QUOTE(vilmux0520 @ 2011 07 22, 07:10)
Arba ju neuzslaptinti
. Tiesiog deti pagrindinej zinutej ir tiek. Nes mamytes bendraujancios cia juk keiciasi
as pritarciau siai nuomonei, nes nematu jokio tikslo slaptinti - gi kas paraso, tam duoda, tai kam tas privatumas tada toks? be to, ten nera nieko jau tokio , ka reiktu uzslepti
bent jau as neradau kazko tokio ispudingo tenai, perskaiciusi visas temas nuo pradziu
tikrai radau daug naudingesniu ideju
o kaip ir parasyta, jus nerasykite cia tiesiai prasau duokite prisijungimo duomenis ar pan, rasykite tiesiai i az tai maerginai kuriai norite is musu planuotuoju ir gausite.
as pavyzdziui pasidalinau viskuom ka turiu, kas man rase i az, nors prase tik vieno kazko, siunciau viska, ka esu sukaupusi. man negaila, nes kitos mamytes man irgio daug ka atsiunte.
as is vis buciau linkusi atidaryti dar viena tema astsikrai be jokiu KOMENTARU, kur butu sudeti visi saldainiu sablonai, isakymu zodziai, pazadai ir t.t. , kvietimu pvz, ideju foto - kad zmogus kuris ruosiasi krikstynoms praverstu ir susidarytu vizija ko nori, ko ieskoti, ko jam reikia. Nes kaip rasiau DAUG SUPERINIU IDEJU ir lieka musu pliurpaluose o ne gmaile
o perskaityti visas temas apie planavima, krykstuku kurima ir t. t. kas cia yra sm - ne visi randa laiko ir noro
kai kudikelias ant ranku tikrai nera lengva tai padaryti
siap reikia parasyti moderatorems i az, del tu duomenu atslaptinimo savo pasiulyma. gal jos atsakys, kuom motyvuoja toki uzslaptinima
nes sioje temoje gali net nebendrauti, bet manau duomenis parasius i az duoda