Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-15

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 08, 19:47)
skaniai atrodo wub.gif
uzsakiau mazesnes tortines, reiks laukti kada atsius, nes turiu vienintele ir tai 28cm doh.gif

IKI ir Maximoje maciau yra 24 cm.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 08, 18:49)
IKI ir Maximoje maciau yra 24 cm.

As kai ziurejau tai nebuvo sad.gif tik 30cm smile.gif
tai dabar uzsakiau 12 16 18 22 doh.gif blush2.gif gal prisireiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 08, 20:06)
As kai ziurejau tai nebuvo sad.gif tik 30cm smile.gif
tai dabar uzsakiau 12 16 18 22 doh.gif blush2.gif  gal prisireiks biggrin.gif

ooooo visus is eiles pagal cm biggrin.gif
o cia is cia? http://www.arevitosiranga.lt/?cat=products&group=1&id=6

as masciau ar 16 ar 18 imti, gal reiktu abieju bet ai galvoju uztektu ir vienos, as mat kepu dazniausiai biskvitus kiekviena atskirai arba per du kart tai labai patogu kai yra bent dvi vienodos, bet negi apsikrausi doh.gif siaip jauciu 12 tai tik del daugiaauksciu tortuku, nes tik toki darytis tai per maziukas g.gif
na cia as "garsiai" mastau, nes ir man reik formu lotuliukas.gif gal kas is patirties pasakys kokias dazniau naudoja ir kiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 08 rugpjūčio 2011 - 19:51
as pakolkas turiu viena visiems tortams doh.gif 4u.gif
Atsakyti
as turiu ju nemazai ax.gif pora dar nuo anytos like,senoviskos viena 30cm,kita mazesne smile.gif bet,tos naujos man netikslios su cm doh.gif nebent,kad vokiska,raso 27,o pamatavus centimetru terodo 25 doh.gif ir suprask zmogau unsure.gif
Atsakyti
pas mane pagrindine 24cm.dar naudoju kartais 16cm(ja naudoju kai reikia torto is puses normos).dar turiu 28cm(ja naudoju,kai reikia 1,5normos torto) ir dar staciakampe 1 turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 08, 19:50)
ooooo visus is eiles pagal cm  biggrin.gif
o cia is cia? http://www.arevitosiranga.lt/?cat=products&group=1&id=6

as masciau ar 16 ar 18 imti, gal reiktu abieju bet ai galvoju uztektu ir vienos, as mat kepu dazniausiai biskvitus kiekviena atskirai arba per du kart tai labai patogu kai yra bent dvi vienodos, bet negi apsikrausi doh.gif siaip jauciu 12 tai tik del daugiaauksciu tortuku, nes tik toki darytis tai per maziukas g.gif
na cia as "garsiai" mastau, nes ir man reik formu lotuliukas.gif gal kas is patirties pasakys kokias dazniau naudoja ir kiek smile.gif

ne visus biggrin.gif dar liko 24 26 30 lotuliukas.gif
turejau as net dvi 24cm tarybines, bet kai gavau gera voiska 28, tai anas atidaviau pazistamai mirksiukas.gif
O dabar kai noriu isbandyti tortuku dazniau, tai reiktu mazesniu formyciu, nes per riebiai jau bus, jej daznai kepti lotuliukas.gif
o mazute su dvieis dugnais, tai galima ir keksiuka koki iskepti smile.gif
dar tokia uzsakiau sokoladukams
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 09 rugpjūčio 2011 - 00:48
Labukas merginos as noriu pabandyti juodaji miska, http://www.supermama...;#entry20339832 pagal Inocka ar jus pagal sita kepate ka reikia zinoti ji kepant,kokiu gal patarimu turite,ar ne sitam kazkas siule maziau cukraus? ir man idomu cia raso kad reikia kepti 2 biskvitus juos po to perpjauti ,Biskvitui vienam ten duoti produktai kaip vienam i kaivisiems pertepimams uztenka tu kremu? idomu is tu 2 biskviti koks jis gaunasi >Man reikia kvadrato kokiu 30 cm skersmens,kazin kaip manote gal reiktu is 3 daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseneleee: 09 rugpjūčio 2011 - 06:13
QUOTE(keno @ 2011 08 08, 22:39)
as turiu ju nemazai ax.gif pora dar nuo anytos like,senoviskos  viena 30cm,kita mazesne smile.gif bet,tos naujos man netikslios su cm doh.gif nebent,kad vokiska,raso 27,o pamatavus centimetru terodo 25 doh.gif ir suprask zmogau unsure.gif

va va as ir buvau giliai isitikinus kad turiu 23-24cm o pamatavau tai "grybauja" ten tikrai tie cm, na pas mane rinkinys 24, 28, 30 bet kai tie cm neatitinka tai galas zino smile.gif reiks mazesniu kad isbandyt kitus tortukus ir nesusibankrotinti lotuliukas.gif
erikiuxxx maciau ir masciau kad turetu gautis gerai ne tik sokoladukai o ir puosimai virsui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 09, 11:28)
erikiuxxx maciau ir masciau kad turetu gautis gerai ne tik sokoladukai o ir puosimai virsui  bigsmile.gif

reiks kada pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 08 08, 14:49)
As darau pagal si receptuka 21cm skersmens formoj, tai virsutinis biskvitas buna virs formos krastu...
Papildyta:
Merginos, koki tortuka siulytumet issikept??? pabodo jau ir snikers, ir rafaelo,ir meduciai...gaivus netinka  doh.gif

juodasis miskas, turtingas kavos atrodo taip vadinas mirksiukas.gif
Atsakyti
ka tik issikepiau Zozefinos biskvitus smile.gif labai idomus,ir kvapas toks mmmm,gundantis wub.gif ryt sutepsiu,ir paskui vel "kudinsimes" lotuliukas.gif tikriausiai darysiu,su originaliu kremu(is grietines) ax.gif
Atsakyti