QUOTE(Esha @ 2011 07 21, 22:02)
As puikiai suprantu, kad reikalavimai yra reikalavimai. BET pas mane aplinkoje tokiu tiesiog NERA. Taigi as esu priversta nekrtikstyti vaiko.
Tai klausimas: ar Baznyciai tai tikrai geriau???
vaiką krikštyti negali atsisakyt,tiesiog su kunigu reikia kalbėtis-paaiškint kas ir kaip,jei kunigas yra KUNIGAS jis viską paaiškins ir padės rast sprendimą bet kokiam atvejui
mano seserį krikštijo tik krikštatėviai-tėvai net nevažiavo,nes nelankantys bažnyčios buvo ir antroj santuokoj...
bažnyčiai nei geriau,nei blogiau manau... aš kažkaip tarp bažnyčios ir kunigų lygybės ženklo nededu
tiesiog giminėje kunigą turim,o ir mano krikšto mama su kunigais daug bendravus,tai.... (kaip namų šeimininkė-ji nejauna buvo...)
patirties visokios
QUOTE(ingauk @ 2011 07 21, 22:08)
tai norit pasakyt jeigu jau tevai nesusituoke nei CMB, nei baznycioj tai ju vaiko ir nekrysktys
nesamone ryski
atleiskit jeigu ne taip supratau
į tėvų santuoką ne visi kunigai žiūri,bet krikštatėvių klausia ar su ''šliūbu'',jei pora kartu gyvenanti
mes su vyru krikštinom sesers dukrą,tai jos šeima dviejų tikėjimų (vyras rusas) ir tik metrikacijoj susirašę,tai be problemų buvo-sakė svarbu mes ''ženoti''
šiaip skiriasi tie reikalavimai smarkiai ir galima pasirinkt kas tinka ir patinka
pasakyt nenoriu nieko
tik ''garsiai'' galvoju...., man tikrai nesvarbu kas ir kaip krikštys
kaip kam geriau,taip ir daro
tiesiog aš eidama į bažnyčią ,žinau ko ten einu ir tai nėra gražios foto ar tiesiog graži šventė... tai kiti dalykai