Visalaik uzeinu pasiskaityt pasakojimu po krikstynu sventes ... Ir mano pastebejimas - dauguma mamyciu, galima sakyt, visos sako, kad nespejo pazaist visu zaidimu, atrakciju, iteikt visu prizu siurprizu sveciams ir t.t. Zodziu, gerai gerai pergalvojau visa savo sventes scenariju, ir nusprendziau puse visokiu zaidimu ir atrakciju ismest...
Kaip man palengvejo - ir finansiskai, ir emociskai ...
Turesiu 3 zaidimus, manau, 2-3 val. vakarienes metu ju pilnai uzteks ... Pradzioj galvojau kiekvienam sveciui pries ceremonija dovanot po is karoliuku suverta angeliuka, kad isisegtu kaip krikstynu simboli .. Ale paskui apmasciau, kad sveciams visas demesys ir taip atitenka ... Ir balionu leidimas, ir vakarienes metu atrakcijos su visokiais prizais..... Dar lauktuviu maiseliu iteikimas kiekvienam islydint namo ..
Juk svente tai krikstukes - teisingai cia kai kurios mamytes sako, kad mes dauguma persistengiam, noredamos padaryt ispudi sveciams ..
Vat tie pasakymai ir priverte dar karta gerai pergalvoti scenariju, todel esu joms labai dekinga, kad puse dalyku ramia dusia atsisakiau, taip ir pinigeliu sutaupydama, ir laiko, ir nervu
Tikrai pamaciau, kad buvau prisigalvojus visko per daug, kas nereikalinga ir be ko pilnai svente ir taip atrodys grazi, jauki ir isimintina ...
Net pats ruosimasis pasidare daug smagesnis