Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-15

ramune.v, aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 08 14, 09:23)
butent, o kur toki deti net nezinau  schmoll.gif

Iš saldaus sviesto galima sausainius arba keksą iškepti.
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 08 14, 12:29)
As esu bandzius ir su konditeriniu daryti...skanu...bet su karunos man kazkaip skaniau... 4u.gif

o as tu konditeriniu prisipirkau doh.gif , kita syk pirksiu karuna ax.gif
Atsakyti
o ar is 2 plyteliu iseina uzlieti torta 22cm
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2011 08 14, 15:00)

as tai dar nebadzius verysad.gif , tik pertemimus daraiu tortui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 07, 15:59)
kepiau šitą biskvitą tortą tik 4 kartus ir nuo pat pirmo darau, kaip parašiau, iškyla su kupra, paslegiu ir gaunasi toks koks foto, viskas gausis, merginos nebijokit. Aišku kitas klausimas dėl Jūsų orkaičių, aš už saviškę galvą guldau.... cool.gif

kiek laiko kepet biskvita Rafaelui is visos normos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 14 rugpjūčio 2011 - 15:34
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 14, 16:33)

bandziau du kartus kepti pilna ir abu doh.gif tai po to jau neberizikuoju, nors tai buvo senai bet vis nedrasu, aisku butu paprasciau ir greiciau smalsu irgi, reiks kada. Bet kepant atskirai man privalumas kad atidarinet ir badyt ji galiu-pasiziuriu ar geras jau blush2.gif As kepu atskirai per 1, 2, 3 kart tai gaunasi 190 ir apie 20min, bet cia taip nuo orkaites priklauso ir dar pastebejau jei su kakava tai jis toks kietesnis gaunasi ne toks purus, maziau ir iskyla. Dar iskilimas priklauso nuo to kokio dydzio kiausiniai, dabar visad imu L ar didesnius, bet to reik juos laaaaaaaabai gerai isplakti, kuo geriau tuo labiau issikels.
Papildyta:
QUOTE(surmute @ 2011 08 14, 16:00)

manau uzteks nes as turejau likucius is dvieju tai koks vienas pilnas gal buvo g.gif aptepiau sonus 24cm ir dar virsu papaisiau, dar liko MB palaizyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 14, 15:48)
bandziau du kartus kepti pilna ir abu  doh.gif tai po to jau neberizikuoju, nors tai buvo senai bet vis nedrasu, aisku butu paprasciau ir greiciau smalsu irgi, reiks kada. Bet kepant atskirai man privalumas kad atidarinet ir badyt ji galiu-pasiziuriu ar geras jau blush2.gif As kepu atskirai per 1, 2, 3 kart tai gaunasi 190 ir apie 20min, bet cia taip nuo orkaites priklauso ir dar pastebejau jei su kakava tai jis toks kietesnis gaunasi ne toks purus, maziau ir iskyla. Dar iskilimas priklauso nuo to kokio dydzio kiausiniai, dabar visad imu L ar didesnius, bet to reik juos laaaaaaaabai gerai isplakti, kuo geriau tuo labiau issikels.
Papildyta:

manau uzteks nes as turejau likucius is dvieju tai koks vienas pilnas gal buvo g.gif aptepiau sonus 24cm ir dar virsu papaisiau, dar liko MB palaizyt lotuliukas.gif

pravalas doh.gif daugiau nerizikosiu taip blush2.gif kepu jau 65 min. sonai jau apskrudo per stipriai o viduris ciut ciut limpa prie pagaliuko verysad.gif , bet jau isemiau, norejau laiko sutaupyti, gal dar kad forma ciut mazesne, norma duota 23cm, o as kepiau 22cm, tai jis ciut aukstesnis uz forma smile.gif Anksciau biskvitus kepdavau tai super budavo, bet zinoma be aliejaus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(caramell @ 2009 11 06, 22:30)
NEKEPKIT, rafaelo svajones biskvitu is visos teslos per viena karta. Gali iskepti su skyle viduryje.  verysad.gif  Geriau kepti kaip ir parasyta, keturis atskirus biskvitus.

Oj tundra as blush2.gif , gaila kad tik dabar jusu zinute radau, man ir viduriukas nepakiles , net ciut ikrites doh.gif norejau sutaupyti laiko blush2.gif
na nieko gal bus valgomas, kita kart jau nerizikosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 14 rugpjūčio 2011 - 15:56
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 14, 16:33)

rafaelo su kakava ar be kepu ir is visos normos,svarbiausia nedarineti orkaites schmoll.gif visad liuks iskepdavo,vienakart atidariau ir s....vidurys ikrito,bet man per 4kart lengviau,nes paskui neiseina perpjauti i keturis plonycius smile.gif
Atsakyti
Sveikos. O mano "braskiu-fantos" torta isbandet kuri nors?. Dabar pas manes vien tik ji ir uzsisakineja,sake begalo skanus tortas.
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 08 14, 16:05)
rafaelo su kakava ar be kepu ir is visos normos,svarbiausia nedarineti orkaites schmoll.gif visad liuks iskepdavo,vienakart atidariau ir s....vidurys ikrito,bet man per 4kart lengviau,nes paskui neiseina perpjauti i keturis plonycius smile.gif

jis iskepe, o viduriukas gal pora mm. ziemesnis buvo (visada biskvitai iskepa su su nedidele kuprele ax.gif )
o dabar pastovejo tortas ir sukrito verysad.gif , gal jis jau netinkamas?, kai atves bandysiu pjauti, ziuresiu kas isejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 14 rugpjūčio 2011 - 16:34
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 14, 16:56)
pravalas doh.gif daugiau nerizikosiu taip blush2.gif  kepu jau 65 min. sonai jau apskrudo per stipriai o viduris ciut ciut limpa prie pagaliuko verysad.gif , bet jau isemiau, norejau laiko sutaupyti, gal dar kad forma ciut mazesne, norma duota 23cm, o as kepiau 22cm, tai jis ciut aukstesnis uz forma smile.gif Anksciau biskvitus kepdavau tai super budavo, bet zinoma be aliejaus ax.gif
Papildyta:
Oj tundra as blush2.gif , gaila kad tik dabar jusu zinute radau, man ir  viduriukas nepakiles , net ciut ikrites doh.gif norejau sutaupyti laiko blush2.gif
na nieko gal bus valgomas, kita kart jau nerizikosiu biggrin.gif

jojo man ir taip buvo, keles keles as trinu rankom kaip grazu, aprudavo pagelto issipute, o kai iskepiau (taip atrode is isores) tai vidus liula ziuriu doh.gif is suzmeko visas, gavosi bliudas, pirma kart nurasiau viska ant extra miltu, kita ant orkaites bet dabar neberizikuoju blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 08 14, 17:08)
Sveikos. O mano "braskiu-fantos" torta isbandet kuri nors?. Dabar pas manes vien tik ji ir uzsisakineja,sake begalo skanus tortas.

va maciau, kad l. populiarus jis pas jus smile.gif kopy pasidariau recepto, reiks bandyt g.gif
Atsakyti