QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 07, 21:03)
laba vakara, norejau paklaust, saldytuve stovi mano griliazinis tortas nelaime...ir noriu suzinot..kodel man taip nesigauna, na ta prasme kad graziai sluoksniai matytusi, biskvitas gavosi purus bet trupantis, kol as ji perpjoviau, kai kur net gabaliukais sudejau, sviestinio kremo na teikrai per pirsto stori neisejo uztept....ir siaip man visi kremai beveik susigeria i bisvita ir nesimato tu sluoksniu...ka as blogai darau?
gal kondensuoto perdaug ipylete i krema? manau susigeria, kai perdaug skystas pertepimas buna
QUOTE(yoyota @ 2011 08 07, 22:40)
bandysiu greit toki kepti, kaip tik kazko panasaus uzsiprase
o recepte paminetos spanguoles... gal zinot kuo dar galima pakeist? bruknem, serbentais, avietem...? pagal uzgaida dar turetu buti sokoladas... ar nesugadinciau jei koki sluoksni pertepciau sokoladu
?
as taip nebandzius, bijau ka ir patarti
bet paciai kazka panasaus reiks galvot, nes spanguoliu saldytu nebeturiu, o parduotuvej kaina ju tai
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 08, 14:23)
as ir uzsimaniau rafaelo svajone, darysiu pagal si
http://www.supermama...?...&p=29394084
gal kas dare is sio receptuko, kokiai didzio formai skirtas si receptukas ?
as si receptuka isbanzius
tik baisiai saldus tortukas gaunasi
mano forma 23 cm, o tortukas toks gavosi, paskutiniu metu visus savo darytus tortukus isiamzinu
darytas namams, tai i papuosimas nelabai darytas