Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-15

QUOTE(ramune.v @ 2011 08 14, 16:35)
jojo man ir taip buvo, keles keles as trinu rankom kaip grazu, aprudavo pagelto issipute, o kai iskepiau (taip atrode is isores) tai vidus liula ziuriu doh.gif  is suzmeko visas, gavosi bliudas, pirma kart nurasiau viska ant extra miltu, kita ant orkaites bet dabar neberizikuoju blush2.gif

va maciau, kad l. populiarus jis pas jus smile.gif kopy pasidariau recepto, reiks bandyt g.gif

pansiai ir pas mane biggrin.gif

Cia apie koki recepta kalbama ? kur ji rasti ?

Dar norejau paklausti visu, kokius miltus daugiausiai nauduojate tortui kepimui ? auksciausios ruses, ar ekstra ?
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 08 14, 17:08)
Sveikos. O mano "braskiu-fantos" torta isbandet kuri nors?. Dabar pas manes vien tik ji ir uzsisakineja,sake begalo skanus tortas.

As butinai ruosiuos kept 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 14, 17:41)
pansiai ir pas mane biggrin.gif

Cia apie koki recepta kalbama ? kur ji rasti ?

Dar norejau paklausti visu, kokius miltus daugiausiai nauduojate tortui kepimui ? auksciausios ruses, ar ekstra ?

nekokia patirtis man su ekstra doh.gif as a.r.

tiesa man dar iskilo klausimas del to torto:
1). 9 lapai zelatinos (kiek cia nelapeliais bus? nu niekur dabar neberandu, zinau kad buvau skaicius blush2.gif )
2). 200gr pfiladelfija surio cia kur jo ieskot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 rugpjūčio 2011 - 16:45
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 14, 16:42)
nekokia patirtis man su ekstra doh.gif as a.r.

tiesa man dar iskilo klausimas del to torto:
1). 9 lapai zelatinos (kiek cia nelapeliais bus? nu niekur dabar neberandu, zinau kad buvau skaicius blush2.gif )
2). 200gr pfiladelfija surio cia kur jo ieskot?

As sio receptuko dar nemacius,ir zelatinos lapeliais irgi verysad.gif blush2.gif
nieko negaliu patarti ax.gif

As dabar rafaelo bandziau kepti mirksiukas.gif
Atsakyti
visada Rafaelo torto biskvitą (o jis pagrindinis mano tortų biskvitas) kepu iš karto. ir visada iškepa, kad ir kokio diametro būtų forma. tik dedu ant žemiausios orkaitės pakopos.
miltus naudoju net paprasčių paprasčiausius - Optima, Norfa linijos ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 08 14, 18:16)
visada Rafaelo torto biskvitą (o jis pagrindinis mano tortų biskvitas) kepu iš karto. ir visada iškepa, kad ir kokio diametro būtų forma. tik dedu ant žemiausios orkaitės pakopos.
miltus naudoju net paprasčių paprasčiausius - Optima, Norfa linijos ir t.t.

aciu uz patarima, as ir masciau apie zemiausia, bet va karsti ir laika pagal savo orkaite atitaikyti reik. o milai tai mano irgi ne kokie brangiausi bet tiesiog a.r. imu, bandzius ir su paprastais-nepajutau skirtumo, va ekstra visai nee man. siaip man tas biskvitas irgi labai patinka ir paprastas ir greit padaromas. As ir juoda miska su juo darau. O kepu per kelis kart ir del to kad nereiktu po to pjauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 14, 17:41)
pansiai ir pas mane biggrin.gif

Cia apie koki recepta kalbama ? kur ji rasti ?

Dar norejau paklausti visu, kokius miltus daugiausiai nauduojate tortui kepimui ? auksciausios ruses, ar ekstra ?


visada perku karališkus miltus. viskam.. ir namu naudojimui ir tortams ax.gif kažkaip atrodo kad su pigiais nesigaus man biskvitai biggrin.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 08 14, 17:16)
visada Rafaelo torto biskvitą (o jis pagrindinis mano tortų biskvitas) kepu iš karto. ir visada iškepa, kad ir kokio diametro būtų forma. tik dedu ant žemiausios orkaitės pakopos.
miltus naudoju net paprasčių paprasčiausius - Optima, Norfa linijos ir t.t.

