ramune.v, aciu uz atsakyma
QUOTE(ingauk @ 2011 08 14, 09:23)
butent, o kur toki deti net nezinau
Iš saldaus sviesto galima sausainius arba keksą iškepti.
QUOTE(gabijux @ 2011 08 14, 12:29)
As esu bandzius ir su konditeriniu daryti...skanu...bet su karunos man kazkaip skaniau...
o as tu konditeriniu prisipirkau , kita syk pirksiu karuna
QUOTE(surmute @ 2011 08 14, 15:00)
o ar is 2 plyteliu iseina uzlieti torta 22cm
as tai dar nebadzius , tik pertemimus daraiu tortui
QUOTE(Olesta @ 2009 11 07, 15:59)
kepiau šitą biskvitą tortą tik 4 kartus ir nuo pat pirmo darau, kaip parašiau, iškyla su kupra, paslegiu ir gaunasi toks koks foto, viskas gausis, merginos nebijokit. Aišku kitas klausimas dėl Jūsų orkaičių, aš už saviškę galvą guldau....
kiek laiko kepet biskvita Rafaelui is visos normos ?
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 14, 16:33)
kiek laiko kepet biskvita Rafaelui is visos normos ?
bandziau du kartus kepti pilna ir abu tai po to jau neberizikuoju, nors tai buvo senai bet vis nedrasu, aisku butu paprasciau ir greiciau smalsu irgi, reiks kada. Bet kepant atskirai man privalumas kad atidarinet ir badyt ji galiu-pasiziuriu ar geras jau As kepu atskirai per 1, 2, 3 kart tai gaunasi 190 ir apie 20min, bet cia taip nuo orkaites priklauso ir dar pastebejau jei su kakava tai jis toks kietesnis gaunasi ne toks purus, maziau ir iskyla. Dar iskilimas priklauso nuo to kokio dydzio kiausiniai, dabar visad imu L ar didesnius, bet to reik juos laaaaaaaabai gerai isplakti, kuo geriau tuo labiau issikels.
Papildyta:
QUOTE(surmute @ 2011 08 14, 16:00)
o ar is 2 plyteliu iseina uzlieti torta 22cm
manau uzteks nes as turejau likucius is dvieju tai koks vienas pilnas gal buvo aptepiau sonus 24cm ir dar virsu papaisiau, dar liko MB palaizyt
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 14, 15:48)
bandziau du kartus kepti pilna ir abu tai po to jau neberizikuoju, nors tai buvo senai bet vis nedrasu, aisku butu paprasciau ir greiciau smalsu irgi, reiks kada. Bet kepant atskirai man privalumas kad atidarinet ir badyt ji galiu-pasiziuriu ar geras jau As kepu atskirai per 1, 2, 3 kart tai gaunasi 190 ir apie 20min, bet cia taip nuo orkaites priklauso ir dar pastebejau jei su kakava tai jis toks kietesnis gaunasi ne toks purus, maziau ir iskyla. Dar iskilimas priklauso nuo to kokio dydzio kiausiniai, dabar visad imu L ar didesnius, bet to reik juos laaaaaaaabai gerai isplakti, kuo geriau tuo labiau issikels.
Papildyta:
manau uzteks nes as turejau likucius is dvieju tai koks vienas pilnas gal buvo aptepiau sonus 24cm ir dar virsu papaisiau, dar liko MB palaizyt
Papildyta:
manau uzteks nes as turejau likucius is dvieju tai koks vienas pilnas gal buvo aptepiau sonus 24cm ir dar virsu papaisiau, dar liko MB palaizyt
pravalas daugiau nerizikosiu taip kepu jau 65 min. sonai jau apskrudo per stipriai o viduris ciut ciut limpa prie pagaliuko , bet jau isemiau, norejau laiko sutaupyti, gal dar kad forma ciut mazesne, norma duota 23cm, o as kepiau 22cm, tai jis ciut aukstesnis uz forma Anksciau biskvitus kepdavau tai super budavo, bet zinoma be aliejaus
Papildyta:
QUOTE(caramell @ 2009 11 06, 22:30)
NEKEPKIT, rafaelo svajones biskvitu is visos teslos per viena karta. Gali iskepti su skyle viduryje. Geriau kepti kaip ir parasyta, keturis atskirus biskvitus.
Oj tundra as , gaila kad tik dabar jusu zinute radau, man ir viduriukas nepakiles , net ciut ikrites norejau sutaupyti laiko
na nieko gal bus valgomas, kita kart jau nerizikosiu
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 14, 16:33)
kiek laiko kepet biskvita Rafaelui is visos normos ?
rafaelo su kakava ar be kepu ir is visos normos,svarbiausia nedarineti orkaites visad liuks iskepdavo,vienakart atidariau ir s....vidurys ikrito,bet man per 4kart lengviau,nes paskui neiseina perpjauti i keturis plonycius
Sveikos. O mano "braskiu-fantos" torta isbandet kuri nors?. Dabar pas manes vien tik ji ir uzsisakineja,sake begalo skanus tortas.
QUOTE(keno @ 2011 08 14, 16:05)
rafaelo su kakava ar be kepu ir is visos normos,svarbiausia nedarineti orkaites visad liuks iskepdavo,vienakart atidariau ir s....vidurys ikrito,bet man per 4kart lengviau,nes paskui neiseina perpjauti i keturis plonycius
jis iskepe, o viduriukas gal pora mm. ziemesnis buvo (visada biskvitai iskepa su su nedidele kuprele )
o dabar pastovejo tortas ir sukrito , gal jis jau netinkamas?, kai atves bandysiu pjauti, ziuresiu kas isejo
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 14, 16:56)
pravalas daugiau nerizikosiu taip kepu jau 65 min. sonai jau apskrudo per stipriai o viduris ciut ciut limpa prie pagaliuko , bet jau isemiau, norejau laiko sutaupyti, gal dar kad forma ciut mazesne, norma duota 23cm, o as kepiau 22cm, tai jis ciut aukstesnis uz forma Anksciau biskvitus kepdavau tai super budavo, bet zinoma be aliejaus
Papildyta:
Oj tundra as , gaila kad tik dabar jusu zinute radau, man ir viduriukas nepakiles , net ciut ikrites norejau sutaupyti laiko
na nieko gal bus valgomas, kita kart jau nerizikosiu
Papildyta:
Oj tundra as , gaila kad tik dabar jusu zinute radau, man ir viduriukas nepakiles , net ciut ikrites norejau sutaupyti laiko
na nieko gal bus valgomas, kita kart jau nerizikosiu
jojo man ir taip buvo, keles keles as trinu rankom kaip grazu, aprudavo pagelto issipute, o kai iskepiau (taip atrode is isores) tai vidus liula ziuriu is suzmeko visas, gavosi bliudas, pirma kart nurasiau viska ant extra miltu, kita ant orkaites bet dabar neberizikuoju
Papildyta:
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 08 14, 17:08)
Sveikos. O mano "braskiu-fantos" torta isbandet kuri nors?. Dabar pas manes vien tik ji ir uzsisakineja,sake begalo skanus tortas.
va maciau, kad l. populiarus jis pas jus kopy pasidariau recepto, reiks bandyt