db ragauju turtinga kavos torta-su daug kremo ka galiu pasakyti,db zinosiu,kad reikia storesniu biskvitu,tada pamazes kremo....siaip skonis FANTASTISKAS,man kaip nemegejai sokoladiniu tortu
bus mano kepamiausiu sarase
Sveikos! nepatyrusi kepeja kreipiasi i jus sugalvojau sunui gimtadieniui iskepti torta "gaivus varskes tortas".
Nusipirkau forma su nusiimanciu dugnu, supyliau skysta biskvito tesla i forma ir pradejo begti viskas laukan. Apziurejau viskas tvirtai uzspausta. Bet juk jos neturetu leisti? O po to reikejo pilti zele tai ta irgi isbego laukan zodziu nezinau kaip bus, stovi dabar saldytuve .. Tai va dabar reiks eiti keisti forma, o kaip man patikrinti kad kita butu gera? gal ten vietoj paprasyt kad vandens pripiltu? Dekui visoms!
Nusipirkau forma su nusiimanciu dugnu, supyliau skysta biskvito tesla i forma ir pradejo begti viskas laukan. Apziurejau viskas tvirtai uzspausta. Bet juk jos neturetu leisti? O po to reikejo pilti zele tai ta irgi isbego laukan zodziu nezinau kaip bus, stovi dabar saldytuve .. Tai va dabar reiks eiti keisti forma, o kaip man patikrinti kad kita butu gera? gal ten vietoj paprasyt kad vandens pripiltu? Dekui visoms!
QUOTE(XVXVX @ 2011 08 04, 19:41)
Sveikos! nepatyrusi kepeja kreipiasi i jus sugalvojau sunui gimtadieniui iskepti torta "gaivus varskes tortas".
Nusipirkau forma su nusiimanciu dugnu, supyliau skysta biskvito tesla i forma ir pradejo begti viskas laukan. Apziurejau viskas tvirtai uzspausta. Bet juk jos neturetu leisti? O po to reikejo pilti zele tai ta irgi isbego laukan zodziu nezinau kaip bus, stovi dabar saldytuve .. Tai va dabar reiks eiti keisti forma, o kaip man patikrinti kad kita butu gera? gal ten vietoj paprasyt kad vandens pripiltu? Dekui visoms!
Nusipirkau forma su nusiimanciu dugnu, supyliau skysta biskvito tesla i forma ir pradejo begti viskas laukan. Apziurejau viskas tvirtai uzspausta. Bet juk jos neturetu leisti? O po to reikejo pilti zele tai ta irgi isbego laukan zodziu nezinau kaip bus, stovi dabar saldytuve .. Tai va dabar reiks eiti keisti forma, o kaip man patikrinti kad kita butu gera? gal ten vietoj paprasyt kad vandens pripiltu? Dekui visoms!
Pries kepant biskvita, reikejo itiesti kepimo popieriu.
Ant iskepusio biskvito pilt zele, kai si jau buna tokia kaip drebuciai... nes kitaip viskas susigers i biskvita, arba kaip Jusu atveju isbegs...
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 04, 20:08)
Pries kepant biskvita, reikejo itiesti kepimo popieriu.
Ant iskepusio biskvito pilt zele, kai si jau buna tokia kaip drebuciai... nes kitaip viskas susigers i biskvita, arba kaip Jusu atveju isbegs...
Ant iskepusio biskvito pilt zele, kai si jau buna tokia kaip drebuciai... nes kitaip viskas susigers i biskvita, arba kaip Jusu atveju isbegs...
Viskas aisku Einu pirkti torto!
QUOTE(XVXVX @ 2011 08 04, 20:20)
Viskas aisku Einu pirkti torto!
Jergau.... kada reik Jums torto... juk nenuleiskit ranku... labai paprasta iskept, tik va cia pasikonsultuokit, ir kartu iskepsim
Kepejėlės, gal čia man kas atsakys
ruošiuosi pirmą kart puošimui naudoti šlapią beze.Ar būtina ją tepti tik ant sviestinio pagrindo, ar galima naudoti iš grietinėlės?Nes pas mane jau du sluoksniai sviestinio pertepimo, ir tik vienas grietinėlės,tai jeigu dar ir ant viršaus bus sviestas, galvoju, kad bus lb riebu, sviestas sviestuotas.
ruošiuosi pirmą kart puošimui naudoti šlapią beze.Ar būtina ją tepti tik ant sviestinio pagrindo, ar galima naudoti iš grietinėlės?Nes pas mane jau du sluoksniai sviestinio pertepimo, ir tik vienas grietinėlės,tai jeigu dar ir ant viršaus bus sviestas, galvoju, kad bus lb riebu, sviestas sviestuotas.
