Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011 13 dalis

QUOTE(Reginiukas @ 2011 07 29, 11:55)
jbeje, gal galit nuotraukėlę kokią nešėt parodyt, nes noriu pažiūrėt kokio sudėtingumo gali tortą padaryt  blush2.gif

va toki dare mum pumpurely
user posted image
Atsakyti
Merginos, o gal kas kokia grazia neilga maldele zinot, kuria butu galima sukalbeti grizus is baznycios ir tik susedus prie stalo? g.gif Nemegstu labai saldziu zodziu ir tostu, tai noreciau sukalbeti bendrai kokia tinkama siai sventei maldele ir veliau tik trumpai padekoti sveciams, ir aisku, kriksto tevams, kad prisiime atsakomybe ir sutiko jais buti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 07 29, 12:16)
Merginos, o gal kas kokia grazia neilga maldele zinot, kuria butu galima sukalbeti  grizus is baznycios ir tik susedus prie stalo? g.gif Nemegstu labai saldziu zodziu ir tostu, tai noreciau sukalbeti bendrai kokia tinkama siai sventei maldele ir veliau tik trumpai padekoti sveciams, ir aisku, kriksto tevams, kad prisiime atsakomybe ir sutiko jais buti ax.gif .

matau turite mergaites, tai gal tiktu sitas g.gif

Palaimink mano rankom, Dieve, Dukrą,
Nuplauk Jai širdį mano ašarų rasa,
Įsupk į mano meile tylia, kuklią,
Globok Ją mano vakaro maldų gausa.

Palaimink mano žodžiais, Dieve, Dukrą,
Suriški mūsų sielas glūduma minties,
Nuleiski Šventą Dvasią, kad apsuptų
Vien aureolėmis šventos dangaus ugnies.

Palaimink mano laime, Dieve, Dukrą,
Įliek į Jos gyvenimą tyros vilties,
Kad kelias Jos tėvynėj austas būtų,
Kuriuo Ji eitų nesiliaudama tikėt.

Palaimink mano meile, Dieve, Dukrą -
Išgirski prašymą širdies manosios kuklų
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 07 29, 12:14)

Labai grazus tortukas thumbup.gif O koks vidus buvo, kuo pertepta ir t.t.?
Atsakyti
O man jau zinokit stresas ir nervai ima del krikstynu... Baisu, kad nspesiu. Tik nezinau ko nespesiu, jei pas mane nebus jokiu "pribumbasu" biggrin.gif
Siandien klebono laukiu sveciuose. Jaudinuosi ir tikiuosi, kad pavyks susitarti.
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2011 07 29, 12:02)
na aciu uz kritika -  4u.gif

Dar pasakysiu kad super mintis del aitvaru,

ruosiuosi pripusti ant pagaliuku balionu pardej nusipirkt tu sviecianciu pagaliuku ivairiu spalvu ir idet i ju vidu,

na aš tai nekritikavau,tik garsiai galvojau-man išties pasirodė visko per akis,o jūs darykit kaip jums norisi mirksiukas.gif mes daug ko nespėjom,todėl taip rašau biggrin.gif

aitvarai gražu wub.gif

šviečiančių balionų mačiau internetinėj parduotuvėj-ten ilgai žibantys..,tik neprisimenu kur doh.gif

QUOTE(adiavl @ 2011 07 29, 13:31)
matau turite mergaites, tai gal tiktu sitas  g.gif

Išgirski prašymą širdies manosios kuklų

nublioviau posmą doh.gif jaučiu kol perskaitytų tai valties reikėtų biggrin.gif pati dvi dukras turiu,tai taip davė per ''kepenėles'' cool.gif

QUOTE(Esha @ 2011 07 29, 15:16)
O man jau zinokit stresas ir nervai ima del krikstynu
Siandien klebono laukiu sveciuose.

ramiai,tiktai ramiai mirksiukas.gif
man irgi įdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 07 29, 12:14)

Tortas wub.gif
Įdomu kur čia kaune reiktų tokių kreiptis, aš turiu idėją štai kažką tokio tik be to gandro su lelium :
user posted image ir vietoj tų šokoladinių žirniukų kuklų kaspinėlį...
Na kritika juk tokia ir turetu būti 4u.gif Negniuždanti, o padedanti padaryti geriau mirksiukas.gif Aš irgi manau kad per daug prisiruošus tik nusivylimas liks jei nepanaudosiu - vis tik kitos krikštynos jei jos bus - tikrai laukia negreit biggrin.gif
Na turiu dukterėčia dar - tai ir jos krikštynoms galima minčių atsidėti smile.gif
Ir aš mačiau tų šviečiančių balionų - jei kam reiks "Balionų šalis" reiks tik pasiaiškinti ar neperbrangu mums, nes ir taip atsieis krikštas nemažai pinigėlių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.L.A: 29 liepos 2011 - 13:47
QUOTE(Esha @ 2011 07 29, 14:16)
O man jau zinokit stresas ir nervai ima del krikstynu... Baisu, kad nspesiu. Tik nezinau ko nespesiu, jei pas mane nebus jokiu "pribumbasu" biggrin.gif
Siandien klebono laukiu sveciuose. Jaudinuosi ir tikiuosi, kad  pavyks susitarti.

Sekmes pokalbyje su kunigu 4u.gif

QUOTE(D.E.L.A @ 2011 07 29, 14:44)
Tortas  wub.gif
Įdomu kur čia kaune reiktų tokių kreiptis, aš  turiu idėją štai kažką tokio tik be to gandro su lelium :

Grazus tortukas, del leliuko ant torto tai drinks_cheers.gif O ka vietoj jo, man tai kazko noretusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 07 29, 15:13)
Sekmes pokalbyje su kunigu  4u.gif
Grazus tortukas, del leliuko ant torto tai  drinks_cheers.gif O ka vietoj jo, man tai kazko noretusi  blush2.gif

Gal kaladeles su vardo raidemis g.gif
Atsakyti
mamytes, sugalvojau jog reikia sirsiu meducio padaryti, bet beda: is kur gauti spirito?
Atsakyti
mums jau ryt krištynos, pirma karta tapsiu kristo mama, itampa didėja, jau siandien nervuojuosi o kas ryt bus, viska ruosausi pati, parasysiu po visko ka kaip dariau ir parodyciau nuotraukyciu ka dariau viska pafotografavau. tik gmailo prisijungimo neturiu verysad.gif
tikiuosi visiems patiks ir bussmagu, daug savo darbo įdėjau, kazkaip mazai mamyte ka tarėsi kas ka darys, tai viska stengiausi daryti as. ax.gif
bijau tik vieno, kad buna tokiu sventes dalyviu kad nerupi nei programa nei zaidimai, tik kaip pavalgyti, išgerti. bet tikiuosi kad tokiu nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo styga31: 29 liepos 2011 - 18:13
na linkiu tau kuo dideliausios sekmes. nesijaudink taip labai. viskas bus gerai. juk jau tu padarei viska ka galejai. dabar belieka pasirodyti. laikykis
Atsakyti