QUOTE(mergyte83 @ 2011 08 13, 23:46)
Gal recepteli butu galima suzinoti? Labai skaniai atrodo
Merginos, patarkit, koki sokolada naudoti torto apliejimui, ar reikia dar ko nors, kad lengvai teptusi?
aciu, skanus labai ir yra, siandien jau tik puse liko
na cia net ner jokio recepto, biskvitas rafaelo tik miltu ne 230 o perpuse tas kiekis su kakava (pas mane 5 saukstai dideli kakavos+5 miltu), ant biskvito po sulaistymo (sulaistau nedaug) uzlieju sokolado sluoksniuka, tada rafaelo krema (bet ten kondensuota maisau truputi su karamelizuotu tuo Rokiskio kur kaip rududu) ir viskas (na cia abu sluoksniai vienodi), o virsu irgi lieju sokoladu. Geriau kad butu 4 biskvitai arba 3 bet plonesni (pas mane si kart plonesni 3).
Apliejimui naudoju pergales arba karunos juoda. Kai sildau dedu truputi pieno ir vos vos sviesto (man taip skaniau bet glajus nebuna kietas tik sutvirteja).
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 14, 09:22)
Bet cia jau perplakus grietinele gausis saldus sviestukas, nes su cukrumi
na man buvo be cukraus nes plakiau tik grietinele, visad taip darau del visa ko
Papildyta:
QUOTE(keno @ 2011 08 14, 12:31)
gal vaiku neturi?
pas mane vie viska sulaizo
ir vyras prie to pacio