QUOTE(Indula @ 2011 08 04, 21:36)
Kepejėlės, gal čia man kas atsakys
ruošiuosi pirmą kart puošimui naudoti šlapią beze.Ar būtina ją tepti tik ant sviestinio pagrindo, ar galima naudoti iš grietinėlės?Nes pas mane jau du sluoksniai sviestinio pertepimo, ir tik vienas grietinėlės,tai jeigu dar ir ant viršaus bus sviestas, galvoju, kad bus lb riebu, sviestas sviestuotas.
ruošiuosi pirmą kart puošimui naudoti šlapią beze.Ar būtina ją tepti tik ant sviestinio pagrindo, ar galima naudoti iš grietinėlės?Nes pas mane jau du sluoksniai sviestinio pertepimo, ir tik vienas grietinėlės,tai jeigu dar ir ant viršaus bus sviestas, galvoju, kad bus lb riebu, sviestas sviestuotas.
nebus sviestas sviestuotas nebent jo uzteptumet 0.5kilo taigi plonai uztepi,jo net nesijaucia o,jei netepso,gali ir praskysti,nes grietinele savo padaro
Merginos, Rafaelo svajonę pertepti geriau prieš pusantros paros ar užteks prieš pusę paros?
Visiškai sandari ta forma gal ir nebūna, bet bėgti kiaurai irgi neturėtų.
Net nuėjau savo formą patikrint vanduo prateka
QUOTE(XVXVX @ 2011 08 04, 18:41)
Nusipirkau forma su nusiimanciu dugnu, supyliau skysta biskvito tesla i forma ir pradejo begti viskas laukan. Apziurejau viskas tvirtai uzspausta. Bet juk jos neturetu leisti? O po to reikejo pilti zele tai ta irgi isbego laukan zodziu nezinau kaip bus, stovi dabar saldytuve .. Tai va dabar reiks eiti keisti forma, o kaip man patikrinti kad kita butu gera? gal ten vietoj paprasyt kad vandens pripiltu? Dekui visoms!
Visiškai sandari ta forma gal ir nebūna, bet bėgti kiaurai irgi neturėtų.
Net nuėjau savo formą patikrint vanduo prateka
QUOTE(astaria @ 2011 08 05, 09:30)
Merginos, Rafaelo svajonę pertepti geriau prieš pusantros paros ar užteks prieš pusę paros?
Visiškai sandari ta forma gal ir nebūna, bet bėgti kiaurai irgi neturėtų.
Net nuėjau savo formą patikrint vanduo prateka
Visiškai sandari ta forma gal ir nebūna, bet bėgti kiaurai irgi neturėtų.
Net nuėjau savo formą patikrint vanduo prateka
taip taip tos formos visos prateka.Gerai patare kad reikia det kepimo popieri ir pilt zele kada buna "apstingus".Tik surio pyraga kai darau man niekas neprateka ,nes sausainiai uzkisa (uzblokuoja ta tarpa.
QUOTE(astaria @ 2011 08 05, 09:30)
Merginos, Rafaelo svajonę pertepti geriau prieš pusantros paros ar užteks prieš pusę paros?
Man tai skanesnis ilgiau pastovejes nei puse paros
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 08 01, 19:43)
o turtingo kavos torto as biskvita visada kepu toki:
5-6 kiausiniai
1š. kakavos
1 st. cukraus
170 g miltų
80 g krakmolo
2 a.š. kepimo miltelių
jei gali parašyk kokioj temp kepi biskvitus? ir kiek maždaug laiko?
ačiū
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 08 05, 18:32)
kepant kiekviena biskvituka atskirai,kepu 170-180temp(tiksliai nerodo pas mane)po mazdaug 10min