Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-15

QUOTE(Magira @ 2011 08 01, 22:29)
Sypsenele mane aplenke su klausimu apie standikli.Oi as jo nenoriu naudoti ten modifikuotas krakmolas tam standiklyje o be to pas mus jo nera... .Ar galima be jo apseiti tiesiog gerai isplakti grietinele???
Aha supratau galima ir be standiklio atsakyma radau.
O torto turtingo kavos nerandu kurioj temoj ieskot??
Dekui


na dazai irgi kenkia, bet naudojam - tiesa mazai, kaip ir standiklio rolleyes.gif
o 35-36proc. grietinele puikiai plakasi ir be jo, tik reik gerai atsaldyti saldyytuve ar labai trumpam i saldikli ideti, nes is siltos labai lengva isplakti sviesta smile.gif

TUTINGAS KAVOS TORTAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 02 rugpjūčio 2011 - 11:42
QUOTE(Mayfly @ 2011 08 01, 21:59)
Visada jį kepu pagal receptą, man viskas gerai, nėra per daug, tik reikia gerai sodą nugesinti ir visai nesijaus  mirksiukas.gif

Tai super, taip ir padarysiu smile.gif
Atsakyti
Valio jau pratrine moderatore ta nereikalinga zinute smile.gif smile.gif
ir sikerso recepta pataise kur buvo klaida ivelta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Napoleonai visi atsparus. Ir ilgai gali laikytis.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 02, 17:34)
Napoleonai visi atsparus. Ir ilgai gali laikytis.

tai nieko nenutiks per 3 paras?
Atsakyti
Noriu paklausti, ar turtingam kavos tortui sodos nugesinti nereikia? nes pagal receptą, tai supratau jog reikia persijoti su miltais ir kepimo milteliais, o apie nugesinimą lyg ir nieko nerašo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 08 02, 18:24)
Noriu paklausti, ar turtingam kavos tortui sodos nugesinti nereikia? nes pagal receptą, tai supratau jog reikia persijoti su miltais ir kepimo milteliais, o apie nugesinimą lyg ir nieko nerašo...  g.gif

tai dek kepimo miltelius,ju gesint nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2011 08 02, 18:29)
tai dek kepimo miltelius,ju gesint nereikia lotuliukas.gif

vat man su soda irgi visad dilema, kuo gesinti ir siaip su miltukais paprasciau ir ju nesijaucia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 02, 21:30)
vat man su soda irgi visad dilema, kuo gesinti ir siaip su miltukais paprasciau ir ju nesijaucia  blush2.gif

as gesinu tik su actu,
(jej kepat pvz. blynelius, kur ieina kefiras, tai soda galima gesinti su jo)
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 02, 12:41)

Dekui tortukas vertas demesio.Zinai Ramune as vel taves paklausiu ar tas standiklis standina ir piena blush2.gif .na klausiu nes noreciau pasipraktikuoti puosyboj su angaliais,o nesinori grietineles gadint .
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2011 08 02, 23:24)
Dekui tortukas vertas demesio.Zinai Ramune as vel taves paklausiu ar tas standiklis standina ir piena blush2.gif .na klausiu nes noreciau pasipraktikuoti puosyboj su angaliais,o nesinori grietineles gadint .

na nebandziau blush2.gif bet kazi ar kas gautusi, nes pienas realiai neissiplaka, o standiklis ne kokia zelatina jis kiek suprantu stebuklu nedaro, tik padeda greiciau pasiekti rezultata ir geriau palaiko forma.
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 02, 23:02)
as gesinu tik su actu,
(jej kepat pvz. blynelius, kur ieina kefiras, tai soda galima gesinti su jo)

tai ta zinau, realiai ja galima gesinti su bet kuo kas rugstu, bet man su miltukais paprasciau blush2.gif
Atsakyti

pradejau kepti snikersa,
puse normos teslos iskepiau, bet ji man neiskilo, toks biskvitas nestoras isejo, gal soda kalta, o gal tiesiog kepimo forma per didelia siai produktu normai unsure.gif mano 28cm, mazesniu pakolkas neturiu verysad.gif oj teks ryt produktu dapirkti ir antra norma kepti biggrin.gif
Atsakyti