QUOTE(into*in @ 2011 08 01, 18:01)
aga,o žagarėliais neišsiterlios? nerasit vaiko,kad neišsiterliotų bet kuo..,o žagarėliai riebaluose kepti
bet kuriuo atveju neišsaugosit vaikų (vyrų irgi ),taip,kad tiks viskas gal sausainių geresnių arba vaflių tų naminių-irgi skanūs
Papildyta:
kažkaip nesugalvoju daugiau-lieka lakstymas į kavinę žaislų neprivešit ... vat ir galvoju,kad čia problema-ką darot kitos? net
bet kuriuo atveju neišsaugosit vaikų (vyrų irgi ),taip,kad tiks viskas gal sausainių geresnių arba vaflių tų naminių-irgi skanūs
Papildyta:
kažkaip nesugalvoju daugiau-lieka lakstymas į kavinę žaislų neprivešit ... vat ir galvoju,kad čia problema-ką darot kitos? net
Nu gali ir žagarėliais išsiterlioti, bet nors foto nesimatys tokios terlionės o šokoladas tai iš kart. Dėl vaflių irgi gera mintis, tik kada juos išsikepti Mūsų krikštynos sekmadienį kitą, o šeštadienį vestuvių metinės, turim su vyru tradiciją bent jau tą dieną nežiūrint į nieką dviese ištrūkti kažkur, neišimtis bus ir šis kartas, tai mano pasiruošimas galutinis turi užsibaigti penktadienį, keptai duonai manau nieko nenutiks nuo penktadienio vakaro iki sekmadienio, nors ir vafliams gal nieko nenutiks
Kas dėl vaikų, tai mes turėsim jiems muilo burbulų, sodybos kur švęsim kieme įrengta karstynių, futbolo vartai, mūsiškiai mėgėjai kamuolį pagainioti, nes bet kokiu atveju vaikus visad perrengiam jau po oficialios dalies.
Va dar patiko per gimtadienį žaidimų kambario darytas tėveliams žaidimas, vaikams liepė dainuoti du gaidelius, ir pav du gaideliai- pakviecia dui tevelius, jie turi vaidinti kaip žirnius kūlė, toliau dvi visteles- dvi mamytes imaluna veza. Nu visai smagu buvo
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2011 08 01, 19:48)
Estetes nuotraukos
Na o as pagaliau sulaukiau sveciuose kunigelio. Pokalbis buvo nejaukus, nes klausinejo labai intymiu dalyku... Jau neskaitant klausimo kada paskutini karta buvau ispazinties... Po atsakmo tik paklause kokiu nuoskaudu Baznyciai turiu
Na o as pagaliau sulaukiau sveciuose kunigelio. Pokalbis buvo nejaukus, nes klausinejo labai intymiu dalyku... Jau neskaitant klausimo kada paskutini karta buvau ispazinties... Po atsakmo tik paklause kokiu nuoskaudu Baznyciai turiu
O jums reikėjo sakyti tada kai paskutinį kartą bažnyčioj buvau išpažinau ir nuodėmes. O aš dėl nuoskaudų bažnyčiai turėččiau tokį atsakymą: neturiu nieko prieš nei prieš bažnyčią nei prieš Dievą, bet nepasitikiu kunigais Čia tik mano nuomonė ir supratimas atėjęs per senelių pasakojimus ir asmeninę patirtį, kai matai kaip kunigas gyvena su moterim, o kitus auklėja kad nesusituokus gyventi nuodėmė.
Kas dėl išpažinties, nežinau kaip kiti kunigai, mūsiškis tai yra pasakęs taip: jei turit ką pasakyt, negerai ant širdies, norit išsisšnekėti- bet kada prašom, sėdam akis į akį ir šnekamės, o eilinių išpažinčių jau jis seniai nebeklauso, per mišias liepia visiems viduje išpažinti nuodėmes ir suteikia išrišimą.