QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 08 11, 17:02)
na man idomu but pamatyt prie ko tuos inkaru desit?
tik ne su treningu kad tik sportbaciai tiktu 
pvz prie lininio kostiumelio, dejom sunenui tikrai ne sportbacius ir ne lakierkas, basutes,o kriksto batukus su raistukais, jie balti visai, padukas ir toks storesnis, na laisvo stiliaus bet jie yra kriksto batukai butent, na bet cia metinukui, o kaip vyresniems nzn. nu nebent tie inkarai be visokiu kitokiu spalvu

nu nes kriksto batai su masinukem ir pan man taip pat ne
Papildyta:
http://www.krikstyno...-kreminiai.html
kazkas tokio turejau galvoje
Jūsų foto man nerodo, todėl negaliu komentuoti.
Ir jei gyvai matytumėt tuos batukus, tai jie nėra tipiniai kedai ar sportbačiai - sakyčiau tai gerokai stilizuota jų atmaina.
O šiaip man rodos, svarbu ne atskirai batai, o bendras vaizdas, derinys, stiliaus vientisumas ir patogumas vaikui.
Dėl savo "inkariukų" ir derinio - pas mus bus specialiai siūtas kostiumėlis, ir nors lininis, bet toks lengvo gal kiek reperiško stiliuko, nežinau, kaip paaiškint, ta prasme pvz. marškinukai su kapišoniuku, kelnės gali būti ilgos, gali ant sagos pavirsti į 3/4 bridžus ar šortus, marškinių rankovės gali būti ilgos, gali patapti 3/4 ir t.t.
Tai kadangi toks kiek laisvesnis vėjavaikiškesnis apdarėlis, todėl mums tie kedukai puikiai dera, kai visi kiti krikštynoms skirti ar šiaip paprasti ar puošnesni batukai žiūrisi kaip treningas operoje arba frakas piknike

.
AAAaa, foto pažiūrėjau pagal nuorodą atsekus - prie išcackinto lialiaus jie gal ir super - bet manajam padaužai pagal jį ir rūbai ir stilius pritaikyti, o ne jis prie rūbų, nes puošnus stiliovas kostiumukas ir atlasiniai bateliai su tiuliu mano vaiko charakterio, asmenybės ir energijos neatspindėtų ir su juo nederėtų.
Taip kaip ir pabaigiam tą temą, nes Off topic padarėm vien todėl, kad kažkam reikėjo batukų, o kažkas parodė, kur tokius gauti
Beje, o nebandėt Kotrynoj paprašyti, kad jie atsivežtų tokį dydį iš Vilniaus pvz., jei turi... Kai kurios gerietės parduotuvės taip padaro...