Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-15

[quote=Erina,2011 08 10, 14:27]
O man labai patinka neseniai atsiradęs Rokiškio Karamelizuotas sutirštinto pieno produktas. Man niekuo nesiskiria nuo namuose virto kondensuoto pieno

as jo irgi nepirkciau schmoll.gif MBbuvo nusipirkes,puse nulaize lotuliukas.gif o,kita puse kazkur buvau uzkisusi doh.gif ir ka jus manot?siand radau,virsus pelesiu pasidenges,ko niekada nera rududu kremui,matyt ten tikras "gaminys" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 08 10, 19:34)

as jo irgi nepirkciau schmoll.gif MBbuvo nusipirkes,puse nulaize lotuliukas.gif o,kita puse kazkur buvau uzkisusi doh.gif ir ka jus manot?siand radau,virsus pelesiu pasidenges,ko niekada nera rududu kremui,matyt ten tikras "gaminys" blink.gif

O kazin nuo ko priklauso tas pelėsio apsitraukimas? Nes pas mane 2 sav. stovi puse skardinės atidarytos. Jokių pokyčių nematau, kaži dar galima vartoti ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 08 10, 19:51)
O kazin nuo ko priklauso tas pelėsio apsitraukimas? Nes pas mane 2 sav. stovi puse skardinės atidarytos. Jokių pokyčių nematau, kaži dar galima vartoti ar ne g.gif

tai aisku,kad galima smile.gif o,kodel gi ne rolleyes.gif as ir pati galvoju,kodel apipelijo,gal su kokiu slapiu sauksteliu kabino,ir gavosi taip g.gif
omeny as turejau,kad rururu,gali ilgai laikyti,jis tik sucukreja ir fsio,o tas matai dar ir pelija doh.gif
Papildyta:
rururu hihihi.gif cia tai bent pavariau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 10, 18:22)
Sitas karamelizuotas gaminys tinka tik biskvitams snickerio... kremui tai per skystas....ir jau tas ...produktas-daug ka pasako... ka as zinau, siandien maximoje maciau jo kaina 4,89.

Man patiko labai, toks kaip naminis, abu tortukus kepiau su jo, pirkau su akcija, o rududu biski per kietas doh.gif

QUOTE(Erina @ 2011 08 10, 18:51)

O jus gal nezinote, kad atidarius skardine, likucius reik sudeti i svaru stiklaini, nes skarbonkes oksidojasi, ir galima stipriai apsinuodyti, ipac zuvu konservais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 07 26, 08:53)
Merginos, hepl  smile.gif Kaip, iki vientisos mases, isplakti rududu su sviestu doh.gif ( Sviestas ir Rududu laikytas per nakti virtuveje) Man Rududu "gabaliukais" neissiplaka  g.gif

man dabar lygiai tokia pati beda.sudejau i tesla rududu ir niekaip neisplaku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simoonyte @ 2011 08 10, 21:49)
man dabar lygiai tokia pati beda.sudejau i tesla rududu ir niekaip neisplaku verysad.gif

Padidinkite greitį mikserio ir kantrybės.

Samprotaučiau gal galima įdėti į mikrob. krosnelę atšildymo f-jai keletą sek. Tačiau, tai nepatyrusios kepėjos teoriški pamąstymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 08 10, 21:01)
Padidinkite greitį mikserio ir kantrybės.

Samprotaučiau gal galima įdėti į mikrob. krosnelę atšildymo f-jai keletą sek. Tačiau, tai nepatyrusios kepėjos teoriški pamąstymai smile.gif

manau sildyt gal negerai,nes cia jau tesla.na kaip nors isplaksiu gal dar siandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simoonyte @ 2011 08 10, 22:10)
manau sildyt gal negerai,nes cia jau tesla.na kaip nors isplaksiu gal dar siandien smile.gif

atsiprašau, maniau, kad sviestinis kremas.
Aš įmaišau visad į išplaktus gerai kaiušinius su cukrumi. Na, išsiplaka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(simoonyte @ 2011 08 10, 20:49)

Del to kietumo jis man nepatinka, tai as pati verdu visada, bet tas naujoviskas man labai patiko, kaip naminis, gerai issimaiso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simoonyte @ 2011 08 10, 21:49)

Palaikyt reikia kambario temp. Puikiai issiplaka...
Atsakyti
Noriu paklaust jei noriu iskept "juoda miska" sestadieniui, tai jei tarkim siandien iskepsiu biskvitus ar nieko, kad jie stoves iki rytojaus, gal juos reiketu kazkaip i plevele isukt blush2.gif ryt darysiu pertepimus, o sestadieni popiet jau bus valgomas.

Sorry jei durnai klausiu, man tie biskvitai idomu nieko kad pastoves para iskepti ar geriau ryt juos ir kept blush2.gif
Atsakyti
gali kepti siandien.tada arba i plevele,maiseli ir i saldytuva
Atsakyti