QUOTE(Magira @ 2011 08 07, 09:53)
As dar apie Rafaela klausiu.kai suplakiau sviesta
(sviestas kambario temper.+39) su kond.pienu tai labai isskistejo kremas,ji padejus pusvalandziui i saldytuva nelabai pasikeite jo skystumas.Krema sviesto ir grietinele tik sumaisom ar suplakam...Mano po suplakimo atsiskyre skystis.
O geriausia ,kad maniskiam pasirode tas tortas nesaldus
Dekui
Kur čia tokia kambario temperatūra
QUOTE(keno @ 2011 08 07, 15:10)
merginos
Zozefinai butina rudasis cukrus? nes as jo neturiu
kavos turtinga,jau sukirtome,dabar reikia bandyti kitus
Aš manau, kad būtinas, nes skoni cukrus labai priduoda
QUOTE(Mingailiux @ 2011 08 07, 21:27)
Sveikutes darbstuolytes.
Turiu viena klausimuka
. Darant (sutepant) torta dedu ji i forma (tokia skardine, kur sonai nusiima). Kai sustingsta viskas, tada nuimu sonus. Bet viena problema - nesugalvoju kaip nuimti nuo skardinio pado. Ikloju popieriu (ta, kur rulonuose buna kepimui), bet jokios is to naudos. Kadangi biskvita sulaistau su kazkuo (kad nebutu kietas) tai permirksta ne tik biskvitas, bet ir popierius ir niekaip neiseina nukelti jo nuo skardos, nes plysta. O jei nesulaistysiu, tai apatinis biskvitas bus sausas ir neskanus. Gal yra kokie spec popieriai ar kokius kitus budus jus naudojate?
Aš tepu be formos, ir kaip pastebėjau, gaunasi daug geriau. Taip pat pastebėjau, kad apatini biskvitą geriau mažiau laistyti, tortas "tvirtesnis" būna (nu supratot )
QUOTE(tarškaliukas @ 2011 08 07, 22:19)
Sveiki, kai užduodamas toks klausimas visad gūščioju, bet kuomet pačiai staiga kilo toks pat neseniai ir ieškojau įvairių receptų, suprantu, koks svarbus jis. .....
Na, o daugiau nepralenkiamas pas mus yra tortas
"Snickers" . Tiesa, jis riebus (tačiau, man atrodo, tortas toks ir turi būti
). Daugiau tortų receptų rasite temos pirmame psl., o kaip puošti itin daug informacijos
čia.
Man pačiai neleidžia pradaryti @adrij@ biskv. recepto psl. įkeltą. Kuomet atsidarysite nuorodą nueikite į temos 11 psl.
Čia jau skonio reikalas, aš pvz. nemėgstu jokių tortų su citrinų, apelsinų skoniais
Bet dėl "Snikerio" tai 100% sutinku
Sveikos