Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 13 dalis

Sveikos, visos planuojancios 4u.gif . As irgi noreciau kokiu skaniu zirniuku sveciams padovanoti po maisiuka ir jauciu, kad visai uztektu ir Rutos ax.gif. Tik sie saldainukai butu ir vaikuciams, tai gal yra kokiu minkstesniu ar isvis, kokius patartumet pirkti, kad mazieji neuzspringtu su kokiu riesutuku viduje? unsure.gif Butu kvaila, jei koks mazius gaus grazu, skaniu ir spalvotu rutuliuku maisiuka, kurio jam niekas neleistu net paragauti cool.gif.
Beje, o kur perkat tuos tiulio maiselius arba kur reiktu gauti paprasto permatomo celofano maisiuku? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboskinas @ 2011 07 31, 21:43)
Sveikos, visos planuojancios 4u.gif . As irgi noreciau kokiu skaniu zirniuku sveciams padovanoti po maisiuka ir jauciu, kad visai uztektu ir Rutos ax.gif. Tik sie saldainukai butu ir vaikuciams, tai gal yra kokiu minkstesniu ar isvis, kokius patartumet pirkti, kad mazieji neuzspringtu su kokiu riesutuku viduje? unsure.gif Butu kvaila, jei koks mazius gaus grazu, skaniu ir spalvotu rutuliuku maisiuka, kurio jam niekas neleistu net paragauti cool.gif.
Beje, o kur perkat tuos tiulio maiselius arba kur reiktu gauti paprasto permatomo celofano maisiuku? g.gif  4u.gif


As mazycius kaip tiulio maisiukus pirkau TIMARRI parduotuvei. Uz 6 vnt mokejau 3 ar 4 lt
Atsakyti
QUOTE(Bamboskinas @ 2011 07 31, 22:43)
visai uztektu ir Rutos ax.gif. Tik sie saldainukai butu ir vaikuciams, tai gal yra kokiu minkstesniu ar isvis, kokius patartumet pirkti, kad mazieji neuzspringtu su kokiu riesutuku viduje?

kur perkat tuos tiulio maiselius


yra rūtoj tokių želė saldainiukų kur be priedų,jie irgi gera kaina ir be cukraus, ir chemikalų thumbup.gif man patiko,nes nepersaldūs... tokie didesni,tai ir atsikąsti yra ką,nes dražė vaikučiams tikrai per smulku mirksiukas.gif galima manau vaikams dėti kitokius saldainius negu vyresnieji gaus,arba išvis vietoj žirnelių kokį grybuką g.gif

maišelius ir aš Tiimari pirkau 6 vnt. -3.99 lt
mamytės bazėse ir visai pigių randa,bet man taip nepasisekė ax.gif
man gražu ir į tą celofaną kur gėlėm vyniot sudėti saldainiukai ir perrišta kaspinėliu thumbup.gif ,tik va pasiūlymas buvo,kai jau buvau maišiukus supirkus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Ryt įkelsiu nuotraukėlę tų pigių maišelių iš bazės po 10 cnt.
Kaip anksčiau minėjau,aš į tą lauktuvių maišelį dėjau šakočio gabaliuką,sausainių,saldainių ir kalendorių/padėką,perrišau kaspinėliu su užrašiuku "Dovilės krikštynų lauktuvės".Efektas žinokit labai geras ir džiaugiuosi,kad apsiėjau be tų mažųjų saldainiukų,apie kuriuos dabar kalbat.Turiu draugišką patarimą - mažiau sukit galvas dėl tų lauktuvių maišelių,juk svarbu yra kažką įdėti - o man įdėjus nediduką šakočio gabaliuką+saldainių+sausainių - žinokit efektas buvo ne ką mažesnis schmoll.gif .Tiesa,apsiėjau tai pat be tų krikštynų saldainių,nu žinokit visai jų nepasigedau ir nemanau,kad kažkas pasigedo,nes saldainių įvairumu niekas negalėjo skųstis.Kiekvienam šventėje dalyvavusiam vaikui padariau dar atskirus maišelius saldainiai+ dydelis keptas baravykas iš kepyklėlės.Ir viskas,labai džiaugiuosi,kad savęs neapsisunkinau ir išėjo viskas daug pigiau mirksiukas.gif .
Papildyta:
O priziukus visokius žaidimui su vardo raidėmis pakavau į celofaną,pirkau jį gėlių parduotuvėje.Didelis lapas 2 litai.O jis be galo didelis.O tuos priziukus dar dėjau į tuos maišelius už 10 cnt.o ant jų su lipnia juosta klijavau kompiuteriu spausdintas vardo raides rolleyes.gif .

Dar pasakysiu įdomų dalyką - visur kur ėjau,ką pirkau,visur labai smarkiai derėjausi.Nu žinokit visumoj per visus pirkimus esu nusiderėjusi apie 50 litų biggrin.gif .
Pvz. tortą būtų darę už 30 litų/kg.,bet padarė už 25 litus.Šakotį lauktuvėms pirkau šakočio laužo kaina.Užlipinta kaina buvo ant šakočio 45 lt,o aš mokėjau 35 lt.Spaustuvėj mano spaudinių kaina būtų buvusi 37 litai,sumokėjau 30 lt. , kai pirkau celafoną gėlių parduotuvėj,nemokamai gavau viskiu juosteliu vyniojimui ir t.t.Visur gražiai paklausdavau,gal būtų galima kokia nuolaidėlė krikštynų proga,tai ir padarydavo nuolaidą,dar palinkėdavo gražios šventės bigsmile.gif biggrin.gif .

