QUOTE(Domke @ 2011 07 23, 02:59)
kokius jus uzsakinejat .. Ta prasme, su kokiu idaru ... Jogurtinius, zelinius, sokoladinius ir t.t. Kad gerai laikytusi per karscius ir butu skanus, nesugalvoju
na jei praleist techninius nesklandumus,tai man skonis labiausiai patiko mažosios ragainės tortų-tris kartus buvom užsakę tiramisu su persikų džemu-du buvo nepriekaištingai skanūs,vienas šlapokas,bet daugumai labai patiko (skoniui draugų nėra
)
ketvirtasis buvo vienas aukštas ''orchidėja''-kitas ''šokoladinė vyšnia'' -abu labai skanūs,o ir dauguma svečių buvo mėgstančių šokoladinius tortus
nors aš kaip ''knistukė'',tai paanalizavus nutariau,kad iš esmės jie skyrėsi tik vaisiais,tai gali būti vieno skonio abu aukštai...
puošti visi 4 buvo baltai -krikštynoms gražiausias buvo nr7 -jų puslapiuose yra foto,ten nelabai matosi,bet realiai jis toks lyg nėriniais puoštas... vėl imčiau tik tokį
http://www.mazojirag...i...9&Itemid=27
o dviaukščio torto foto nerandu internete,ten kataloguose kepykloj pasirinkimas didesnis,tai iš naujienų skyriaus rinkomės
jei patars imti ant padėklo,taip ir darykit,nes tada tikrai tortas nesusmuks,o grąžinus padėklą-atiduoda užstato pinigus (50 lt)
tik toks patarimas,kad kai rašys ant lapo užsakymą,būtinai tegul užrašo atsiėmimo laiką .. ir šiaip atidžiau paskaitykit,nes mums ir skonį buvo užmiršęs užrašyt
,vietoj pastebėjom... žmonių kartais daug būna...
mes pačioj kepykloj užsakinėjom (kol ją radom
)
bijolos mums nepatiko-7 ragavom ir neradom skanaus... siūlyčiau nusipirkt paragavimui keletą dominančių variantų (vietoj atpjaus -ragainėj dykai,bijoloj mokėjom už tuos šaukštelio dydžio kąsnius)
tiesa praeitą sav. giminaitė savo vaiko krikštynom maksimoj buvo užsakius ir labai džiaugėsi,bet man kažkaip kepyklėlėse skaniau