[quote=Erina,2011 08 10, 14:27]
O man labai patinka neseniai atsiradęs Rokiškio Karamelizuotas sutirštinto pieno produktas. Man niekuo nesiskiria nuo namuose virto kondensuoto pieno
as jo irgi nepirkciau MBbuvo nusipirkes,puse nulaize o,kita puse kazkur buvau uzkisusi ir ka jus manot?siand radau,virsus pelesiu pasidenges,ko niekada nera rududu kremui,matyt ten tikras "gaminys"
QUOTE(keno @ 2011 08 10, 19:34)
as jo irgi nepirkciau MBbuvo nusipirkes,puse nulaize o,kita puse kazkur buvau uzkisusi ir ka jus manot?siand radau,virsus pelesiu pasidenges,ko niekada nera rududu kremui,matyt ten tikras "gaminys"
O kazin nuo ko priklauso tas pelėsio apsitraukimas? Nes pas mane 2 sav. stovi puse skardinės atidarytos. Jokių pokyčių nematau, kaži dar galima vartoti ar ne
QUOTE(Erina @ 2011 08 10, 19:51)
O kazin nuo ko priklauso tas pelėsio apsitraukimas? Nes pas mane 2 sav. stovi puse skardinės atidarytos. Jokių pokyčių nematau, kaži dar galima vartoti ar ne
tai aisku,kad galima o,kodel gi ne as ir pati galvoju,kodel apipelijo,gal su kokiu slapiu sauksteliu kabino,ir gavosi taip
omeny as turejau,kad rururu,gali ilgai laikyti,jis tik sucukreja ir fsio,o tas matai dar ir pelija
Papildyta:
rururu cia tai bent pavariau
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 10, 18:22)
Sitas karamelizuotas gaminys tinka tik biskvitams snickerio... kremui tai per skystas....ir jau tas ...produktas-daug ka pasako... ka as zinau, siandien maximoje maciau jo kaina 4,89.
Man patiko labai, toks kaip naminis, abu tortukus kepiau su jo, pirkau su akcija, o rududu biski per kietas
QUOTE(Erina @ 2011 08 10, 18:51)
O kazin nuo ko priklauso tas pelėsio apsitraukimas? Nes pas mane 2 sav. stovi puse skardinės atidarytos. Jokių pokyčių nematau, kaži dar galima vartoti ar ne
O jus gal nezinote, kad atidarius skardine, likucius reik sudeti i svaru stiklaini, nes skarbonkes oksidojasi, ir galima stipriai apsinuodyti, ipac zuvu konservais
QUOTE(Bijuna @ 2011 07 26, 08:53)
Merginos, hepl Kaip, iki vientisos mases, isplakti rududu su sviestu ( Sviestas ir Rududu laikytas per nakti virtuveje) Man Rududu "gabaliukais" neissiplaka
man dabar lygiai tokia pati beda.sudejau i tesla rududu ir niekaip neisplaku
QUOTE(simoonyte @ 2011 08 10, 21:49)
man dabar lygiai tokia pati beda.sudejau i tesla rududu ir niekaip neisplaku
Padidinkite greitį mikserio ir kantrybės.
Samprotaučiau gal galima įdėti į mikrob. krosnelę atšildymo f-jai keletą sek. Tačiau, tai nepatyrusios kepėjos teoriški pamąstymai
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 08 10, 21:01)
Padidinkite greitį mikserio ir kantrybės.
Samprotaučiau gal galima įdėti į mikrob. krosnelę atšildymo f-jai keletą sek. Tačiau, tai nepatyrusios kepėjos teoriški pamąstymai
Samprotaučiau gal galima įdėti į mikrob. krosnelę atšildymo f-jai keletą sek. Tačiau, tai nepatyrusios kepėjos teoriški pamąstymai
manau sildyt gal negerai,nes cia jau tesla.na kaip nors isplaksiu gal dar siandien
QUOTE(simoonyte @ 2011 08 10, 22:10)
manau sildyt gal negerai,nes cia jau tesla.na kaip nors isplaksiu gal dar siandien
atsiprašau, maniau, kad sviestinis kremas.
Aš įmaišau visad į išplaktus gerai kaiušinius su cukrumi. Na, išsiplaka.
QUOTE(simoonyte @ 2011 08 10, 20:49)
man dabar lygiai tokia pati beda.sudejau i tesla rududu ir niekaip neisplaku
Del to kietumo jis man nepatinka, tai as pati verdu visada, bet tas naujoviskas man labai patiko, kaip naminis, gerai issimaiso
QUOTE(simoonyte @ 2011 08 10, 21:49)
man dabar lygiai tokia pati beda.sudejau i tesla rududu ir niekaip neisplaku
Palaikyt reikia kambario temp. Puikiai issiplaka...
Noriu paklaust jei noriu iskept "juoda miska" sestadieniui, tai jei tarkim siandien iskepsiu biskvitus ar nieko, kad jie stoves iki rytojaus, gal juos reiketu kazkaip i plevele isukt ryt darysiu pertepimus, o sestadieni popiet jau bus valgomas.
Sorry jei durnai klausiu, man tie biskvitai idomu nieko kad pastoves para iskepti ar geriau ryt juos ir kept
Sorry jei durnai klausiu, man tie biskvitai idomu nieko kad pastoves para iskepti ar geriau ryt juos ir kept
gali kepti siandien.tada arba i plevele,maiseli ir i saldytuva