pas mane irgi bega forma, jej pilti skisti, bet kepu jau virs 10metu ir super
Mergytes patarkite prasau !!!
radau ligtai skanaus tortuko receptuka ir rusisko saito, raso kad pats skaniausias pasaulyje va sis morenginis, bet pasakykite, bet ar jis tinkamas dengti pastilazu ?
Kokius obuoliukus naudojate tortams ar pyragams, kad patusinus jos, neistisku ?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 05, 18:48)
kepant kiekviena biskvituka atskirai,kepu 170-180temp(tiksliai nerodo pas mane)po mazdaug 10min
oi ačiū ačiū, bėgu kepti aš irgi visada kepu biskvitus atskirai
turbut ignoras uzdetas mano nikui
kad nieks nenori patarti, patarimo temoje
kad nieks nenori patarti, patarimo temoje
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 06, 16:51)
Nera nera
Del to tortuko: pastilazu dengti galima,tik tada nedekite to beziuko ant virsaus (jei gerai iziuriu,kad ten kazkas is baltymu), aptepsite sviestiniu kremuku ir vsio...O del obuoliuku tikrai nezinau, nes visada naudoju kokie papuola
gabijux Aciukas kad atsiliepei Noreciau >NAI< skaniasias pasaulyje tortuka issikepti, toks jo pavadinimas, jis morenginis
radau jis cia
http://www.forum.u-s...s...st&p=248079
Tai pagalvojau kad ant morengu gal galima tepti sviestini krema pries pastilazo dengima
Tik kokiu obouliuku nusipirkti kad formos nepamestu?, nes jos reiktu pakaitinti
O GAL KAS BANDE TOKI TORTUKA ?
radau jis cia
http://www.forum.u-s...s...st&p=248079
Tai pagalvojau kad ant morengu gal galima tepti sviestini krema pries pastilazo dengima
Tik kokiu obouliuku nusipirkti kad formos nepamestu?, nes jos reiktu pakaitinti
O GAL KAS BANDE TOKI TORTUKA ?
Ot ka issikepiau torta nevalgoma.Bet itariu kur klaida.
Kepiau Rafaela.Tai kai sumaisiau plakta grietinele ir isplakta sviesta su kond.pienu atsirado skyzciu daug.Jei gerai supratau ,tai susisviestavo grietinele ar ne?Nors kartu tuos kremus paplakiau labai nedaug pora apsuku su mikseriu....
na vistiek pertepiau torta ir skysti pyliau nors ir biskvita buvau suslapinus .
Na gavosi ne kas.gaila.
Bet jus pasakykit ar cia klaida susisviestavusioj grietinelej???
Kepiau Rafaela.Tai kai sumaisiau plakta grietinele ir isplakta sviesta su kond.pienu atsirado skyzciu daug.Jei gerai supratau ,tai susisviestavo grietinele ar ne?Nors kartu tuos kremus paplakiau labai nedaug pora apsuku su mikseriu....
na vistiek pertepiau torta ir skysti pyliau nors ir biskvita buvau suslapinus .
Na gavosi ne kas.gaila.
Bet jus pasakykit ar cia klaida susisviestavusioj grietinelej???
Aš irgi ką tik sutepiau rafaelą. Viskas gavosi tvarkingai, kremas būtų vienalytė masė, jei ne įmaišyti kokosai, jie sudarė tokius guziukus.
Magira, o standiklio dėjai? Be jo grietinėlė pastovėjus išskysta.
Magira, o standiklio dėjai? Be jo grietinėlė pastovėjus išskysta.
QUOTE(astaria @ 2011 08 06, 21:48)
Aš irgi ką tik sutepiau rafaelą. Viskas gavosi tvarkingai, kremas būtų vienalytė masė, jei ne įmaišyti kokosai, jie sudarė tokius guziukus.
Magira, o standiklio dėjai? Be jo grietinėlė pastovėjus išskysta.
Magira, o standiklio dėjai? Be jo grietinėlė pastovėjus išskysta.
Visiska nesamone... as net puosiu torta grietinele, be standikliu, ir neisskysta...
Papildyta:
QUOTE(Magira @ 2011 08 06, 21:31)
Ot ka issikepiau torta nevalgoma.Bet itariu kur klaida.
Kepiau Rafaela.Tai kai sumaisiau plakta grietinele ir isplakta sviesta su kond.pienu atsirado skyzciu daug.Jei gerai supratau ,tai susisviestavo grietinele ar ne?Nors kartu tuos kremus paplakiau labai nedaug pora apsuku su mikseriu....
na vistiek pertepiau torta ir skysti pyliau nors ir biskvita buvau suslapinus .
Na gavosi ne kas.gaila.
Bet jus pasakykit ar cia klaida susisviestavusioj grietinelej???
Kepiau Rafaela.Tai kai sumaisiau plakta grietinele ir isplakta sviesta su kond.pienu atsirado skyzciu daug.Jei gerai supratau ,tai susisviestavo grietinele ar ne?Nors kartu tuos kremus paplakiau labai nedaug pora apsuku su mikseriu....
na vistiek pertepiau torta ir skysti pyliau nors ir biskvita buvau suslapinus .
Na gavosi ne kas.gaila.
Bet jus pasakykit ar cia klaida susisviestavusioj grietinelej???
Sutrauke krema Jums, nes gal perplaket, arba siek tiek skyresi temperatura kremu...
sveikutes,
kepiau Napaleona pagal Ule, nu nerealus, laksteliai taip isisluoksniave, gryn kaip norejau, o vis tokio neradau, aciu....isbandykit...
kepiau Napaleona pagal Ule, nu nerealus, laksteliai taip isisluoksniave, gryn kaip norejau, o vis tokio neradau, aciu....isbandykit...
As dar apie Rafaela klausiu.kai suplakiau sviesta(sviestas kambario temper.+39) su kond.pienu tai labai isskistejo kremas,ji padejus pusvalandziui i saldytuva nelabai pasikeite jo skystumas.Krema sviesto ir grietinele tik sumaisom ar suplakam...Mano po suplakimo atsiskyre skystis.
O geriausia ,kad maniskiam pasirode tas tortas nesaldus
Dekui
O geriausia ,kad maniskiam pasirode tas tortas nesaldus
Dekui
rafaelui sviesto krema su grietinėle as atsargiai tik išmaišau...plakant atsiskiria skystis....
QUOTE(astaria @ 2011 08 06, 21:48)
Aš irgi ką tik sutepiau rafaelą. Viskas gavosi tvarkingai, kremas būtų vienalytė masė, jei ne įmaišyti kokosai, jie sudarė tokius guziukus.
Magira, o standiklio dėjai? Be jo grietinėlė pastovėjus išskysta.
Magira, o standiklio dėjai? Be jo grietinėlė pastovėjus išskysta.
isskysta bent man tuomet jeigu nedaplaku iki galo grietineles ir tikrai nereikia norit kad butu kieta grietinele standiklio