiktu laikyt?? Gal ir nelabai aiskai isdesciau savo galvos skausma... Prasau padekit.. Labai lauksiu atsakymo ACIU is anksto
Turiu klausima, i kuri nelabai radau atsakymo. Pirma karta kepsiu vestuviu torta, tai streso daug . Drauges vestuves jau si ketvirtadieni. Apacia darysiu "aguonu torta su braskemis" pagal Sonatina, o virsutini "Rafaelo svajone" dengsiu MMG. Dydziai 30 ir 20 cm. aukstai atskirti su Wilton Fluted Bowl separator http://www.wilton.co...with-Drama-Cake kazkas panasaus i si. Antradieni planuoju issikepti biskvitus, treciadieni juos susitepti ir apdengti Sarlot kremu. Ir dabar galvoju, ar su MMG dengti jau treciadieni, kad maziau streso ketvirtadieni butu, ir jei taip tai kur ta paruosta torta laikyti? Kiek girdejau MMG saldytuve slapiuoja? tai kaip cia dabar daryti??? Juk rafaelo kaip ir saldytuve reiktu laikyt?? Gal ir nelabai aiskai isdesciau savo galvos skausma... Prasau padekit.. Labai lauksiu atsakymo ACIU is anksto
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 15, 09:34)
Galite diena pries gaminti. Jis labai greit permirskta
aciu buk gerute, sakyk man tu
QUOTE(Jugita29 @ 2011 08 15, 13:40)
aciu buk gerute, sakyk man tu
o kazi kokia stikline 250, ar 200ml miltu kiekiui ?
QUOTE(Jugita29 @ 2011 08 15, 14:51)
o kazi kokia stikline 250, ar 200ml miltu kiekiui ?
As dedu mazesne...
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 08 11, 19:49)
Įdėkite daugiau miltų ir pradžioje, jei yra galimybė apie 20 min. kepkite tik biskvito apačią (170 temp. karštyje).
Kadangi biskv. yra riebalų, jie kaisdami skystėja ir torte trųksta miltų. Na, čia mano nuomonė, tris biskvitus sugadinus, kitus iškepus tobulus
Kadangi biskv. yra riebalų, jie kaisdami skystėja ir torte trųksta miltų. Na, čia mano nuomonė, tris biskvitus sugadinus, kitus iškepus tobulus
Aciu
Labai grazus jusu tortukas papuosimu temoj
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 13, 20:56)
o as vaisinu saviskiu sokoladiniai lakstai lieti sokoladu ir rafaelo kremas.
jau sakiau nesiliesiu prie Rafaelo, bet sokoladas vilioja...
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 14, 16:41)
Dar norejau paklausti visu, kokius miltus daugiausiai nauduojate tortui kepimui ? auksciausios ruses, ar ekstra ?
Ne super kepeja as, bet auksciausios.
QUOTE(Jurginė @ 2011 08 14, 17:16)
visada Rafaelo torto biskvitą (o jis pagrindinis mano tortų biskvitas) kepu iš karto. ir visada iškepa, kad ir kokio diametro būtų forma. tik dedu ant žemiausios orkaitės pakopos.
Tai va gal tikria cia esme tame apacios apkepime buvo
as norejau paklaust, darem rafaelo su sese, ir jai sutrauke ta sviesta su kondensuotu, na kaip buvo mineta, as jai patariau viska perplakti iki standumo, jis gavosi toks tirtas ir jau gumuliuku nesimate, nzn ar blogai padariau taip patardama? gal pasikeicia skonis ar dar kas? aciu