Va,pasidalinau savo patirtimi biggrin.gif .

Into*in,kaip praėjo ta šventė,kur rašei scenarijų,kodėl pati nevykai į tą šventę mirksiukas.gif ?Ką dabar organizuosi bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 08 01, 01:11)
Into*in,kaip praėjo ta šventė,kur rašei scenarijų,kodėl pati nevykai į tą šventę mirksiukas.gif ?Ką dabar organizuosi bigsmile.gif ?


kaip suprantu šventė praėjo puikiai? bigsmile.gif parašyki smulkiau kas pasiteisino-be ko būtumėt apsiėją? aš smalsi blush2.gif
kaip praėjo dar nežinau... pailsės parašys biggrin.gif žodis-puikiai man nieko nesako... kai gausiu pilną ataskaitą biggrin.gif tada ir žinosiu ar taip ir buvo (nors iš tikrųjų,tai man svarbu,kad patenkinti tie kam ir skirta,o ką svečiai galvoja,tai antram plane..,nes jų buvo virš 50,tai faktas,kad visokių nuomonių yra),patys nevažiavom,nes anūkei dantukai dygsta,tai dukra su ja nenori važinėt kol kas,o maniškis dirbo visą savaitgalį,tai irgi kompanijos nepalaikė..,vienai į vestuves nelabai norisi,o dar kai nepažystamų daug tai schmoll.gif
mažesnis buvo krikštynų baliukas prieš dvi savaites,bet ten tik popieriais pasidalinau,ruošė mamytė,bet sakė viskas liuks ax.gif
dabar dukros 20 gimšius-staigmena,nes sugalvojo nieko nedaryt,o man taip neįdomu biggrin.gif ,tada krikštynos,bet irgi tik vakarienei važiuosiu jei išeis-priduosiu medžiagą,lai ruošiasi patys..
ir tikiuosi užteks kol kas...,dar sidabrinės vestuvės laukia,bet nedarysiu nieko-užteks kavos (pati savęs nenustebinsiu schmoll.gif biggrin.gif )
Atsakyti
sveikos planuojancios smile.gif
musu svente jau praejo,esame visai patenkinti smile.gif
labiausiai nudziugino oras smile.gif beveik visa savaite pas mus lijo,todel nebesitikejom gero oro ir sventes lauke...taciau isvakariu naktis buvo zvaigzdeta ir zadejo sauleta diena bigsmile.gif taip ir buvo-dienele nuostabi,kaip uzsakyta thumbup.gif
taigi iki pietu ruosemes sventei,apie pietus isvaziavome su vaikais ir krikstateviais pasivazineti ir pasifotografuoti.vaziavom i anykscius prie puntuko ir i laimes ziburi.nustebino tai,jog i laimes ziburi(100 laipteliu)musu krikstukas uzropojo pats(1.7metuku) thumbup.gif net ten buve turistai stebejo si vaizdeli ir stebedamiesi plojo biggrin.gif
grize namo perrengeme krikstuka baltais lininiais rubais,uzdejome krikstateviu grandinele su dezute dantukui ir mociutes dovanotu medaljonu ir isvaziavome i baznycia.krikstas praejo puikiai,juokesi ir kunigas,kai uzpylus vandeni ant galvytes,mazasis pradejo praustis rankytem biggrin.gif .begriztant namo,sventas vaikelis uzmigo ir teko pradeti svesti be jo.nustebino ir krikstamote,kadangi is jos nieko nesitikejome,bet nupirko helio balionus,suraseme palinkejima ir paleidom i dangu.
krikstateviams dovanojom degintus plaktuka ir sauksta bei pjaustymo lentute su isakymais ir krikstuka.mociutei taip pat deginta medini sauksta ir pjaustymo lentute su padeka.visi ant ranku darbo korteliu parase profesijas ir palinkejimus krikstukui(buvo smagu skaityti thumbup.gif ).o toliau viskas paprastai-vaisiu stalas,tostai...prabudusi krikstuka nustebinom dovanotais zaislais.
prisiminimui liko krikstadeze,i kuria idejom kriksto zvake,skraiste,grandinele,palinkejimu korteles,atvirutes.
taigi tiek smile.gif
nuorauku jei kam idomu idesiu,bet gal kita diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2011 08 01, 00:11)
Sveikutės,


Dar pasakysiu įdomų dalyką - [color=yellow]visur kur ėjau,ką pirkau,visur labai

nemoku deretis, o ir kisti svente kad pigiau nusipirkti litu kitu ne man schmoll.gif
Atsakyti
as nemoku deretis bet esu uz tai, dauguma kurie ir nuleidzia jau buna uzsikele tiek kad galetu nuleist rolleyes.gif kai Lenkijoj turguj patinko, jei pats nesideri vistiek nuleidzia patys biggrin.gif
Atsakyti
Ir as niekada niekada nesideru. Nemoku
Atsakyti
Nemoku ir as deretis. Bet pavydziu sugebantiems
Atsakyti
As irgi nemoku deretis schmoll.gif
Atsakyti
Deryboms didelio meno nereikia schmoll.gif biggrin.gif .Tiesiog perkant ar ką nors užsakant gražiai paklausi gal galima būtų pigiau ir tiek mirksiukas.gif .

Įkeliu maišelio už 10 cnt foto
user posted image

Aš pirkau bazėje,kur pardavinėjami įvairaus dydžio,įvairių spalvų maišeliai.
Šie maišeliai man labai pasiteisino įdėti lauktuvių lauknešėlius.Taip gaila,kad nepasidariau foto šių maišelių su lauknešėliais...

Atsakyti