Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-15

QUOTE(kajuka @ 2011 08 08, 11:26)
Ateinu padekoti tarškaliukas  4u.gif  uz rekomenduota citrusine aviete visiems labai patiko kad nesaldus ir gaivus, beje tik avieciu dejau perpus maziau ir naudojau jas saldytas, i krema dar pripjausciau braskiu.

Dėkojam kartu Olestai biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,

mergaites gal kas zinot kas galetu iskepti Vilniuje is SM mamyciu krykstynoms du tortukus?

aciukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 08 rugpjūčio 2011 - 12:25
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 24, 09:02)
sveikutes, noriu savo seimynai iskepti rafaelo svajone, gal kas paaiskins, koks tas biskvitas pagal Olestsa? ax.gif jei gerai supratau, tai cia tas pats biskvitas kaip recepte"rafaelo svajone", tik tiek kad keptas ne per du kartus, o iskart vienas didelis biskvitas?nera atskiro recepto. ar teisingai supratau? smile.gif

as ir uzsimaniau rafaelo svajone, darysiu pagal si
http://www.supermama...?...&p=29394084
gal kas dare is sio receptuko, kokiai didzio formai skirtas si receptukas ?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 08, 14:23)

As darau pagal si receptuka 21cm skersmens formoj, tai virsutinis biskvitas buna virs formos krastu...
Papildyta:
Merginos, koki tortuka siulytumet issikept??? pabodo jau ir snikers, ir rafaelo,ir meduciai...gaivus netinka doh.gif
Atsakyti

23 cm. darytas.
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 08 08, 14:49)
As darau pagal si receptuka 21cm skersmens formoj, tai virsutinis biskvitas buna virs formos krastu...
Papildyta:
Merginos, koki tortuka siulytumet issikept??? pabodo jau ir snikers, ir rafaelo,ir meduciai...gaivus netinka  doh.gif

su maskarpone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2011 08 08, 15:03)
su maskarpone 4u.gif

o butent pagal koki recepta patartumet daryt? nes ju tokia gausybe g.gif
Atsakyti
Laba diena, kokia saldi temele wub.gif

08.21 reiktu krykstynu torciuko Kaune ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 08 08, 15:12)
o butent pagal koki recepta patartumet daryt? nes ju tokia gausybe g.gif

aš darau pagal kirbes receptą...ir su šviesiai ir su kakaviniais biskvitais labai skanu,darau ir su vyšniom ir su šokolado gab ir su persikais,apelsinais-žodžiu gali prideti visko ko mėgsti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2011 08 08, 15:39)
aš darau pagal kirbes receptą...ir su šviesiai ir su kakaviniais biskvitais labai skanu,darau ir su vyšniom ir su šokolado gab ir su persikais,apelsinais-žodžiu gali prideti visko ko mėgsti... 4u.gif

dekui labai, einu ieskot receptuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 07, 21:03)
laba vakara, norejau paklaust, saldytuve stovi mano griliazinis tortas nelaime...ir noriu suzinot..kodel man taip nesigauna, na ta prasme kad graziai sluoksniai matytusi, biskvitas gavosi purus bet trupantis, kol as ji perpjoviau, kai kur net gabaliukais sudejau, sviestinio kremo na teikrai per pirsto stori neisejo uztept....ir siaip man visi kremai beveik susigeria i bisvita ir nesimato tu sluoksniu...ka as blogai darau? sad.gif

gal kondensuoto perdaug ipylete i krema? manau susigeria, kai perdaug skystas pertepimas buna g.gif

QUOTE(yoyota @ 2011 08 07, 22:40)
bandysiu greit toki kepti, kaip tik kazko panasaus uzsiprase smile.gif
o recepte paminetos spanguoles... gal zinot kuo dar galima pakeist? bruknem, serbentais, avietem...? pagal uzgaida dar turetu buti sokoladas... ar nesugadinciau jei koki sluoksni pertepciau sokoladu smile.gif?

as taip nebandzius, bijau ka ir patarti blush2.gif bet paciai kazka panasaus reiks galvot, nes spanguoliu saldytu nebeturiu, o parduotuvej kaina ju tai doh.gif

as si receptuka isbanzius smile.gif tik baisiai saldus tortukas gaunasi
mano forma 23 cm, o tortukas toks gavosi, paskutiniu metu visus savo darytus tortukus isiamzinu ax.gif
user posted image
user posted image
darytas namams, tai i papuosimas nelabai darytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 08 08, 17:35)

skaniai atrodo wub.gif

uzsakiau mazesnes tortines, reiks laukti kada atsius, nes turiu vienintele ir tai 28cm doh.gif

Atsakyti