O as per viduri kepu, reik kita syki ziemai, bet man atrode kad degti gali kai per ziemai biggrin.gif

aciu visiems uz patarimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(egliuchiux @ 2011 08 14, 18:32)
visada perku karališkus miltus. viskam.. ir namu naudojimui ir tortams  ax.gif  kažkaip atrodo kad su pigiais nesigaus man biskvitai  biggrin.gif  blush2.gif

user posted image

Pigiu niekada nenaudojau, nebent blynams, bet del ju man pirkti neapsimoka, retai kepam biggrin.gif
tai tik auksciausios rusies emiau, bet i firmas neziurejau, o ekstra kam tada ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 14 rugpjūčio 2011 - 18:52
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 14, 19:31)
aciu uz patarima, as ir masciau apie zemiausia, bet va karsti ir laika pagal savo orkaite atitaikyti reik. o milai tai mano irgi ne kokie brangiausi bet tiesiog a.r. imu, bandzius ir su paprastais-nepajutau skirtumo, va ekstra visai nee man. siaip man tas biskvitas irgi labai patinka ir paprastas ir greit padaromas. As ir juoda miska su juo darau. O kepu per kelis kart ir del to kad nereiktu po to pjauti blush2.gif

kiekviena orkaitė savita. tiesiog eksperimentuot, stebėt kepant. maniškė prasčiau kepa apačioje. taigi viršus rudas ar šviesiai rudas, o apačia gelsva būna. o kai kurie biskvitai reikalauja sumažinti temperatūrą kepimo metu (pvz., Kirbės medutis). tiesiog stebėjau ir turiu rezultatus.
dar mėgstu biskvitą su karštu vandeniu ir krakmolu. smagiai pjaustyti jį galima. ir namiškiai jį labai vertina.
o šiaip naujausias atradimas buvo biskvitas iš 'Turtingo kavos torto" (Aseni biskvitas). tik įbedžiau peilį pjaut - toks jausmas, jog savaime pasidalinęs. jausmas malonus. wub.gif

į miltų etiketes niekada nežiūriu. mes perkam jų nemažai (kepam duoną pečiuje, tad reikia iš karto ne 1 ir 2 pakelių) mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir niekada neziuriu i etiketes...buna pasitaiko ir ekstra, ir karaliski, drauge buvo davus tu kur gauna is seniunijos kazkokiu...ir visada gaunasi...dar ne vieno biskvituko nesugadinau...pfu pfu pfu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 14, 19:52)
O as per viduri kepu, reik kita syki ziemai, bet man atrode kad degti gali kai per ziemai biggrin.gif

aciu visiems uz patarimus 4u.gif
Papildyta:

Pigiu niekada nenaudojau, nebent blynams, bet del ju man pirkti neapsimoka, retai kepam biggrin.gif
tai tik auksciausios rusies emiau, bet i firmas neziurejau, o ekstra kam tada ???

raso kepiniams, bet ju kiekis kitks turetu buti manau, nes jie labai smulkus, o va blynai is ju - liuks smile.gif
na pigus nereiskia blogi-ne kart isitikinau, siaip paprastam vartojimui renkuosi visad kuo rupesnius-sveikus.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 13, 21:56)

as neberizikuociau schmoll.gif cia jau beveik sviestas (kiek mano zinios leidzia varskes is jo ir negausit blush2.gif ) tai kremas jau ne tas bus ir riebu bus. Kaip mines viena mamyte, daplakit iki sviesto ir sunaudosit, man taip karta yra buve doh.gif nieko susinaudojom kaip sviestuka  blush2.gif

as ir neturejau omenyje, kad gaunasi varske blush2.gif dar nesu is grietineles gryno sviesto isplakusi blush2.gif norejau pasakyti, kad kai jau pagauni ta momenta, kai matai kad grietinele jau perplakta doh.gif , sustoju plakus, grietinele tokia kaip sutraukta atrodo(cia ir turejau omenyje, kad atrodo kaip varske,dar kiek paplakus tikriausiai ir atsiskirtu sviestas galutinai), tai as vistiek dristu tokia grietinele pertepti tortuka, jei jis naminio vartojimo mirksiukas.gif tikrai nebuna riebus. niekada neismetu schmoll.gif prisimenu kai ganasa taip sugadinau, tai suvalgem su batonu ji bigsmile.gif skanu buvo, nors ir abydna aisku rolleyes.gif
Atsakyti